Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aquaman (2018) | Jason Momoa
  • Oldukça kaliteli bir film olacağını düşünüyorum. 2 aydır sinemalarda kaliteli film eksikliği var. Aralık ayının en iyilerinden biri olacak.
  • cıvık, insanı tilt eden komikli sahneler çok olmaz umarım Ve Aquaman izleriz umarım Aqumomoa değil..
  • JusticeLeague kullanıcısına yanıt
    Aqumamoa harika bir tanımlama olmuş şuanki dc sinmetik evrenindeki aquman için.İnşallah filmin sonlarına dogru aquaman'e evrilir.

Aquaman (2018) | Jason Momoa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam ya

Film boyu "badass!!" deyip duran bir aquaman istemiyorum yaa.

• çinde gösterime girmesi kötü olmuş nete düşmüş bile.
  • Çin'de müthiş açılış yapmış film

• Arkadaşlar artık ne kadar spoiler olur bilmiyorum size ama filmde bir tane credit scene varmış. Ne ile ilgili olduğunu söylemeyeyim ama kesinlikle DC sinematik evreninin devamı niteliğinde değil. Evet kendimi tutamayıp izledim. Sahne tamamen ikinci Aquaman filmi ile ilgili. Merak ediyorum bileniniz var mı başka bir credit scene var mı filmde ? Çünkü anladığım kadarıyla bu izlediğim sahne film biter bitmez çıkanlardan mid-credits olarak geçiyor. After credits scene var mı şöyle JL ye gönderme yapan veya herhangi bir şekilde DC sinematik evrenine bağlanan ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hafta sonu Çin'de 94,2$ milyon dolar hasılat yapmış. Açılış için güzel rakam.

İmdb'deye de puanlar yansımaya başlamış. : 3.618 = 8.3

Açılış için hasılat ve puan iyi görünüyor.
  • yahu bu filmden sonra çek cyborg çek flash çek solo batman filmini,,zati wonder woman 2 çıkıcak, akabinde çek man of steel 2 sonra (DARKSİDE) sok evrene ...DC'çokmu gerisin asla değilsin zaten dc'varsa bizde varız çok über güçlü karakterlerin var zıkkım gelsin sizin evreninize
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Hafta sonu Çin'de 94,2$ milyon dolar hasılat yapmış. Açılış için güzel rakam.

İmdb'deye de puanlar yansımaya başlamış. : 3.618 = 8.3

Açılış için hasılat ve puan iyi görünüyor.
    Çok iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

yahu bu filmden sonra çek cyborg çek flash çek solo batman filmini,,zati wonder woman 2 çıkıcak, akabinde çek man of steel 2 sonra (DARKSİDE) sok evrene ...DC'çokmu gerisin asla değilsin zaten dc'varsa bizde varız çok über güçlü karakterlerin var zıkkım gelsin sizin evreninize
    Ondan sonra şaaak çek bir green lantern, hepsi çil yavrusu gibi dağılsın

• DC Extended Universe istiyorsa bu evrenin ortasında Green Lantern olmalı. Kozmik bir evrenin en temel taşı sonuçta. Eğer sağlam bir GL filmi gelirse bunu başarabilirler gibi duruyor. Artık Superman'in ve Batman'in dünyadaki ve Gotham'daki maceraları para etmiyor. İnsanlar Thanos gibi, Asgard gibi geniş evrenden isimler görmek istiyorlar, mesela Darkseid, New Gods, Brainiac gibi.

Ayrıca ekipte cıvıklık bakımından GL-Flash-Shazam başı çeker. Aquaman, WW ve Batman genelde ultra ciddiler. Superman ve Cyborg biraz arada kalıyor. MM olsa o da ultra ciddi mesela.

• Evet rotten puanları açıklandı. Filmin iyi olacağını düşünüyorum. 76% çok iyi bir puan değil ama güveniyorum.

Bir de şu iki linke bakarsanız marvel için insanların inanılmaz abartı puanlar verdiğini görürsünüz. Bu puanlara göre her marvel filmi bir sanat eseri.
    Karşılaştırmak için hem dc hem marvel filmleri sayfasını koyuyorum.

www.rottentomatoes.com
    DC Extended Universe
    https://www.rottentomatoes.com/franchise/dc_comics

www.rottentomatoes.com
    Marvel Cinematic Universe
    https://www.rottentomatoes.com/franchise/marvel_cinematic_universe

• %75 DC puanı Marvel'in %100 puanlarına eşit Rotten'da. hala öğrenemediniz. Adamlar film iyi olduğu için zoraki de olsa o kadar düşük verebilmişler. Thor 1'in %77 aldığı siteden bahsediyoruz.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle deme ya. Ben Batman'in Gotham'da geçen hikayelerini görmek isterim. Batman'i batman yapan Gotham zaten. Şöyle deathstroke'lu, Joker'li film yapsalar tadından yenmez. Marvel kozmik işlere bulaştıysa DC'nin bulaşacağı anlamına gelmez. Yap şöyle adam gibi Batman filmi. Ağzımız aka aka izleyelim. Ama ama ama DC napıyor? Birds of prey falan filan çekiyor. Pehhh.. Reziller yemin ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

DC Extended Universe istiyorsa bu evrenin ortasında Green Lantern olmalı. Kozmik bir evrenin en temel taşı sonuçta. Eğer sağlam bir GL filmi gelirse bunu başarabilirler gibi duruyor. Artık Superman'in ve Batman'in dünyadaki ve Gotham'daki maceraları para etmiyor. İnsanlar Thanos gibi, Asgard gibi geniş evrenden isimler görmek istiyorlar, mesela Darkseid, New Gods, Brainiac gibi.

Ayrıca ekipte cıvıklık bakımından GL-Flash-Shazam başı çeker. Aquaman, WW ve Batman genelde ultra ciddiler. Superman ve Cyborg biraz arada kalıyor. MM olsa o da ultra ciddi mesela.
    Bence DC deki asıl soru , DC filmlerinin ton karmaşası . Yani adamlar karanlık bir film mi yoksa Marvel gibi daha esprili bir ton mu kullanmaları gerektigini bilemiyorlar. Özellikle Justin league de kahramanların DC den beklenmeyecek şekilde gereksiz espriler yapması filmin kalitesini çok düşürmüştü.

Diğer bir sorun Supermanin abes şekilde orantısız güce sahip olması . Adam neredeyse tanrı kadar güçlü . Klipton dışında hiç bir şey ona zarar vermez.Bu yüzden yanındaki diğer kahramanlar güçsüz ezik duruyor.Aynı zamanda senaryonunda kısıtlanmasına neden oluyor. Benim düşüncem .

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

DC Extended Universe istiyorsa bu evrenin ortasında Green Lantern olmalı. Kozmik bir evrenin en temel taşı sonuçta. Eğer sağlam bir GL filmi gelirse bunu başarabilirler gibi duruyor. Artık Superman'in ve Batman'in dünyadaki ve Gotham'daki maceraları para etmiyor. İnsanlar Thanos gibi, Asgard gibi geniş evrenden isimler görmek istiyorlar, mesela Darkseid, New Gods, Brainiac gibi.

İnsanların en büyük rüyası değil miydi ya bat ile supo'yu aynı filmde görmek niye para etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

İnsanların en büyük rüyası değil miydi ya bat ile supo'yu aynı filmde görmek niye para etmiyor

Alıntıları Göster
    Demek ki insanlar filme gitmeden önce puanlara ve incelemelere bakıyormuş.

Bunu Dark Knight serisinden anlayabiliriz.

Bu hype olayı en fazla Amerika'da var, Batman vs Superman her zaman beklenen bir şeydir.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.