Şimdi Ara

Araba alımında yardımcı olur musunuz? (Tercih)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üst sınır olarak 60bin lira belirledik. Aklımızda sıfır ve 2. el 3-5 farklı model var sizlerden de öneriler beklerim. Kriter olarak çok şey yok. 3 kişilik bi aile kullanacak gün içinde devamlı kullanacağı için yakıt tüketimi olduğunca düşük tercih etmeye çalışıyoruz. Vergilerden dolayı motor hacmi olarak üst sınır 2000cc. Sedan hb sw hepsi olabilir.

Aklımızda olan modeller;
    1) 2008-2012 arası 1.4 tsi Jetta mk5lerde 140-160hp mk6larda 122hp
    2) 2006-2009 arası 2.0Tdi jetta
    3) 2009-2009 arası 2.0Tdi Passat
    4) 2008 model üstü 2.0 tdci Mondeo
    5) 2010 model üstü 1.6 dci c5
    6)2006 veya 2007 1.9 jtd 159
    7)0 km kia ceed sw 1.6 dizel bu araca fuarda binmiştim performansı yakıt tüketimi malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. Dizel orta donanımlı düz vites 60binlira fiyat var sizce alınır mı?

Sıfır olarak aklımızda şimdilik Kia var 60bin lira diğerlerinin fiyatları 40bin-60bin arası değişiyor. Genellikle d sınıfı düşük tüketimli orta güçte sınıfına göre performanslı iç hacmi geniş araçlar arıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impossiblespeed -- 12 Haziran 2013; 15:42:16 >

• Sıfır olarak Avensis EE + LPG , Insignia 1.4T EE, Passat 1.4TSI CL düşünebilirsiniz.
  • vallahi ilk tercihlerinizde vw olmasına şaşırdım,, isterseniz forumda biraz daha okuyun vw gamındaki arabaları sonra kararınızı verin derim ben...zevktir o yüzden tercih sizin tavsiye olarak dci motorlara yönelmeniz markası önemli değil...
  • ben 1 sene 09 laguna3 2.0 dci privilege kullandım gayet iyiydi tavsiye edilir, (pasat dizelden her yönüyle daha iyi, mondeodan da bence daha iyiydi, daha fazla donanım var,daha kullanışlı...)
    DH da VW e karşı pek sempati ile bakılmaz, ....:) ama "0" km için skoda octavia elegance 1.6 tdi dsg düşünülebilinir...

ancak 2.0 motorlarda mtv yüksek oluyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.