Şimdi Ara

Araba almak istiyorum lütfen yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci el araba almak gerçekten korkutttu beni daha 3 ay önce çok ama çok tanıdığım biinden toyota corolla aldım 1.6 terra 21.500 ama araç taksi çıkması km ile oynanmış ve full boyalı çıktı çok ama çok zarar ettim iyi niyet uğruna tanıdık olduğu için hiçbiryere göstermemiştim şimdi sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum ve araba alcam şuandki sorduklarım
    1.dacia sandero stepway 1.5 dci 90 bg sıfır 34.300
    2.hyundai 1.4 97 bg lpg li 2012 team sıfır 30.500
    3.toyota auris 1.6 comfort 123bg lpgli 2008 model 75binde 31.500 lira karar veremedim veya sizin önerilerinizi bekliyorum kendim öğretmenim senede bir veya iki uzun yol ve şehiriçi şimdiden teşekkürler...

• lütfen bilgilendirmelerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: piribeyli26

lütfen bilgilendirmelerinizi ve değerli yorumlarınızı bekliyorum
    3'üncü şıktaki toyota derim ve servise göstermeden hiçbir araç almayın
  • Liste 3-2-1 seklinde olmaliydi hyundainin hangi modeli oldugunu da belirtin lutfen eger can guvenliginiz onemliyse dacialarin yanina yaklasmayin, kagit gibi ikiye ayrilmis onlarca daciamgordum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Liste 3-2-1 seklinde olmaliydi hyundainin hangi modeli oldugunu da belirtin lutfen eger can guvenliginiz onemliyse dacialarin yanina yaklasmayin, kagit gibi ikiye ayrilmis onlarca daciamgordum!
    aurisi tercih ederdim.
  • quote:

Liste 3-2-1 seklinde olmaliydi hyundainin hangi modeli oldugunu da belirtin lutfen eger can guvenliginiz onemliyse dacialarin yanina yaklasmayin, kagit gibi ikiye ayrilmis onlarca daciamgordum!
    hyundai accent era team modeli
  • quote:

hyundai accent era team modeli

Alıntıları Göster
    peki auris 1.6 comfort lpgli 2008 75bin modeli için 31.500 fiyat nasıl veya sizlerden önerebileceğiniz arabalar varmı dacianın tipini çok seviyorum ama dediğiniz gibi güvenlik ve sağlamlık cevaplarınız için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba Almam İçin Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Eğer biraz daha çıkabilirseniz 36900 e sıfır golf alın derim.
    Ancak araç bulabilir misiniz o konuda şüpheliyim,araştırmak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 8 Ağustos 2012; 19:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Eğer biraz daha çıkabilirseniz 36900 e sıfır golf alın derim.
    Ancak araç bulabilir misiniz o konuda şüpheliyim,araştırmak lazım..

Alıntıları Göster
    çok kararsız kaldım ve arabyı bir an evvel almak istiyorum çocuklar faln gerçkten zor oluyor ikinci el korkutuyor sfır ise el yakıyor inşallah Allah korkusu olan kişillerle karşılaşmaız temennisyle golf bulabilirmiyim acaba
  • quote:

çok kararsız kaldım ve arabyı bir an evvel almak istiyorum çocuklar faln gerçkten zor oluyor ikinci el korkutuyor sfır ise el yakıyor inşallah Allah korkusu olan kişillerle karşılaşmaız temennisyle golf bulabilirmiyim acaba

Alıntıları Göster
    1.6 102 bg vw golf gerçekten güzelmiş fiyat 36.900 peki bulabilirmiyiz?
  • quote:

1.6 102 bg vw golf gerçekten güzelmiş fiyat 36.900 peki bulabilirmiyiz?

Alıntıları Göster
    Zaten şuan 2013 kasalar gelicek çoğu marka sizi ekime kadar bekleticek. hemen karar vermeyin derim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: portakallıördekrostosu

Zaten şuan 2013 kasalar gelicek çoğu marka sizi ekime kadar bekleticek. hemen karar vermeyin derim .

Alıntıları Göster
    gerçekten bende bekliyeyim diyorum ama inanın iki çocukla öğretmenlik yaptığım yerle merkez arası uzak ihtiyaçtan almışken adamakıllı bişey alıp kullanayım diyorum...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-30-km-uzerinde-toz-bile-yok-bayiden-dun-cikti-95908933/detay
    sizce bu nasıl ?

• quote:

gerçekten bende bekliyeyim diyorum ama inanın iki çocukla öğretmenlik yaptığım yerle merkez arası uzak ihtiyaçtan almışken adamakıllı bişey alıp kullanayım diyorum...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-30-km-uzerinde-toz-bile-yok-bayiden-dun-cikti-95908933/detay
    sizce bu nasıl ?

Alıntıları Göster
    güncel

• 0 km Chevrolet Aveo LT veya LTZ alın liste fiyatları üzerinden de 2000 3000 tl indirim yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

0 km Chevrolet Aveo LT veya LTZ alın liste fiyatları üzerinden de 2000 3000 tl indirim yapıyorlar
    Ben olsam %60 Hyundai, %39 Auris, %1'de Dacia düşünürdüm

Accent Era iyi araç sayılır. Çoğu taksici kullanıyorsa vardır bi bildikleri.
  • quote:

0 km Chevrolet Aveo LT veya LTZ alın liste fiyatları üzerinden de 2000 3000 tl indirim yapıyorlar

hocam chevrolet hiç bi bilgim yok nasıldır ne değildir piyasa durumu yok gibi?
  • quote:

quote:

Chevrolet son yıllarda segmentinde dünyanın en güvenli arabalarını üretiyor.

Yeni Aveo, sınıfında dünyanın en güvenli ve en donanımlı arabası. Yol tutuşu, oturaklılığı üst düzey bir araba.

Piyasası iyidir, bakmayın çoğu kişi kötüler Chevrolet'i. bende 2009 model chevrolet aveo hb var, 24.000 tl ye almıştım, 3.5 sene sonra yani bugün 22.000 TL'ye rahat satabiliyorum. Abim de Aralık ayında 0km Chevrolet Cruze aldı. 41.000 TL'ye aldı, 3 gün içinde 41.500 TL'ye sattı

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, forumdan da yeni aveo alanlar mevcut, memnunlar hepsi

• quote:

quote:

quote:

Chevrolet son yıllarda segmentinde dünyanın en güvenli arabalarını üretiyor.

Yeni Aveo, sınıfında dünyanın en güvenli ve en donanımlı arabası. Yol tutuşu, oturaklılığı üst düzey bir araba.

Piyasası iyidir, bakmayın çoğu kişi kötüler Chevrolet'i. bende 2009 model chevrolet aveo hb var, 24.000 tl ye almıştım, 3.5 sene sonra yani bugün 22.000 TL'ye rahat satabiliyorum. Abim de Aralık ayında 0km Chevrolet Cruze aldı. 41.000 TL'ye aldı, 3 gün içinde 41.500 TL'ye sattı

Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, forumdan da yeni aveo alanlar mevcut, memnunlar hepsi

Alıntıları Göster
    sandero yerine 4-5 bin daha ekler sıfır astra j 38.000 alınır.

• Sayın meslektasim geçen aralıkta yeni Aveo Sedan ls aldık 33. 300 bine dizel f/p oranı yüksek güzel araba yalnız arka tasarımı ile on tasarımı sanki farklı insanlar yapmış on taraf gayet şık spor arka taraf ise açıkçası kötü bi tasarım ama ama donanımı ve 1.3 multi jet motoru eksikleri kapatiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yufat

Sayın meslektasim geçen aralıkta yeni Aveo Sedan ls aldık 33. 300 bine dizel f/p oranı yüksek güzel araba yalnız arka tasarımı ile on tasarımı sanki farklı insanlar yapmış on taraf gayet şık spor arka taraf ise açıkçası kötü bi tasarım ama ama donanımı ve 1.3 multi jet motoru eksikleri kapatiyor

chevrolete yöneldim son mesajlardan sonra chevrolet 1.3 multijet yeni aveo hatback ltz 40.400 yazıyo internette ne kadara alsam iyidir inşallah hayırlsı olur çok teşekkür edetim meslektaşım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.