Şimdi Ara

BİNAYA BEYAZ KABLOLAR GELDİ AMAAAAA...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün türk Telekom sokağımda ki her binaya bu beyaz kabloları çekti ve bıraktılar girişlere hemen ben kesilmiş bir kısım buldum evde açtım bir kanalı sert diğer iki kanalı da ince ve beyaz saydam kablo bunlar tam olarak nedir ? BİNAYA BEYAZ KABLOLAR GELDİ AMAAAAA...? BİNAYA BEYAZ KABLOLAR GELDİ AMAAAAA...? BİNAYA BEYAZ KABLOLAR GELDİ AMAAAAA...?

• Fiber internet geliyor hayırlı olsun dairene kadar.

• AMC A kullanıcısına yanıt
    Tam olarak nasıl olacak bırakıp gittiler ses seda yok 3 gündür nasıl gelecek ki ?
  • Hemen ne olmasını bekliyorsunuzki ? 2-3 ay içinde her şey tamamlanır.

Yok yanlış anladınız hemen olmasını beklemiyorum ne gibi işlemler olacak ki diye sordum kablo böyle açıkta kalacak değil herhalde
  • Yok hocam kutu takılacak oraya kablolar bağlantı yapılacak sonra başvuru yaptığın zaman daire içine kadar optik kabloyuda çekecekler.

Bizlik bişey yok yani şimdilik dediğiniz kadarıyla kutu kurulana kadar beklicem fakat şöyle sorum olacak logar kapağından hemen şu şekilde turuncu kalın kablo çıkıyor ona bağlı olarak ta sanırsam bu beyaz kablolar binalara geliyor bu işlem bu şekilde mı yapılıyor ? O turuncu kablonun ucu hiç bir yere bağlı değil diye gördüm ben bakınca yanılıyor da olabilirim tabiki BİNAYA BEYAZ KABLOLAR GELDİ AMAAAAA...?

• Ekleyecekler sizlik bi durum yok şuanlık kutu takıldıktan sonra başvuru yaparsınız 2-3 haftaya takarlar onuda.

Sağolun hocam teşekkürler ilginiz için
  • Rica ederim hocam ne demek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.