sıfır fiestalar auris'in fiyatıyla aynı meblağlarda dolaşıyor
O yazdığınız listeden AURİS tek tercihim olur...En doğru ve güzel araç.Çok beğeniyorum..Onun sedanını ısrarla üretmediler..Bizde almadık..O km araç düşünürseniz benzinli veya dizel LİNEA tavsiyemdir. Şu an cazip kampanyaları var..Saygılarımla..
quote:
Orijinalden alıntı: RusherRust
quote:
Orijinalden alıntı: piribeyli26
quote:
toyota diğer şıkların arasından rahatlıkla sıyrılıyor
fiyatı iyimi hocam sizce aracı plakadan sorgulattım bişeyi yok ikinci el korkuttuğu için uzak duruyorum yoksa toyota ayrı bişey
sitesine baktınız mı bilmiyorum ama auris'in 0 km'leri 40-50 arası değişiyor.
75.000 km'de lpg'li araba....
öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz yani tasarruf sizin için ön planda olmalı .
başka araçlar da düşünürseniz bir dursun derim ben . ama eğer illa o 3 şık arasından seçecekseniz auris'i kaçırmayın derim .
hatchbacklerle ilgileniyorsanız aşağıda verdiğim linke bakmanızda yarar var
hatcbacklerle ilgileniyorum hocam hatta hatcback almayı düşünüyorum açıkcası araba konusunda tedirginim illaki bu 3 araç olsun demiyorum ama en yakın zamanda nasip olursa araba almalıyım ailemle birlikte inanın çok zor oluyor görüşleriniz değerlendirmeleriniz için teşekkürler...
Dacianın tek artısı yakıtı. Bu üçü arasından auris alınır. Ama bu fiyat aralığındaki diğer araçlarıda inceleyin
quote:
Orijinalden alıntı: taşkafa
O yazdığınız listeden AURİS tek tercihim olur...En doğru ve güzel araç.Çok beğeniyorum..Onun sedanını ısrarla üretmediler..Bizde almadık..O km araç düşünürseniz benzinli veya dizel LİNEA tavsiyemdir. Şu an cazip kampanyaları var..Saygılarımla..
çok teşekkür ederim hocam ilk önceliğim nasip olursa hatcback almak sıfırmı yoksa ikinci el mi alsam karar veremedim ama auris hoşuma gidiyor fiyatı düşündürüyor beni o kadar edermi acaba
quote:
quote:
quote:
quote:
toyota diğer şıkların arasından rahatlıkla sıyrılıyor
fiyatı iyimi hocam sizce aracı plakadan sorgulattım bişeyi yok ikinci el korkuttuğu için uzak duruyorum yoksa toyota ayrı bişey
sitesine baktınız mı bilmiyorum ama auris'in 0 km'leri 40-50 arası değişiyor.
75.000 km'de lpg'li araba....
öğretmen olduğunuzu söylemişsiniz yani tasarruf sizin için ön planda olmalı .
başka araçlar da düşünürseniz bir dursun derim ben . ama eğer illa o 3 şık arasından seçecekseniz auris'i kaçırmayın derim .
hatchbacklerle ilgileniyorsanız aşağıda verdiğim linke bakmanızda yarar var
hatcbacklerle ilgileniyorum hocam hatta hatcback almayı düşünüyorum açıkcası araba konusunda tedirginim illaki bu 3 araç olsun demiyorum ama en yakın zamanda nasip olursa araba almalıyım ailemle birlikte inanın çok zor oluyor görüşleriniz değerlendirmeleriniz için teşekkürler...
rica ederim zaten linkini vermişim bir de söyleyeyim.
aynı fiyat aralığında ford fiesta'da yer alıyor . hatchback almayı istediğinizi söylemişsiniz .
bence bir ford bayisine giderek fiesta'yı deneyin
Ford alma ne alırsan al!
tereddütsüz auris
mutlaka servisten ekspertiz yaptırmadan araç almayın.
bir de toyota servisini arayın, detaylı bilgileri verip ederini sorun
galerinin verdiği fiyata %5-%10 arası ekleyin
boya ve extra donanım durumunu bilmeden sorgulattım
27-30 arası dedi....net 28.600 fiyat çıkardı
bu zamanlar fiyatlar ortalama 3bin yüksek, hem araç az hem yaz ayı hem ramazan
bayram sonrası araç fazlalaşır, fiyatlar düşer...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
auris diğerlerine göre üstün , servise gösterin temizse hiç düşünmeden alın . sıfır 1.33 motor auriste düşünebilirisniz 37 lira çıkıyorsa . veya astra klasikte 35 civarına satılıyor sıfır olarak.
sizce 1.6 comfort 2008 lpgli 75binde olan auris için 31.500 iyimi yani plakadan aracı sorgulattım bişeyi yok
41 bin lira sıfırı aynı arabanın , 30 a felan bağlayabilirsen olabilir sanki . pek anlamam ikinci el piyasasından ama araba güzeldir motoru iyidir sıkıntı çıkarmaz .
Hocam size Opel Astra Klasik 3 HB 1.6 115 HP + Konfor Paket öneririm.
Donanım olarak yeterli ama tek sorunu benzinli olması.
Pazarlıkla 37.000 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz.