Şimdi Ara

Araba almak istiyorum lütfen yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Orijinalden alıntı: piribeyli26

quote:

0 km Chevrolet Aveo LT veya LTZ alın liste fiyatları üzerinden de 2000 3000 tl indirim yapıyorlar

hocam chevrolet hiç bi bilgim yok nasıldır ne değildir piyasa durumu yok gibi?

Chevrolet son yıllarda segmentinde dünyanın en güvenli arabalarını üretiyor.

Yeni Aveo, sınıfında dünyanın en güvenli ve en donanımlı arabası. Yol tutuşu, oturaklılığı üst düzey bir araba.

Piyasası iyidir, bakmayın çoğu kişi kötüler Chevrolet'i. bende 2009 model chevrolet aveo hb var, 24.000 tl ye almıştım, 3.5 sene sonra yani bugün 22.000 TL'ye rahat satabiliyorum. Abim de Aralık ayında 0km Chevrolet Cruze aldı. 41.000 TL'ye aldı, 3 gün içinde 41.500 TL'ye sattı

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, forumdan da yeni aveo alanlar mevcut, memnunlar hepsi

inanın mesajınızla birlikte chevrolete yöneldim çok hoş bir görüntüsü var piyasa durumu beni kuşkulandırıyor ama sıfıır araba hemde dizel hemde fulll inşallah ...

• Hocam ikinci elde bu kadar korkulacak birşey yok. İşin sırrı şu ; babana bile güvenmeyeceksin. Servis kayıtlı araç bakacaksın. Plaka ve şase no ile sorgulayacaksın. (Emin olmak için herhangi bi sigortacıdan da teyid edilebilir) 101 nokta expertize sokacaksın. Bitti gitti budur yani. Aracın mekaniğinden bile anlamayan insanlar araç alım satımı yapıyor. Neden , çünkü 101 nokta expertizde a dan z ye herşeyi söylüyor size.
  • Hocam ben istanbuldayım araba antalyaya gitti kardeşim için aldım bayiler arasında çok fark oluyor antalyada daha yüksek dediler istanbulda da her bayi farklı fiyat verdi en uygun olan 33.300 anahtar teslim sigorta dahil aldım. Nerede görev yapıyorsunuz yakın ilerde dahil tüm bayileri arayın en uygun fiyat veren bayiye gidip pazarlıkları biraz daha kirabilirsiniz ama genelde 2-3 bin iniyorlar bayide araba hazır varsa daha pazarlığı açık olur siparis arabalara daha az pazarlık yapıyorlar ayrıca orta donanım lt bence işinizi gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Hocam ben istanbuldayım araba antalyaya gitti kardeşim için aldım bayiler arasında çok fark oluyor antalyada daha yüksek dediler istanbulda da her bayi farklı fiyat verdi en uygun olan 33.300 anahtar teslim sigorta dahil aldım. Nerede görev yapıyorsunuz yakın ilerde dahil tüm bayileri arayın en uygun fiyat veren bayiye gidip pazarlıkları biraz daha kirabilirsiniz ama genelde 2-3 bin iniyorlar bayide araba hazır varsa daha pazarlığı açık olur siparis arabalara daha az pazarlık yapıyorlar ayrıca orta donanım lt bence işinizi gorur

aslında lt dediğiniz gibi işimi görür rahatlıkla bayilere ulaşmaya çalışcam sağolun
  • quote:

quote:

Sayın meslektasim geçen aralıkta yeni Aveo Sedan ls aldık 33. 300 bine dizel f/p oranı yüksek güzel araba yalnız arka tasarımı ile on tasarımı sanki farklı insanlar yapmış on taraf gayet şık spor arka taraf ise açıkçası kötü bi tasarım ama ama donanımı ve 1.3 multi jet motoru eksikleri kapatiyor

chevrolete yöneldim son mesajlardan sonra chevrolet 1.3 multijet yeni aveo hatback ltz 40.400 yazıyo internette ne kadara alsam iyidir inşallah hayırlsı olur çok teşekkür edetim meslektaşım...

Aveo HB'in 1.4 benzinli otomatik vitesinin test etmiştim, aşağıdaki test konumu inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

1.3 Dizel LTZ donanımında yok yok. alırsanız hayırlı olsun simdiden Liste fiyatları üzerinden 2000 3000 tl indirim yapıyorlar, sıkı pazarlık yapın derim .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 9 Ağustos 2012; 0:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Hocam ikinci elde bu kadar korkulacak birşey yok. İşin sırrı şu ; babana bile güvenmeyeceksin. Servis kayıtlı araç bakacaksın. Plaka ve şase no ile sorgulayacaksın. (Emin olmak için herhangi bi sigortacıdan da teyid edilebilir) 101 nokta expertize sokacaksın. Bitti gitti budur yani. Aracın mekaniğinden bile anlamayan insanlar araç alım satımı yapıyor. Neden , çünkü 101 nokta expertizde a dan z ye herşeyi söylüyor size.

haklısınız hocam ama işte bir kere büyük bir olumsuzlukla karşılaşınca böyle oluyo insan ibş. temiz bi 2.el denk gelirde krediyle falan uğraşmam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Hocam ikinci elde bu kadar korkulacak birşey yok. İşin sırrı şu ; babana bile güvenmeyeceksin. Servis kayıtlı araç bakacaksın. Plaka ve şase no ile sorgulayacaksın. (Emin olmak için herhangi bi sigortacıdan da teyid edilebilir) 101 nokta expertize sokacaksın. Bitti gitti budur yani. Aracın mekaniğinden bile anlamayan insanlar araç alım satımı yapıyor. Neden , çünkü 101 nokta expertizde a dan z ye herşeyi söylüyor size.

haklısınız hocam ama işte bir kere büyük bir olumsuzlukla karşılaşınca böyle oluyo insan ibş. temiz bi 2.el denk gelirde krediyle falan uğraşmam

Hocam sahibinden.com dan sahibinden , bakimli ve kayıtlı temiz araçlar bulabilirsiniz takip ederseniz. 30 bin lira vereceğniz dacia sanderonun içine bi oturun gerçekten anlarsınız 10 liralik loganla aynı.

• gidin 0 boşline golf alın bunları alacağınıza, açık açık çok daha iyi bir seçim olur. chevrolet aveo da olur.
  • quote:

quote:

quote:

Sayın meslektasim geçen aralıkta yeni Aveo Sedan ls aldık 33. 300 bine dizel f/p oranı yüksek güzel araba yalnız arka tasarımı ile on tasarımı sanki farklı insanlar yapmış on taraf gayet şık spor arka taraf ise açıkçası kötü bi tasarım ama ama donanımı ve 1.3 multi jet motoru eksikleri kapatiyor

chevrolete yöneldim son mesajlardan sonra chevrolet 1.3 multijet yeni aveo hatback ltz 40.400 yazıyo internette ne kadara alsam iyidir inşallah hayırlsı olur çok teşekkür edetim meslektaşım...

Aveo HB'in 1.4 benzinli otomatik vitesinin test etmiştim, aşağıdaki test konumu inceleyebilirsiniz

http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

1.3 Dizel LTZ donanımında yok yok. alırsanız hayırlı olsun simdiden Liste fiyatları üzerinden 2000 3000 tl indirim yapıyorlar, sıkı pazarlık yapın derim .)

ltz de cezbediyor insanı şimdi etrafımdaki insanları ön yargısını kırmak en önemlisi bilinmedik parçası pahalı olan araba alma falan filan ama inanın çok beğendim ltz de yok yok maşallah

• Çok yol yapmayacaksanız dizeline bile gerek yok, Aveo her halükarda binilecek araçtır. Çocuk güvenliğinde segment lideridir. Ara ara arkadaşımın 1.4 lt'sini kullanıyorum, gayet başarılı.

• uzun yol şöyle yapıyorum diyebilirim memleket eskişehir görev yerim ağrı öğretmenim senede en fazla 2 defa gider gelirim daha sonraki zamanlarda okuldan eve evden okula aveo ya güveninmi diyorsunuz
  • Sayin ögretmenim bende yeni mezun bir ögretmen adayiyim tam bütcenizi söylerseniz baska alternatiflerde bulunabilir sizin icin. Aveo lt paket 75 bg versiyonunu test etmistim hosuma gitti ama sedanina alisamadim arka tasarimi iyi degil bnce ic mekani guzeldi dizel motorun hiriltisi biraz icerden duyuluyordu temmuz sicagini tum gun gunesin altinda ceken siyah renk test aracini klima bir cirpida sogutmustu. Genel olarak surus pozisyonu frenleri yol tutusu beni tatmin etti. Birde ltz paketli hb 1.4 benzinli versiyonunu incelemistim uzun uzun bayide ltz paketi tam islevsel ve ihtyaciniz olan hersey var ses sistemini cok begenmistim mesela, kol dayama cok iyi bir detaydi konfor icin. Senede 15 bn km yol yapyrm ben benzinli hb ve fume rengi ltz paketlisini dusundum kendim icin. Yakin bir arkadasimda cruze var ve kendisi arcindan ck memnun onu referans alabilirim chevrolet konusunda. Aveo hakkindaki fikirlerim bunlar birde gostergeleri bana ilk zamanlar tuhaf gelmisti motosikletlerden esinlenilmis sanirim ama sonralari alisiyor insan. Yasadiginiz yerdeki satis sonrasi hizmet kosullarinida dikkate alarak tercih yapmanizi oneririm. Simdiden hayirli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Sayin ögretmenim bende yeni mezun bir ögretmen adayiyim tam bütcenizi söylerseniz baska alternatiflerde bulunabilir sizin icin. Aveo lt paket 75 bg versiyonunu test etmistim hosuma gitti ama sedanina alisamadim arka tasarimi iyi degil bnce ic mekani guzeldi dizel motorun hiriltisi biraz icerden duyuluyordu temmuz sicagini tum gun gunesin altinda ceken siyah renk test aracini klima bir cirpida sogutmustu. Genel olarak surus pozisyonu frenleri yol tutusu beni tatmin etti. Birde ltz paketli hb 1.4 benzinli versiyonunu incelemistim uzun uzun bayide ltz paketi tam islevsel ve ihtyaciniz olan hersey var ses sistemini cok begenmistim mesela, kol dayama cok iyi bir detaydi konfor icin. Senede 15 bn km yol yapyrm ben benzinli hb ve fume rengi ltz paketlisini dusundum kendim icin. Yakin bir arkadasimda cruze var ve kendisi arcindan ck memnun onu referans alabilirim chevrolet konusunda. Aveo hakkindaki fikirlerim bunlar birde gostergeleri bana ilk zamanlar tuhaf gelmisti motosikletlerden esinlenilmis sanirim ama sonralari alisiyor insan. Yasadiginiz yerdeki satis sonrasi hizmet kosullarinida dikkate alarak tercih yapmanizi oneririm. Simdiden hayirli olsun.

inşallah en yakın zamanda aramıza katılırsınız sayın meslektaşım aveo iç ve dış tasarım alarak baya hoşuma gitti tabi olursa hb ama işte bulunduğum yer ağrıda cehevroletin servisi falan yok kış şartları falan malum değerli görüşleriniz için teşekkürler ha unutmadan 30 - 40 bin liraya kadar araç bakıyorum...

• sıfır polo 1.2 benzinlide düşünebilirsiniz 30.000 tl
  • auris diğerlerine göre üstün , servise gösterin temizse hiç düşünmeden alın . sıfır 1.33 motor auriste düşünebilirisniz 37 lira çıkıyorsa . veya astra klasikte 35 civarına satılıyor sıfır olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

sıfır polo 1.2 benzinlide düşünebilirsiniz 30.000 tl

hocam uzun yolda nasıl olur acaba birde bagaj bildiğim kadarıyla küçük herhalde teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

auris diğerlerine göre üstün , servise gösterin temizse hiç düşünmeden alın . sıfır 1.33 motor auriste düşünebilirisniz 37 lira çıkıyorsa . veya astra klasikte 35 civarına satılıyor sıfır olarak.

sizce 1.6 comfort 2008 lpgli 75binde olan auris için 31.500 iyimi yani plakadan aracı sorgulattım bişeyi yok
  • quote:

ikinci el araba almak gerçekten korkutttu beni daha 3 ay önce çok ama çok tanıdığım biinden toyota corolla aldım 1.6 terra 21.500 ama araç taksi çıkması km ile oynanmış ve full boyalı çıktı çok ama çok zarar ettim iyi niyet uğruna tanıdık olduğu için hiçbiryere göstermemiştim şimdi sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum ve araba alcam şuandki sorduklarım
    1.dacia sandero stepway 1.5 dci 90 bg sıfır 34.300
    2.hyundai 1.4 97 bg lpg li 2012 team sıfır 30.500
    3.toyota auris 1.6 comfort 123bg lpgli 2008 model 75binde 31.500 lira karar veremedim veya sizin önerilerinizi bekliyorum kendim öğretmenim senede bir veya iki uzun yol ve şehiriçi şimdiden teşekkürler...

hocam benzinli olur lpg takarım dersen Renault megane III öneririm liste fiyatına baktım araç baya güzel donanımlı bi bak istersen

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 36.950 TL

• Accent era derim ikinci eli en azından daciadan fazla olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Blue_1

quote:

ikinci el araba almak gerçekten korkutttu beni daha 3 ay önce çok ama çok tanıdığım biinden toyota corolla aldım 1.6 terra 21.500 ama araç taksi çıkması km ile oynanmış ve full boyalı çıktı çok ama çok zarar ettim iyi niyet uğruna tanıdık olduğu için hiçbiryere göstermemiştim şimdi sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum ve araba alcam şuandki sorduklarım
    1.dacia sandero stepway 1.5 dci 90 bg sıfır 34.300
    2.hyundai 1.4 97 bg lpg li 2012 team sıfır 30.500
    3.toyota auris 1.6 comfort 123bg lpgli 2008 model 75binde 31.500 lira karar veremedim veya sizin önerilerinizi bekliyorum kendim öğretmenim senede bir veya iki uzun yol ve şehiriçi şimdiden teşekkürler...

hocam benzinli olur lpg takarım dersen Renault megane III öneririm liste fiyatına baktım araç baya güzel donanımlı bi bak istersen

Yeni Megane HB Business 1.6 16v 110 bg Euro 5 36.950 TL

bi bakayım hocam lpgyr uygunsa ve donanımlıysa olabilir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.