Şimdi Ara

Aquaman (2018) | Jason Momoa (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
16
Favori
46.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • film 21 aralıkta vizyona girecek diye biliyordum. Ancak sanıyorum Türkiye için 28 aralık yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado of Souls

Ondan sonra şaaak çek bir green lantern, hepsi çil yavrusu gibi dağılsın

Alıntıları Göster
    Niye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

İnsanların en büyük rüyası değil miydi ya bat ile supo'yu aynı filmde görmek niye para etmiyor

Alıntıları Göster
    Marvel'in para yedirdiğini düşünüyorum eleştirmenlere, BvS'yi yerden yere vurması için Film sağlamdı, ama eleştirmenler ve bazı fanlar Snyder'in karanlık vizyonunu beğenmedi. Sucker Punch da aynı şeyi yaşamıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Unsullied

Marvel'in para yedirdiğini düşünüyorum eleştirmenlere, BvS'yi yerden yere vurması için Film sağlamdı, ama eleştirmenler ve bazı fanlar Snyder'in karanlık vizyonunu beğenmedi. Sucker Punch da aynı şeyi yaşamıştı.

Alıntıları Göster
    BvS kötü diyenler ayrı bir geyik malzemesi

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Objektif olarak bakarsak BvS gerçekten kötü bir filmdi aslında.Tamam sahne sahne güzel yerler vardı,aksiyon sahneleri falan da fena degildi.Fakat karakterler gerçekten kötü yansıtılmıştı.Bak mesela ben Infity War icin de kötü diyorum ama orda iyi bir villain oluşu ve karakterlerin güzel yansıtılışı(hepsi değil)gibi olumlu şeyler vardı.Ama BvS bu konuda gerçekten sınifta kaldı.

Mesela lois lane.Herhalde dünya üzerinde bu kadar kötü lois lane olamaz.Superman desen dengesiz ve bir tuhaf.Batman'in motivasyonu saçma ve insanları öldürüyor.Lex luthor desen o da inanılmaz leş.Doomsday'den bahsetmiyorum bile.Şimdi sen karakterleri böyle kötü yansıtırsan beyaz perdeye filmin nasıl başarılı olmasını beklersin ki?

Şahsen ilk izlediğimde keyif almıştım BvS'den.Güzel göndermeler vardı,gerçekten çok güzel sahneler vardı.Ama işte bunlar bir filmin iyi olması için yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Anlam veremediğim bir şekilde DCEU'da Batman karakterini oturtamadılar. BvS de adam öldüren, psikolojisi bozuk bir Batman gördük. Hee tamam, olabilir dedik.(Demedikte sevdiğimiz için dedik) Sonra Justice League geldi. Ve tamamen farklı bir Batman. Yani noldu ki iki film arasında normal eski haline döndü. Sırf bu Batman karakterindeki sıkıntı için bile DCEU hiç ilgimi çekmiyor, izleyesim dahi gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Demek ki insanlar filme gitmeden önce puanlara ve incelemelere bakıyormuş.

Bunu Dark Knight serisinden anlayabiliriz.

Bu hype olayı en fazla Amerika'da var, Batman vs Superman her zaman beklenen bir şeydir.

Alıntıları Göster
    Aynen aynen kılıf uydurmaya devam.

BvS Rotten: 27
    Venom Rotten: 28

BvS Meta: 44
    Venom Meta: 35

BvS Hasılat: 873M
    Venom Hasılat: 852M

BvS açılış haftası: 166M
    Venom açılış haftası: 80M

Bir tarafta duyurulduğu tarihten beri gömülen bir film diğer tarafta forumdaki uzmanların Avengers 3'ü bile tokatlamasını beklediği bir film var. Venom'a gidecek tayfa eleştirilere kulak verseydi gişe rakamları Solo gibi olurdu. BvS ve Solo, Venom'dan çok daha iyiydi bu arada.

İnsanlar sadece eleştirmenleri dikkate almıyor durum öyle olsaydı BvS ilk haftasında bilet satamazdı. BvS sorunlu bir filmdi ve filmi izleyenler de bunu yeterince dile getirdiği için büyük bir açılış yapan BvS sonraki haftalarda 50M > 23M > 9M > 5M şeklinde ciddi düşüşler yaşadı çünkü film bekleneni verememişti. Yok Marvel para yedirmiş yok Disney lobisi geçin bunları filmin hak ettiği oydu. THY vardı diye boykot ettiler diyeni bile gördü bu gözler.

Aquaman için de görselliğe kasıp hikayeyi sallamışlar gibi yorumlar geliyor. Kopuk sahneler ve tonla "plot holes" var deniyor istediği kadar karanlık olsun senaryo tutarlı olmayınca gişe yapamıyor. Yine de film vizyona girmeden belli olmaz insanlar eleştiri puanına önem vermiyor çünkü eleştirenleri tanımıyorlar. Film çıkınca izleyen benzer zevkleri olan insanların samimi eleştirisi şirket eleştirilerinden çok daha etkili oluyor o yüzden bu film beklenen puanı almamış olsa bile muhtemelen "Birkaç kötü yer vardı ama güzel filmdi" şeklinde değerlendirilecek ve iyi gişe yapacak.

• Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Yazının aquaman ile ilgili kısmına yorum yapacağım. Dc karakterlerini sevmeme rağmen artık sinemasını ve haberlerini pek takip etmiyorum. Dediğiniz gibi kopukluklar ve ‘plot holes’ denilen durum varsa gerçekten ilginç. Çünkü bunlar hemen hemen her dc filminde var ve filmin başarılı sayılmamasının bir anlamda gizli ve en büyük nedeni bana göre. Orijin hikayesi ve sağlam bir düşmanı aynı filme yedirebilmeyi bir türlü beceremediler. Gerçekten hayret edilecek bir olay aslında bu. Böyle karakterlerle bu kadar beceriksizlik kendi içinde ciddi bir başarı. Hani teknik direktörsüz sahaya sürseler takımı daha iyi oynardı derler ya onun gibi bir şey. Bence ilk kırılma noktası seriye Snyder ile başlamaktı. Neyse çok açılmayalım hep aynı şeyler.

Aquamanda da bu kopukluklar boşluklar varsa gerçekten bu film de potansiyeline ulaşmayacaktır. Şu an man of steel 2 için çekimlere başlanıyor deseler dahi en ufak heyecan olmaz o kadar. Kaldı ki supo tuttuğum takım gibi. Futboldan nasıl soğuttularsa dc filmlerinden de öyle soğuttular şahsen beni. İkisinde de tekrar heyecanlanabilmek için ciddi süreler geçmesi gerekiyor şahsım adına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Instagram ve Twitterda herkes begenmis filmi

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Instagram ve Twitterda herkes begenmis filmi
    Yok yukarıdaki arkadaş hükmü vermiş herkes plot hole var diyormuş.
  • Daha yeni gördüm nicole Kidman da varmış film de.

• Imax seansi 30 liradan aşağa olmaz heralde. Gitmem filme büyük ihtimal..

• quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Imax seansi 30 liradan aşağa olmaz heralde. Gitmem filme büyük ihtimal..
    Imax her filme gitmiyor maalesef iyi seçmek lazım en son godzilla'ya gitmiştim ondada neredeyse hiç göremedik kendisini değmedi yani
  • Bu filmi uzun zamandır takip ediyor ve merakla bekliyorum.
    Başarılı bir film olacağını düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla yurt dışında tanıtımı çok iyi yapılıyor ancak ülkemizde yeterince tanıtımı yapılmadığını düşünüyorum.

Açıkçası bu karakter için Jason Momoa seçiminin gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Jason Momoa seçimi, bende bu karaktere karşı daha fazla ilgi duymamı sağladı.
  • Film gayet güzel filmin iki yerinde gözümden yaş geldi.
  • daha 10 gün var çıkmasına bizde kaliteli bir sürüm internete düşerse beklemem ben izlerim filmi.
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Ben beklemedim izledim. Zaten filmi bluraye çıkınca onlarca defa izleyecem. Bari konusunu öğreneyim diye kandırdım kendimi izledim.

Filmin kalitesinden şüphe yok gişelerde de çok iyi ancak nedense beni sinemaye çekemedi hiçbir zaman.
    Hype açısından söylüyorum yani. Bir JL yada Avengerse gittiğim gibi kendine çekmedi beni nedense. Ancak Shazam'a koşarak gidecem. Büyük ihtimalle hayal kırıklığı yaşayacağımı bile bile . . .
  • lastmandar kullanıcısına yanıt
    bu film beni sinemaya çekiyor. ama 28 ine daha çok var. şimdi ne spoilerlar dönüyordur bakmaya korkuyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nemoberk N kullanıcısına yanıt
    Spoilerlar konusu sıkıntılı evet ben de sevmiyorum ama şunu söylemeliyim, Dc hakkında birşeye artık emin oldum ki o da filmlerdeki bütün karakterleri ve sahneleri az da olsa fragmanlarda gösteriyorlar yani şu sonuca vardım;

Fragmanda olmayan birisi filmde yok. Bu birisi de mesela justice league için konuşalım, green lantern veya darkseid. Düşünün Justice league credits scene deki deathstroke bile film çıkmadan 1 sene önce paylaşıldı o derece.

Mesela Shazam filminde millet Black Adam'ı bekliyor. Ben de diyorum ki son fragmanı bekleyelim. Eğer son fragmanda Black Adam yok ise filmde kesinlikle yok bu kadar da eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastmandar -- 18 Aralık 2018; 14:46:47 >
  • Filmin fragmanını daha yeni izledim siz hesap edin gram merakım yok.
    Normal de çizgi roman filmlerini severim ama justice league den sonra Dc ile ilgili gram ümidim kalmadı.
    Bundan sonra Ben Affleck ile solo batman filmi gelmedikçe filmlerine gitmem.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.