Bildirim
ara sezonda dereceli oynamak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çerçeve sezon sonunda neyse o kalacak 7. sezon boyunca. elo da değişir tabi ama çok anormal birşey bekleme. ben d5 bitirip d3e çıkmıştım. weste gidip geldim yine d5 civarıydı. ilk 10 maçta 3 win alıp p4 başladım. sen silver düşsen sorun olmaz. yine sıralama maçları seni belirler. bronza falan düşme yeter. -
Ödüllerini değilde mmr ını etkiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ara sezondaki rank durumuna göre 7.sezonda daha iyi yerlere atıyor mmr değişimi devam ettiğinden. -
Ara sezonda "görünmez" etiketli her şampiyon op olacak.Vayne 1 vs 9 bekliyorum şahsen mmr kasma herosu olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport
Ara sezonda "görünmez" etiketli her şampiyon op olacak.Vayne 1 vs 9 bekliyorum şahsen mmr kasma herosu olacak.
Yav he he. Pink ward görünür olduğunda da herkes aynısın dedi bi şey de olmadı. Yine aynısı olacak. Dia 3'e kadar falan hiç kimse invis herolara pink ward kullanmıyor emin ol sen. -
Aga nicke baksana bi ben görün ez şamp lara karşı 2 pembe taşıyorum.Bana ne diğerlerinden benim anlamsız artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X