Şimdi Ara

APU kavramı kafamı karıştırdı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşlar bu apu nun olayı tam olarak ne ? bu işlemcilerden birini alınca ekran kartına ihtiyaç kalmıyormu (ciddi gamerlar için değil tabi standart kullanıcılar için soruyorum) mesela ortalıkta bir a10-7850k furyası var çıktı çıkacak geldi geliyor şimdi ben bu işlemciyi ve uygun anakartı alsam ekran kartına ihtiyacım kalmıyor mu? öyle çok oyun oynamam fps tarzı oyunlar hele çok sıkıcı gelir bana (hala age of empires oynuyorum anno filan işte bide lol severim) bir anlatı verseniz

• olayı şu o/b ekran kartlarını düşün anakartta olan bu biraz daha güçlüsü işlemciye tümleşik şekilde geliyor

standart kullanıcıyı idare eder video kanallarına apu 6800k gameplay vs yazarsanız performanslarını da görebilirsiniz

a10 7850k http://forum.donanimhaber.com/m_83953626/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnthonySoprano -- 9 Ocak 2014; 15:47:06 >
  • Aynen dediğiniz gibi. Üst seviye oyunlarda elbette performans beklemeyin. Ancak AoE veya Anno yu oynarsınız gayet rahat. Lol da oynatır tahminimce. Düşük bütçeler için ideal seçimdir.
  • şimdi bende x6 1100t ve hd6790 ekran kartı var a10-7850 bundan iyim kötümü performans verir
  • A8 6600K + 8570D var bende Battlefield 3'te Düşük ayarda 25 fps veriyor. Takılmadan oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozima

şimdi bende x6 1100t ve hd6790 ekran kartı var a10-7850 bundan iyim kötümü performans verir

elindekinden daha iyi olmaz.islemcin daha kuvvetli ekran kartlarini kaldirir 7870 cok rahat alabilirsin elindeki kartin performansindan memnun kalmadigin anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

şimdi bende x6 1100t ve hd6790 ekran kartı var a10-7850 bundan iyim kötümü performans verir

elindekinden daha iyi olmaz.islemcin daha kuvvetli ekran kartlarini kaldirir 7870 cok rahat alabilirsin elindeki kartin performansindan memnun kalmadigin anda.

doğrudur ama ben compact bişeyler istiyorum manyaklıkmı bilmeme ama laptop olayından nefret ediyorum sadece iş amaçlı kullanmamdan mı ne ama laptop bana nekadar güçlü olursa olsun hesap makinesi gibi geliyor hiç ısınamadığım bişey pc evde led tv ye bağladım ama kasa çok büyük sokamadım biyere bende böyle tek anakart işlemci ram seskartı olan bir htpc kasa toplamak istiyorum o yüzden büyük ekran kartları yerine apu iş görürmü dedim görmezmiş öğrendim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

doğrudur ama ben compact bişeyler istiyorum manyaklıkmı bilmeme ama laptop olayından nefret ediyorum sadece iş amaçlı kullanmamdan mı ne ama laptop bana nekadar güçlü olursa olsun hesap makinesi gibi geliyor hiç ısınamadığım bişey pc evde led tv ye bağladım ama kasa çok büyük sokamadım biyere bende böyle tek anakart işlemci ram seskartı olan bir htpc kasa toplamak istiyorum o yüzden büyük ekran kartları yerine apu iş görürmü dedim görmezmiş öğrendim

İşini görür yeni gelecek a10 7850 :) kısa ve net :) o oyunlarda dert yaşamazsın

• eger ufak birseyler istiyorsanız bazı üreticilerin mini ekran kartları var onlardan bakabilirsiniz yada ufak boyutta karlar oluyor arastırıp alabilirsiniz hali hazırda sisteminiz varsa apu gecmek gereksızdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

eger ufak birseyler istiyorsanız bazı üreticilerin mini ekran kartları var onlardan bakabilirsiniz yada ufak boyutta karlar oluyor arastırıp alabilirsiniz hali hazırda sisteminiz varsa apu gecmek gereksızdır

Örneğin 6570... fakat anakart mini atx değilse sıkıntı işte...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.