Bildirim
Ara kablo bozuldu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Plastik kapak düşmüş gibi gözüküyor, bantlayip kullanmaya devam edin. Yeni alacaksanız 3 5 liralıklardan almayın 3 güne elinizde kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkur ederim dediginiz yontemi yaptim kullaniyorum suanlik sıkınti yok buyuk ihtimal boyle devam edecegim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orjinal olması yani Lg marka olması önemli değil ama uyduruk ürünleri tavsiye etmem. Hama vs markalar da olabilir. -
benim ara kabloda bozulmuştu vatandan 20 liraya kablo aldım ellerindeki en iyi kabloydu ama telefonu 4-5 saatte şarj etmiyordu bir iki farkli kablo denedim aynı sonuç mecidiyeköydeki lg servisinden orjinal kabloyu 30 tl ye aldım şimdi sorun yok kendi kablosunun bir özelliği olabilir belki hızlı şarj için bilemiyorum tabi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X