Şimdi Ara

Araba 3. viteste kalkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eyv. kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitéch

Balata mefta hocam. 3'te kalkmaya çalışınca anında stop etmesi gerekir.

belkide arabanın motor çok güçlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: EAvci7

• quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Ben iterek kaldırıyorum 5 e takıp itiyorum azcık hızlandınmı ara gazı verip şehir içinde 5 le dolaşmanın keyfini yaşıyorum

bazende geri geri gidiyorum sürekli o zaman daha rahat kalkıyo ama boyun fıtığı oldu direksiyonu arkaya koyucam yakında

Bunlardan önce kafanın içine beyin koydursan daha iyi edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 te çok rahat kalkar araç. eğer gazı yuksek tutarsan 5 te gene kalkar. Cunku sen kaldırmaya çalışırken balatayı sıyırıyorsun.
  • bitmemişse bile sen bitirmek için baya çaba sarfetmişin
  • araç 4 de kalkar illa baskı balata bitik değildir acemi değilsen biraz tecrüben varsa çok rahat kaldırırsın baska balata bitik olduğunu şöle de anlıyabilirsin el frenini çek hiç gaz vermeden ayağını debriyajdan kaldır araba stop ederse baska balata iyidir hareket ederse bitikdir
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patiklipire -- 1 Mayıs 2014; 20:04:58 >
  • patiklipire P kullanıcısına yanıt
    ee hareket ediyor zaten bu şekilde yavaş yavaş kaldırırsan. ama bu normal değil mi? debriyaj frenide bu şekilde yapılıyor
  • el freni çekiliken ayağını debriyajdan kaldırıcaksın baskı balata kaçırmıyosa araba stop eder kaçırıyosa arka lastikleri sürükleyerek götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patiklipire -- 2 Mayıs 2014; 1:47:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patiklipire

el freni çekiliken ayağını debriyajdan kaldırıcaksın baskı balata kaçırmıyosa araba stop eder kaçırıyosa arka lastikleri sürükleyerek götürür

rolantide araç zaten zor kalkıyor el freni çekili iken baskı balata bitik olsun olmasın kalkamaz diye düşünüyorum ? aracım broadway benzinli güçlü dizellerde dediğiniz olabilir ama güçsüz araçlarda pek mümkün değil gibi ?
  • baskı pert
  • illaki baskı balata bitmiş demek değildir araç i10 hafif ondandır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.