Şimdi Ara

ARABA ALMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Araba kullanmakta çok tecrübem olmasa da 2004'ten beri ara ara çeşitli araçlar(Broadway, Şahin, Transit, Getz, Jetta{Eski&Yeni kasa}, Accent, C3, Transporter, Passat, Civic) kullandım. Araba kullanmak zevkli birşey ama bir sene Almanya'da yaşayıp döndükten sonra Türkiye fiyatlarının oranın fiyatlarından yaklaşık 1 kat daha fazla olduğunu görünce araba almayı kendi hayatımda erteledim, ta ki yıllık iznimde BMW 5.20i kiralayana kadar.

Sürüş zevki o kadar farklı ki artık kurumun Jetta'sını kullandığım zaman hiç zevk almıyorum neredeyse. Bu arabayı kiraladıktan sonra artık araba almak değil BMW 5.20 serisinden bir araba almak arzusu bende ortaya çıktı. Arabanın yol tutuşu fevkalade. Bolu Dağı virajlarından inerken 100 km/sa ile virajları neredeyse hissettirmiyordu. Otobanda sol şeritten düşmedim. Fakat bu araba çok pahalı olduğundan dolayı; bu isteğimi aynı konforu, zevki ve atikliği verebilecek başka bir araba olarak değiştirdim. BMW 3.20d serisi de bu bağlamda sürüş zevki verir gibi hissettiriyor fakat şöyle bir çıkmaz var ki, BMW 3.20d'nin iç tasarımı 5.20 serisi gibi değil.

Uzun lafın kısası, arabadan da pek anlamam, bana araba tavsiye edecek olan var mı? En fazla 130.000 TL'yi aşmayacak (daha ucuz da olabilir) bana BMW 5.20'deki konforu, zevki ve atikliği verebilecek içerisinde otururken de "işte araba bu!" dedirtecek full+ araba tavsiye edebilir misiniz?

Teşekkürler.

• audi merso ne ararsan bulursun, çeşit çok yani, öner öner bitmez
  • Bütçe sağlammış hocam, ne istersen bulunur o paraya.

Örneğin bu çok duruyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011m-paket-borusan-cikisli-dvd-navigasyon-turkce-panel-53329421/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona Grata -- 20 Temmuz 2011; 4:38:05 >
  • Direk 5.20 al 2. el madem o kadar beğenmişsin başka araç bakmana gerek yon bence
  • madem o kadar parayı bmw ye vericen 5.30d al hem dizel hem 3000 motor o kasayı çok rahat çekiyor bas gitsin işte bir tanıdığımda vcar aravba uçuyor hergün işe gidip gelirken 100 liralık dizel alıyor ve akşam a depo bitiyor araç gidiyor basmayınca da olmuyor ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmarass

audi merso ne ararsan bulursun, çeşit çok yani, öner öner bitmez

:) Öner öner bitmez ama içine oturduğunda "İşte araba bu!" dedirtecek performanslı bir araba arıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Persona Grata

Bütçe sağlammış hocam, ne istersen bulunur o paraya.

Örneğin bu çok duruyor:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2011m-paket-borusan-cikisli-dvd-navigasyon-turkce-panel-53329421/detay/

quote:

Orijinalden alıntı: airbrq_23

Direk 5.20 al 2. el madem o kadar beğenmişsin başka araç bakmana gerek yon bence

İkinci el almak istemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

madem o kadar parayı bmw ye vericen 5.30d al hem dizel hem 3000 motor o kasayı çok rahat çekiyor bas gitsin işte bir tanıdığımda vcar aravba uçuyor hergün işe gidip gelirken 100 liralık dizel alıyor ve akşam a depo bitiyor araç gidiyor basmayınca da olmuyor ki

Ya her gün 100 lira versem ne yiyecem ne içecem

Arkadaşlar, 130binin yanında parantez içinde aşağısı da olabilir dedim. Öyle para basmıyoruz yani. Bütçemizi en zorlayıcı şartlarla bu araba işine gönül koyduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa_boztemir -- 21 Temmuz 2011; 19:05:36 >

• 2.el alsan ne olacakki 1-2 yaşında tertemiz arabalar var.Detaylı iç temizlik yaptırırsın 0 km gibi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    10 ay önce açıldı
    Doblo satın almak istiyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet sitelerindeki bmwlerin hepsi M pakettir ve muhakkak full+fulldür olanlara lafım yok ama aksi durumdakiler çok,anlayan biriyle bakmak şart.. e39 seri 5 kasalara bakabilirsin,daha eskisi ocağa incir ağacı spec
  • o kadar para verip araba alcak kadar durumunuz iyi ve hızlandırılmış serverde ogame(http://forum.donanimhaber.com/m_30377459/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30503515) oynuyosunuz ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra94

o kadar para verip araba alcak kadar durumunuz iyi ve hızlandırılmış serverde ogame(http://forum.donanimhaber.com/m_30377459/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30503515) oynuyosunuz ilginç

Okuduğum ilde gelip bizimle sabahlara kadar strateji oynayan bir büyüğümüz var, kendisi geçenlerde 60bin € verip bir araç aldı, ayrıca kendi şirketi var. Yani demek istediğim böyle şeyler çok doğal.
  • bence bir arabaya okadar para yazık. ama gönlünüzde 5.20 d var. almazsanız keşke dersiniz. siz bilirsiniz. ya bütçeyi zorlayıp bu aracı alacaksınız, ya da hiçbir araç almayacaksınız. Buda benim önerim. Siz 520d deki konforu başka bir araçta arayın, emin olun aynı konfor olsa bile, bmw deki zevki alamazsınız. çünkü kafanız otomatik olarak bmw ye yönelik
  • Aynı zevki vermese de aynı sınıfta bir araç olablir belki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-aktif-otomotiv-den-2011-volvo-s80-d3-premium-sifir-km-faturali-52768305/detay/

Fiyat olarak çok daha uygun tabiki.
  • şimdi ne alırsan al gözün 520 de kalacak o yüzden 520 al tepe tepe bin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus
    2.el alsan ne olacakki 1-2 yaşında tertemiz arabalar var.Detaylı iç temizlik yaptırırsın 0 km gibi olur.

Bilgisayar olsa, kendim inceler, test eder ve alırım/almam. Ama arabadan anlamıyorum ki...

quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61
    internet sitelerindeki bmwlerin hepsi M pakettir ve muhakkak full+fulldür olanlara lafım yok ama aksi durumdakiler çok,anlayan biriyle bakmak şart.. e39 seri 5 kasalara bakabilirsin,daha eskisi ocağa incir ağacı spec

Evet, çok iyi anlayan birileriyle gitmek lâzım o zaman, 2. el alınacaksa. Bu E39lar da hoş görünüyor. İçi de yeni modeller gibi hoş mu?

quote:

Orijinalden alıntı: bugra94
    o kadar para verip araba alcak kadar durumunuz iyi ve hızlandırılmış serverde ogame(http://forum.donanimhaber.com/m_30377459/mpage_1/f_/key_//tm.htm#30503515) oynuyosunuz ilginç

Evet, ne kadar ilginç. O mesajı okuduysanız, o tarihlerde yazdığım diğer mesajlardaki imzamı da görerek o zamanlar öğrenci olduğumu da anlamanız lazım. Şimdi ise çok şükür ki çalışıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman
    Okuduğum ilde gelip bizimle sabahlara kadar strateji oynayan bir büyüğümüz var, kendisi geçenlerde 60bin € verip bir araç aldı, ayrıca kendi şirketi var. Yani demek istediğim böyle şeyler çok doğal.

İşin bu boyutu da var tabi Hâlen, artık sadece haftasonlarına mahsusen, sabahlara kadar strateji veya TPS oyunlarını oynayabiliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality
    Aynı zevki vermese de aynı sınıfta bir araç olablir belki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-aktif-otomotiv-den-2011-volvo-s80-d3-premium-sifir-km-faturali-52768305/detay/

Fiyat olarak çok daha uygun tabiki.

İlan Yayında Değildir.

quote:

Orijinalden alıntı: tLqA
    bence bir arabaya okadar para yazık. ama gönlünüzde 5.20 d var. almazsanız keşke dersiniz. siz bilirsiniz. ya bütçeyi zorlayıp bu aracı alacaksınız, ya da hiçbir araç almayacaksınız. Buda benim önerim. Siz 520d deki konforu başka bir araçta arayın, emin olun aynı konfor olsa bile, bmw deki zevki alamazsınız. çünkü kafanız otomatik olarak bmw ye yönelik

quote:

Orijinalden alıntı: gü
    şimdi ne alırsan al gözün 520 de kalacak o yüzden 520 al tepe tepe bin

Peki ya o arabayı hiç bir zaman alamazsam... Onun ayarında bir arabayı bu yüzden arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa_boztemir -- 24 Temmuz 2011; 20:22:20 >

• isa_boztemir kullanıcısına yanıt
    Merhaba size citroen DS5 önerebilirim.Araç hakkında detaylı bilgi almak 0ve 2. el fiyat bilgileri için tarafıma dönüş yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.