Geçenlerde açtığım bir konuda gelen bir tavsiye üzerine bu filmi izledim. Çok çok hoşuma gitti. Yine bu tarz anime-animasyon arıyorum. Aslında normal film de olabilir cyborgları konu alan kaliteli kurgusal, fantastik yapımlar da olur.
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler...
Ghots in the Shell olabilir Birde belki (izlemedim) Gundam serisi
Appleseed "izlemediysen ilk film" Ghost in the shell "Filmleri ve tv serisi" vexille Wonderful Days Akira Metropolis ergo proxy
Aynı Tür Olmayabilir Ama Göz At Derim Kendi Arşivim + Notum+Yorumlarım
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim. Konuyu galiba yanlış yere açmışım.
Bu arada apleseed ilk film de elimde şu an. Ancak şöyle bir durum var ki ex machina gerçekten çok aşmış bir anime sanki. En azından kendi fikrimce. Animasyon tarzı görüntülerle anime yapmışlar, hoş olmuş. Aslında konunun işlenişi çok da mükemmel değil ama bu yeni teknoloji ürünü görüntüler ve bilimkurgu-yapay zeka-kıyamet sonrası senaryoları içermesi yüzünden çok beğendim galiba.
Diğer animeleri araştıracağım. Yalnız normal film olarak cyborg, yapay zeka konulu film de bakınıyorum. Bilhassa robocop tarzı... Gerçi pek çoğunu izlemişimdir ama kıyıda köşede kalmış olanlar da çıkabilir. Bu konuda öneri bekliyorum, acaba yeni konu mu açsam ne yapsam
Tekrar teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: L a s T
Aynı Tür Olmayabilir Ama Göz At Derim Kendi Arşivim + Notum+Yorumlarım
burdan herkes sana yardımcı olabilir bu konu hakkında yeterki izle sen
Final Fantasy VII - Last Order Final Fantasy VII: Advent Children Evangelion 1.0: You Are (Not) Alone <serisini izle> Ghost in the Shell Ghost in the Shell 2: Innocence Akira Metropolis Darker than BLACK
quote:
Orjinalden alıntı: marstazaman
Arkadaşlar öneriler için teşekkür ederim. Konuyu galiba yanlış yere açmışım.
Bu arada apleseed ilk film de elimde şu an. Ancak şöyle bir durum var ki ex machina gerçekten çok aşmış bir anime sanki. En azından kendi fikrimce. Animasyon tarzı görüntülerle anime yapmışlar, hoş olmuş. Aslında konunun işlenişi çok da mükemmel değil ama bu yeni teknoloji ürünü görüntüler ve bilimkurgu-yapay zeka-kıyamet sonrası senaryoları içermesi yüzünden çok beğendim galiba.
Diğer animeleri araştıracağım. Yalnız normal film olarak cyborg, yapay zeka konulu film de bakınıyorum. Bilhassa robocop tarzı... Gerçi pek çoğunu izlemişimdir ama kıyıda köşede kalmış olanlar da çıkabilir. Bu konuda öneri bekliyorum, acaba yeni konu mu açsam ne yapsam
Tekrar teşekkürler...
Ex machina, konu olarak ilk filmin yanında sönük kalıyor. Ama sen sondan başlamışsın.
sewenangl,
Teşekkürler. Artık anime bölümüne daha fazla takılacağım nasipse. Gerçekten sinema sektörü 80li 90lı yıllardaki kalitesinden çok uzakta, tabi bazı kaliteli örnekler dışında. Ancak sanırım animede durum böyle değil, gelişen ve kendini geliştiren bir yapısı var zaman içinde...
SΣRKΛN,
Evet haklısın. Mesajımda da belirttim zaten. Konu işleyişi olarak zayıftı. Ama konu kategorisi olarak tam benim istediğim türdeydi. Ancak görüntü olarak daha bir hoştu ikincisi sanki, sonuçta aralarında zaman farkı buna bağlı olarak da yapıldığı teknoloji farkı var. Tabi daha birincisini tam izlemedim, izleyince yorumum değişebilir, orası da ayrı mesele...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme