Şimdi Ara

Approval - İzin Takibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sosyal medya takipçisi çoğu kullanıcı, başka uygulamalara erişebilmek için üyelik kolaylığı, konu aboneliği, gibi işlevleri rahat kullanabilmek amacıyla uygulamalara izinler veriyor. Çoğu insanın forumlara üye olurken üyelik sözleşmesini okumadan işaretlemesi gibi verilen izinlerin de kullanıcı tarafından incelendiğini düşünmüyorum.

Sosyal medya hesaplarında verilen izinlerin, uygulamaların (varsa) yaptığı paylaşımların takibi için bir mobil uygulama geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. (Paylaşımların bulunması ile ilgili çoğu low-level uygulama izinsiz tweet gönderiminde hashtag paylaşır, burdan yakalayabiliriz örneğin) Google Play üzerinden doğru anahtar kelimelerle arama yaptığımdan emin değilim ancak bu kapsamda bir tek Avast!'ın bir uygulaması bulunmakta.
    Bunun ile ilgili sadece üstünkörü bir iş akış diyagramı çizdim, konuya ekledim onu da.

İsteğim bu konu ile ilgili fikri olan, geliştirmek isteyen arkadaşları bu konu başlığı altında buluşturup beyin fırtınası gerçekleştirmek. Android üzerinde programlama yetkinliğimin yeterli olmadığını düşündüğümden dolayı uygulamanın yazımını yapamıyorum.

Girişmeyi düşünen arkadaşlara başarılar.
     Approval - İzin Takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedijediyedi -- 26 Ocak 2015; 14:56:23 >

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.