Şimdi Ara

Apranax diş ağrısını kesmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz günlerde dolgu yaptırmıştım fakat sinirlerini almadı sanırım doktor.
    Dolgu yaptığı dişin yanındakı dişim ağrıyor doktor apranax 275mg naproksen sodyum verdi toplamda 5 tane kullandım gunde 2 tane olmak üzere fakat etkisini gormedim. Tuz koyunca geçiyordu fakat oda işe yaramıyor artık dişinol diye bir ilaçta kullandım onunda etkisi 10-15 dk yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apranax Diş Ağrısına İyi Gelir mi?

Diş ağrısı, günlük hayatı olumsuz etkileyebilen yaygın bir rahatsızlıktır. Apranax, ağrı kesici ve ateş düşürücü özellikleriyle bilinen yaygın bir ilaçtır. Ancak Apranax'ın diş ağrısına iyi gelip gelmediği konusunda bazı tartışmalar vardır.

Apranax'ın etkin maddesi parasetamol, hafif ila orta şiddette ağrıyı hafifletmeye yardımcı olabilir. Bazı insanlar diş ağrısı için Apranax aldıklarında geçici bir rahatlama yaşadıklarını bildirirken, diğerleri herhangi bir fayda görmemiştir.

Diş ağrısının nedeni önemli bir faktördür. Apranax, diş eti iltihabı veya apse gibi iltihaplı diş ağrılarını hafifletmede genellikle etkili değildir. Bu tür ağrılar için antibiyotik veya diş hekiminden profesyonel tedavi gerekebilir.

Apranax Plus, parasetamolün yanı sıra kodein içeren bir ilaçtır. Kodein, daha güçlü bir ağrı kesicidir ve diş ağrısında daha etkili olabilir. Ancak Apranax Plus sadece reçeteyle verilir ve bağımlılık riski taşır.

Apranax Fort, daha yüksek dozda parasetamol içerir ve diş ağrısına Apranax'tan daha etkili olabilir. Ancak daha yüksek dozlar, mide bulantısı ve karaciğer hasarı gibi yan etki riskini artırabilir.

Diş ağrısı için ilaç kullanmadan önce diş hekiminize danışmanız önemlidir. Diş hekiminiz diş ağrınızın altındaki nedeni belirleyebilir ve uygun tedaviyi önerebilir.

Özetle:

• Apranax diş ağrısında geçici bir rahatlama sağlayabilir, ancak her zaman etkili değildir.
    • Diş ağrısının nedeni, Apranax'ın etkinliğini etkiler.
    • Apranax Plus ve Apranax Fort, diş ağrısında Apranax'tan daha etkili olabilir, ancak daha yüksek yan etki riski taşırlar.
    • Diş ağrısı için ilaç kullanmadan önce diş hekiminize danışmalısınız.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up up up.

• quote:

Orijinalden alıntı: fredoom34

Geçtiğimiz günlerde dolgu yaptırmıştım fakat sinirlerini almadı sanırım doktor.
    Dolgu yaptığı dişin yanındakı dişim ağrıyor doktor apranax 275mg naproksen sodyum verdi toplamda 5 tane kullandım gunde 2 tane olmak üzere fakat etkisini gormedim. Tuz koyunca geçiyordu fakat oda işe yaramıyor artık dişinol diye bir ilaçta kullandım onunda etkisi 10-15 dk yardımlarınızı bekliyorum.

senin durumunu anlıyorum sinirler tam alınmamış ama gecici dolguyla içine sinir öldürücü ilac konmuş sanırım iltihap durumu var hemen eczaneye gidiyorsun amoksilav 1000 mg veya augmentin 1000 mg alıyorsun 15 dakika sonra ağrıların sızın kalmıyor beni dinle dediğimi kesinlikle yap

• zor anlarda kullanmak için dexmol efervesan var, 2 dakikada ağrıyı keser. ama çok ağır ilaç günde en fazla 2 tane içilebiliyor.
  • MarquisDeSade kullanıcısına yanıt
    Majezic iyidir
    Cataflam 2.tercih olabilir

• Öncelikle ağrıyı maskelemek yerine ağrının nedenini bulup onu çözmek gerekir.eğer dişinizde apse varsa amoxisilin grubu antibiyotiklerle tedavi etmek bunun yanı sıra ağrıyı kesmek için apranax plus tedaviye eklenebilir.En kısa sürede bir diş tabibine gidip röntgenli muayene olunuz.Sağlıklı günler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş Ağrısı YARDIM
    2 yıl önce açıldı
    Faranjit - Boğaz Ağrısı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.