Bunlar mutasyon gecirmis almandir killari kaslari gozleri mutasyondan siyaha donusmustur sari olanlardan kalmadi bunlardan verelim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 30 Temmuz 2024; 19:57:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arab ve afgan sığıntıları, Türklere karşı birlik olup saldırmaya başlamaları! Mersin'de saldırı ... (2. sayfa)
-
-
Sen sosyal meyadan ne olduğu belirsiz hesaplardan gelen yalan yanlış bilgilere inan o zaman ne diyeyim. Aynen bu kafa ile devam et.
O adamalar Arab Suriyeli ve Afganmış birlik olmuşlar Türk işletmelere çökmüşler öldüresiye dövmüşler olay bu hadi git hemen yolda gördüğün ilk Arabı çevir sende saldır birazda ırkçılık yap belli partilerin reklamını yap tamamdır işlem tamam. Polislerde korkudan adamlar Afgan Arap diyememiş Alman diyorlar. Ülkenin polisi bile yalan söylüyor dimi. Yetmiyor bakanlık ve iletişim başkanlığıda bunlara boyun eğmiş ne yapsınlar korkusuna Alman diyorlar ! ( Bu mu yani mantık ! Çok zor değil muhalif bir gazeteci gider yer belli meakn belli aykırı bir şey olsa işletmeyi bulur saldıranlar kimdi öğrenir veya karakola gider ifadeleri görür öğrenir bunlar kolay işler ama 3 gündür siz doğruyu değil yalanı dinlemek istiyorsunz. Şaşırtmıyorsunuz ama.
Çoluk çocukça hareketleri bırakında azcık mantıklı hareket edin artık.
-
Kendi gönüllerinden geçen istedikleri türden bir haber olsunda , yalan dolan olsun önemli değil. İnanmaya hazır...
Haberi yapanlarda, hazır her şeye inanan bir kitle bulmuşlar. Araştırmadan atlayan.
Bu arada gerçek münferit olaylarda olmuyor değil.... Her ülkede olduğu gibi...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar daha önce de yazdım bazıları sadece kaba kuvveten anlar ve mermiyi boşalttımı saygı duyar.
Hayvan aleminde böyle, güçlü olan diğerlerinin canını yakıp patron kim gösterince her şey düzelir.
Bunlara insan muamelesi yaparsan seni güçsüz olarak bellerler ve öyle davranırlar. Hayvanın eğitmenin yolu ödül ve cezadır.
-
video yu izleyince böyle alacak verecek davası gibi durdu özkanın msjından sonra onaylamış oldum.
-
Resmi kaynaklar da çok inandırıcıdır ne de olsa.
Ben haşema mı, çarşaf mı, artık ne haltsa, giyen kadınların durdurmaya çalıştığı herifin, Alman vatandaşı olduğuna ikna oldum şahsen.
Resmi kaynaklardan TÜİK in enflasyon verilerine, Tarım ve Orman Bakanlıklarının yangınlarda uçağı olmadığına, THY nın kadın sporcularımıza uçak tahsis edemediğine falan da inanıyoruz, üzülme. Resmi kaynaklara eskiden güvenilmezdi zaten. Şimdi ne deseler, sorgusuz sualsiz salağız ayağına yatıyoruz.
-
Kadın:
Polisi sürekli aramamıza rağmen kesinlikle gelmiyorlar
Ne sandın tam tersi bir senaryo olsaydı koşa koşa gelirlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her resmi kurumun açıklamasın inanmıyoruz bu ülkede tüik gibi kurum bile gerçek olmayan rakamlar veriyor halka ayrıca almanlar kara çarşaflamı gezmeye başlamış kara çarşaf sakal felan he yavrum he
-
Mermiyi bosaltınca da 24 sene ya da müebbet yiyorsun o yüzden mermisiz de basa cıkabilmek gerekiyor bunun icin de kücük yastan itibaren egitilmek gerekiyor cogunun egitimi yok ve hanzolarla basa cıkamıyorlar ne yazık ki.. ayrıca bir hanzo normal adamdan daha sert rakiptir cünkü hanzolar ve araplar daha farklı büyüyorlar ayrıca bunlardan biri size diklenirse ve onu dövecekseniz mutlaka önce iletisim aracını elinden alıp ulasamayacagı bir kenara koyun cebinize filan almayın ekstra suc olmasın dayagı atın bayıltın ve hızlıca ortamı terk edin.. en son direkt suratına küfrettigim bir hanzo bir taraftan karsı geliyor diğer taraftan elindeki telefondan whatsapp ya da sms göndermeye calısıyordu üstelik ortamdaki baska bir aveli de provoke etmek icin ugrasıyordu.. hem kendine taraftar bulmaya calısıyor, hem de daha dayagı yemeden intikam yolları arıyor ya da gözdağı veriyor.. neyse buna sağlam sövdügüm icin sinirim gecti o yüzden siddet kullanmadım.. bunlarda mert kavga yoktur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2024; 18:59:41 >
-
Gercekten ciddi bir öneride bulunayım siz de onlar gibi sakal bırakın.. Gür sakalınız varsa tipiniz muhallebi cocugu gibi bile olsa oldukca ürkütücü görünürsünüz.. Erkekler evrimsel olarak, sakallı rakiplerden korkma eğilimindedirler.. Bunun farkına bile varmadan beyinlerinde bazı arkaplan islemleri calısır ve sizden korkarlar.. Suratınız onlara daha tehlikeli görünür.. Laik maik cumhuriyet beyefendisi gibi görünecegiz diye sakala düsman olmak sizin kendi zararınıza olur.. Cünkü sakalsız ve düzgün görünen tipler hanzoların bully listesinde önlerde yer alır.. Sakalı bırakın hanzolar size saygı duyacaklar abi ve hatta reis falan cekecekler deneyin kendiniz görün diyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2024; 19:12:35 > -
Alman olsa ne olacak? Almandan dayak yeseler yine yabancıdan dayak yemis olacaklar.. Alman babanızın oglu mu? Gavur Alman dayagı yiyince ne fark edecek arab dayagı yiyince ne fark edecek? Yerli ya da yabancıdan dayak yememek icin kendinizi eğitmeniz sart.. Ben daha 12 yasında okulda artizlige maruz kaldıgımda aileme karsı cıkarak boksa baslamıstım boks öğrenin ve rakiplerinizi bayıltın boks öğrenirken de bir miktar dayak yiyeceksiniz lakin sporda yenen dayak eğitim amaclı oldugu icin psikolojiyi bozmuyor eğitim amaclı olmayan dayaklar sizin özgüveninizi zedeler erkek olmanın en pis tarafı bu birilerini dövmeyi öğrenmek mecburiyetindesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 31 Temmuz 2024; 19:20:7 > -
Hacı, mesajı 15 kere editlemişsin.
-
Kerimcem hareketleri bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X