Şimdi Ara

apt. otoparkında yıkama vs.?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle ciddi olmayan mesajlar dalga geçilen vs. mesajlar atmamanızı rica ediyorum.

apartmanın otoparkında aracımızı çift kova yöntemi ile yıkamak istiyorum ancak ne bilim şimdi gelen geçen bana bakıcak yukardan biri baktığında bi yıkamaya para vermiyo falan da diyebilirler halbuki istediğmi hiç bir yıkamacı istediğim gibi yıkayamıyor arabayı .. şimdi sizce otoparta arabayı yıkasam nasıl olur bişi derlermi? bana kalsa otoparkta boya koruma pasta cila falan da atıcamda (makineyle) ev 8.nci katta elektrik hattını nerden alıcam ?

bu arada lütfen boya korumayı sen yapamazsın falan demeyin yetenekliyim ;) daha önceden memlekette kendi garajımızda yaptım makineyle...

neyse şimdi sizce arabayı yıkasam nasıl olur elalem bişi dermi??

düzenleme: 16.02.2014

aşağıdakşi attığım mesaın aynısıdır

3-4 ay önce basınçlı yıkama makinası aldım, (amatör tip ev kullancısı için) 130 barlık daha ilk kullanımamda yönetici birşeyler söyledi kısacası kullanamıyorum enymiş komular rahatsız olmuş. yasal hakları araştırdım çok karışık...

allahım inşşallah hayırlısıyla sen bir gün kapalı garajlı bir ev nasip et bizlere amin..!

makina aldık kullanamıyorum..!!

not: elektriği ve suyu kendi imkanlarımla seyyar çekerek evden temin ettiğim halde...

varmı daha önce böyle sorunla karşılaşan konuyuda bir güncel çekmiş oldum.. :)
    Paylaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkblue2828 -- 16 Şubat 2014; 14:32:50 >

• up!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Merhaba arkadaşlar öncelikle ciddi olmayan mesajlar dalga geçilen vs. mesajlar atmamanızı rica ediyorum.

apartmanın otoparkında aracımızı çift kova yöntemi ile yıkamak istiyorum ancak ne bilim şimdi gelen geçen bana bakıcak yukardan biri baktığında bi yıkamaya para vermiyo falan da diyebilirler halbuki istediğmi hiç bir yıkamacı istediğim gibi yıkayamıyor arabayı .. şimdi sizce otoparta arabayı yıkasam nasıl olur bişi derlermi? bana kalsa otoparkta boya koruma pasta cila falan da atıcamda (makineyle) ev 8.nci katta elektrik hattını nerden alıcam ?

bu arada lütfen boya korumayı sen yapamazsın falan demeyin yetenekliyim ;) daha önceden memlekette kendi garajımızda yaptım makineyle...

sen eğer o apartmanda oturuyorsan sana kimse birşey diyemez ben evimin önünde arabayı yıkıyorum süpürge yaptığım zaman bile apartmanın girişinden çekiyorum elektriği sonuçta apartmanda bende oturuyorum bir ALLAH'ın kulu da gelip niye kullanıyorsun diyemez istediğini yapabilirsin yani hiç sorun olmaz ki bu dediğini ben başkasının bodrum garajında yaptım yani, dediğin gibi yıkamacılar iyi yıkayamıyor bende çok fazla gerekmedikçe vermiyorum kendim yıkıyorum arabamı

• Araba yıkamanın nesi ayıp olsun arkadaşım bu nasıl zihniyet ? Milletin söylediği şeyleri ne kadar çok kafaya takar olmuşuz. Oto yıkamacılara güven olmuyor adam bir yerini unutabilir, çizebilir ya da baştan savma yapabilir. Hiç kimse aracına kendi baktığından daha iyi bakamaz. Gözü gibi bakman lazım her gün yıkasan bile kimse sana bişey diyemez. O apartman için aidat toplanıyor her ay. Azıcık su azıcık elektrik harcadın diye kimse sana sesini çıkartamaz. Hele utanma olayını filan geç yani...
  • cevaplar için saolunda işte ne bilim millet diyebilir yıkamacıya vercek parası yok vs. şimdi ordan bi su hortumu çeksem apartmanın suyundan gidiyo diye bir şey diyenlerde olabilir diye neyse çift kova yöntemi ile yıkicam arabayı cevaplar için saolun tekrardan bu arada diğer kişilerde cevap yazabilir konu güncel... :)
  • 4. kattan apartman zeminine araba yıkamak için hortum salmış adamım hiç utanmam apartmanda oturanlardan.Bahçede yer varsa tamir bile yaparım yaptımda.Apartmanda oturanları ciddiye alırsan işin iş demektir.Apartmanın kendi suyu olsa onu da kullanırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

4. kattan apartman zeminine araba yıkamak için hortum salmış adamım hiç utanmam apartmanda oturanlardan.Bahçede yer varsa tamir bile yaparım yaptımda.Apartmanda oturanları ciddiye alırsan işin iş demektir.Apartmanın kendi suyu olsa onu da kullanırdım.

valla hocam işte zaten alt komşumuz var evde ufacık bi ses olsun bi misafir gelsin alttan vuruyor tak tak tak diye gerçi bütün apt. onun ne ... biri oldupğunu biliyorda işte söylenirler dedikodu falan çıkar diye biraz çekiniyodum... ama ciddiyim hiç bir yıkamacı özellikle dış olarak istediğim gibi aracı yıkamıyor ve hep baştan savma yapıyolar... müsait bi zamanımda apt. otoparkına i,nip yıkamaya çalışcam bakalım arabayı... cevap için teşekkürler...

konuy güncel...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beylikdüzü Koltuk Yıkama
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4. kattan apartman zeminine araba yıkamak için hortum salmış adamım hiç utanmam apartmanda oturanlardan.Bahçede yer varsa tamir bile yaparım yaptımda.Apartmanda oturanları ciddiye alırsan işin iş demektir.Apartmanın kendi suyu olsa onu da kullanırdım.

oha ya sizinki de dengesizliktir
  • Arkadas ile beraber araba yikiyoruz hemen binanin yaninda kovalarla hic bi zaman kim ne diyecek diye dusunmedim hatta bizim icin beraber konusup dertlestigimiz bir eylem oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

Niye dengesizlik olsun?
    Ben araba yıkama işinden anlarım.Cilalı şampuanım, süngerim, metrelik mavi bezim, içini silecek bezlerim herşeyim var.Yıkamacı benden iyi iş çıkaramaz.Benim gibi özenmez.
    4. kattan aşağıya kovayla su mu taşıyacaktım? Apartmandakilerin lafına bakacak olsam hiç yaşamayalım daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

quote:

ne alakası var dengesizlikle bunun?

Senin evini mi ıslatıyor?

ben bahçede tamir de yapıyorum boya da yapıyorum kimse de bir şey demiyor.

(bisiklet ve pc modu)

• Araba yıkamacıya verilmez zorda kaldıkça.Ben araba yıkarken cok zevk alırım mesela yıkamak hosuma gider.Kendi arabam olmasa bile babamın arabasını yıkıyorum sürekli apartmanda da kimse bişe diyemez.Elektrik olayına gelince apartman görevlisine söylüyorum dısarı uzatma çıkarıyor orda süpürüyorum.Ama şöyle bişe var genelde apartmanda değil de petrole gidiyorum ordaki tazyikli su arabayı daha iyi temizliyor yıkadıktan sonra da çekiyorum bi kenara siliyorum.
  • Yazın nerdeyse her hafta yıkarım su ana kadar kimse birsey demedi hatta bazen komşular saka olsun diye sorarlar iç dış ne kadar diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevaplar için teşekkürler herkese inş. bi hafta sonu müsait zamanımda çift kovayla yıkicam aracı.

bu arada apartman bahçesinde fıskiyeler vs. var istesem hortum çekerimde apartman görevlisi yani kapıcımız çok dedikoducu biri şeref.... teki laf çıkarır diye ondan hortum falan isteyemem... ama çift kovayla inş. yapıcam herkese tşk ediyorum isteyen yine cevap yazabilir konuya...
  • Elalemi niye bu kadar dert ediyorsunuz, ben milyarderde olsam arabamı kendim yıkarım. Keyftir bu...
  • @last_time

ya işte dert değilde ne bilim öyle yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblue2828

Merhaba arkadaşlar öncelikle ciddi olmayan mesajlar dalga geçilen vs. mesajlar atmamanızı rica ediyorum.

Usta bizim apart. otoparkı yok araçlar önde sokakta ama apartman ve mahalle zengin muhiti sayılır biz dediğin gibi kovayla falan bizde sokakta yıkıyoruz temizliyoruz . Utanılacak gocunacak bişey yok . Yıkamacılar konusunda size aynen katılıyorum bir kaç defa bizde verdik baştan savmaaa hep göstermelik temizilk yapıyolar.

• Utanılacak bir şey yok gerçi bende de bu çekince vardı ama bu güne kadar hiç yıkamaktan çekinmedim.

Lojmanda yaşadığımız dönemde (o zamanlar yaşım küçük) ben su taşırdım babam da araba yıkardı.Sonrasında iç temizliği ben yapardım komşular gelir rica ederlerdi makina ile kendi arabalarının içini alırlardı.....Şimdi genelde ikisini de ben yapıyorum.

Simdi önce suyu taşıyorum(arabayı köpüklediğimde kurumadan durulamam lazım.) Önce duru su ile tozu toprağı akıtıyorum.Sonra bir güzel köpüklüyorum. Ardından duruluyorum ooohh miss.

İç temizlik içinde amcam sağolsun bize elektrik kablosu getirmişti(25 m ya da daha fazla)4 kat aşağı sallıyorum ardından elektrikli süpürgeyi de alıp aşağı iniyorum.Sonrası malum...

Önceki arabalara cila çekmişliğimizde vardır.

Arabamızın ve kendi bisikletimin bakımını kimseye bırakmam.Araba için 6-7 saat bisikletle 4-5 saat temizlik için uğraşmışlığım çoktur.Nedense kendimi bu iki aletle uğraşırken çok mutlu hissediyorum.İkisiyle de kilometrelerce yol gidiyoruz bakım şart....Bisikletle hafta sonu 150 küsür km yol gittim yine bakım-temizlik yapacağım kimseden de çekinmem.Apartmanda otursak hiç düşünmem her kirlendiğinde hortum bağlar arabayı yıkarım.

• @sarısekilli

cevap için teşekkürler...

@onr4249

maalesef içini temizlemek için hat çekemem çünkü ev 8.nci katta ondan olmaz... aslında işte utancak değilde ne bilim benim bi fobim var (aile hariç tabi :D) bi işle meşgulken biri bana bakarsa yapamam o işi :D öyle söylim neyse bakalım müsait bir zamanımda yıkicam... cevap için tşk.

ayrıca arkadaşlar FORMULA 1 MARKA CİLALI ŞAMPUAN VAR BUNUN KALİTESİ NASIL ?
  • Elektrik gereken işlemler için elektriği ne şekilde halletmeyi düşünüyorsun bilmiyorum ama paraya biraz kıyarım dersen 100 TL'ye UPS (Kesintisiz Güç Kaynağı) alırsan evde şarj edip otoparkta kullanabilirsin. İşin bitince evde bilgisayar veya televizyon istediğin elektronik üründe kullanırsın. Kullandığın cihazda da akım koruyucu vazifesi görür.

Tabi bahsi geçen cihazların güç sarfiyatını bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.