Şimdi Ara

Apranax adlı ilacı kullanırken dikkatli olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden kullanmışlığım çok olmasada vardı. Yani alerji etkisi yoktur diye düşünüyordum bana karşı. Dün akşam bir tane suyla normal bir şekilde içtim. 1 saat sonra hafif gözüm kaşımaya başladı. Çok önemsemedim. Baktım çok kaşınıyor kalktım aynaya baktım ve sol göz kapağım gözümün nerdeyse yarısndan fazlasını kapatacak kadar şişmişti bi anlık korkuyla vücüduma baktım bişey yoktu. İşi garantiye alıp hastaneye gitmek için asansöre bindim. Orda herşeyi fark ettim dudaklarım şişmiş yanaklarımda kızarmış üstü su toplamış gibi küçük küçük toplar oluşmuş göğsüm kıpkırmızı yine beyaz beyaz su toplamış gibi izler ve çok fazla. Garip olanı hiç kaşınmamamdı. Hastaneye gittim. O sırada damağımda şişmeye başladı ve sokunum yolunu kapatacak kadar olmasada büyüdü. 1 iğne 1 saatlik serum sonucu toparladım ama izleri hala duruyordu. Bu olaylar sırasında garip olanı hiç bir şekilde bir değişiklik tansiyon düşmesi vs hissetmememdi yani aynadan bakmasam bişey okduğunu bile anlamazdım. Doktor dediğine göre 1 haftaya geçermiş ama bu sabah kalktığımda hiç bir iz yoktu sadece gözlerim azıcık şişti okadar.
    Sonuc olarak çok zorda kalmadıkça ilaç kullanmayın atkadaşlar hep içtiğim ilaç ve olanlara bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her insanın farklı ilaç ve maddelere allerjisi olabilir önemli olan bir kez bu belirtiler olunca bir daha kullanmamaktır. İlaç prospektüslerinin tamamında ilacın herhangi bir bileşenine allerjiniz varsa kullanmayın yazar zaten. Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Her insanın farklı ilaç ve maddelere allerjisi olabilir önemli olan bir kez bu belirtiler olunca bir daha kullanmamaktır. İlaç prospektüslerinin tamamında ilacın herhangi bir bileşenine allerjiniz varsa kullanmayın yazar zaten. Geçmiş olsun.

Öncelikle teşekkür ederim. Fakat okudum ve alerjim yazana göre yok ayrıca ilk içişimde değil bu baya olmuştur.

• Geçmiş olsun

• Sokunum yolu onemli tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dont 2000

quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

Her insanın farklı ilaç ve maddelere allerjisi olabilir önemli olan bir kez bu belirtiler olunca bir daha kullanmamaktır. İlaç prospektüslerinin tamamında ilacın herhangi bir bileşenine allerjiniz varsa kullanmayın yazar zaten. Geçmiş olsun.

Öncelikle teşekkür ederim. Fakat okudum ve alerjim yazana göre yok ayrıca ilk içişimde değil bu baya olmuştur.

Allerjiniz ilacın içindeki etken maddeden
    Ya da katkı maddelerinden olabilir. Allerji genelde ilk karşılaşmada ortaya çıkmaz. Daha önce bir çok kez arı tarafından sokulup örneğin 5. Sokulmada allerjik belirtiler gösterebilirsiniz. Yaşadığınız durum ciddi bir durum benzer şikayet olursa ihmal etmeyin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de 1 hafta boyunca karnımı ağrıttı bu ilaç :/ Dikkat edin kullanırken hassas bünye varsa kötü gelebilir. Gelmeyedebilir
  • Apranax konusunda aynı sorunu ben de yaşadım.

Askerdeyken diş ağrısı şikayeti ağrı kesici istedi. Apranax verdiler. İçtikten yarım saat kadar sonra diş ağrım geçti ama sol gözüm kaşınmaya ve batmaya başladı. Yüzümü yıkarken şişkinliği fark ettim ve hemen revire gittim. Apranax aldığımı söylediğimde serum içerisinde bir ilaç verdiler. O sırada iki gözüm ile dudaklarım da şişmişti ve sol kulağımda da şişme başlıyordu. Seruma ek olarak göz damlası verdiler. Ayrıca gözümün etrafına bir krem sürüldü. Yarım saat sonra şişkinlik hafiflemeye başlamıştı ama acil bir durumda adrenalin ile müdahale edilebilmesi için ambulansla tugayın revirine götürdüler. Çünkü kalp krizi yaşama riskim varmış. Bir serum da orada yedim. Zaten yolda şikayetlerim büyük oranda azalmıştı. Ertesi sabah ise normale döndüm tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.