Şimdi Ara

Dideral Adlı İlacı İlk Defa Denedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşlarla evde felekten bir gece çalacağım için öncesinde sakinleşmek için yarım tablet Dideral adlı ilaçtan ilk defa denedim.

Çünkü Tıp Fakültesindeki kuzenim tavsiye etti "Sınavlardan önce heyecanımı yatıştırmak için alıyorum iyi geliyor" demişti.

Ancak bende ters etki yaptı.

Çünkü aldıktan bir saat sonra zihin aktivitem o kadar arttı ki bayan arkadaşlarım bile korkmaya başladılar "Sen de bir gariplik var alkol almadın sarhoş da değilsin ama sarhoş gibi garip hikayeler anlatmaya başladın, ortam klimalı olduğu halde vıcık vıcık terledin" dediler.

Ben de bozuntuya vermemek için "Siz gelmeden çok çay içtim ondan olabilir" dedim.

Ben de ters etki yaptı ama sakinlik etkisini de farkettim.

• Alışık olmadığındandır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olm bilmediğin ilacı niye kullanıyon alerjin olsa sıkıntı zaten. papatya çayı iç daha faydalı olur öyle durumlarda. içtiğin ilaç tansiyon ilacı.

• Kullanma kalbi durdurabiliyo bile keskin nişancılar yavaşlatmak için alıyomuş

• Kardeşim Dideral sunum anksiyetesi, sosyal fobi gibi çeşitli hastalıklarda kullanılan kalp ritmini düşürüp sakin kalmayı sağlayan bir ilaç. Öyle ortamlara girebiliyorsan ağır bir sosyal fobin yoktur. Boşuna kullanmana gerek yok. Düz devam et ✌🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sunum yaparken kullandım sakinleştirmişti

• Sendeki etkisi plasebo dediğimiz durumdur. Dideral zihin aktivitesini kesinlikle arttırmaz, sen öyle zannetmişsindir. Nereden biliyorsun dersen de hem doktorum hem de bu ilacı kullandım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya bir de hızlanmazsa ne yapacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

ya bir de hızlanmazsa ne yapacaksın

hocam yanlışşam beni nağışlayın ama sizin eski nicikiniz gitarla ilgili bişey miydi ?

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    orta seviye gitaristti. açıklama da jason beckerdı şimdi guthrie govan yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

orta seviye gitaristti. açıklama da jason beckerdı şimdi guthrie govan yaptım.

Aynen hocam ben 9.sınıftayken ne yapmalıyım lisede tarzında konu açmıştım siz oraya okulda daha fazla gitar çalabilseydim keşke tarzında birşey yazmıştınız ordan hatırlıyorum sizi.

Hey gidi hey şimdi lisede bitti bak. Mezuna kaldım 1 sene hayat neler gösterecek bakalım.

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    çok sevindim hocam genç arkadaşlara hep yol göstermeye çalışıyorum beraber çaldığım bi sürü dost edindim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.