Şimdi Ara

appleden telefon alırken havale indirimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi telefonu apple.com dan havale şeklinde aldığımız zaman 120 tl ye yakın bir indirim oluyor. Randevu alıp Zorlu centerden aldığımızdada bu indirimden yararlanabiliyormuyuz acaba ? bilen varmı birde zorlu centerden alınan telefonlarda 14 gunluk iade şansı falan varmı plus alıcam 14 gun begenmezsen gidip değiştirebilirmiyim ?

• İade olayı geçerli ama indirim geçerli olmaz herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nakit parada var indirim

kredi kartı tek çekimde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

nakit parada var indirim

bankamatik karyıla ödemede indirim olmaz yani ? nakit verirsek direk indirim oluyor diğer firmalardan almak çok akılsızlık o halde
  • Her üründe nakite %4 indirim ve 14 gün iade mevcut.
    Başka yerlerden almak akılsızlık denilemez tam olarak, yanında hediye veren yerler olabilir, stok bakımından başka yerden almak zorunda kalan olabilir, taahhütlü almak isteyen olabilir, elinde hediye çeki olan olabilir, Zorlu'ya mesafesi uzak olan biri bile olabilir, herkesin kendi tercihi.
    Ben de Zorlu'dan nakit aldım mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: myclub

quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

nakit parada var indirim

bankamatik karyıla ödemede indirim olmaz yani ? nakit verirsek direk indirim oluyor diğer firmalardan almak çok akılsızlık o halde

Nakit vermen gerekiyor banka kartı ya da kredi kartıyla alırsan tek çekim dahi olsa indirim olmuyor bizzat yaşadım. Kartta para çekseniz olmaz mı dedim olmaz gidip bankamatikten parayı çekip öyle vermen gerekir dedi öyle yaptım indirimli aldım.
  • bilgiler için teşekkürler arkadaşlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.