Şimdi Ara

Araba almak istiyorum lütfen yardım! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: piribeyli26

quote:

Orijinalden alıntı: serhat321

quote:

ikinci el araba almak gerçekten korkutttu beni daha 3 ay önce çok ama çok tanıdığım biinden toyota corolla aldım 1.6 terra 21.500 ama araç taksi çıkması km ile oynanmış ve full boyalı çıktı çok ama çok zarar ettim iyi niyet uğruna tanıdık olduğu için hiçbiryere göstermemiştim şimdi sizden değerli yorumlarınızı bekliyorum ve araba alcam şuandki sorduklarım
    1.dacia sandero stepway 1.5 dci 90 bg sıfır 34.300
    2.hyundai 1.4 97 bg lpg li 2012 team sıfır 30.500
    3.toyota auris 1.6 comfort 123bg lpgli 2008 model 75binde 31.500 lira karar veremedim veya sizin önerilerinizi bekliyorum kendim öğretmenim senede bir veya iki uzun yol ve şehiriçi şimdiden teşekkürler...

İkinci el bir mazda 2 alıp lpgde takabilirsiniz.

hocam bir tane 2004 model mazda 3 dynamic 86binde sıralı sistem lpg takılı 25.000 diyor sizce nasıl?

o Fiyattan +2.000/3.000 TL fazlasını vererek 2009/2010 model Mazda 2 daha akılcı olur kanısındayım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

1' 4 comfline polo 33 400
    1.4 ibiza Style 32 800
    1.4 ibiza wagon 34 500
    1.4 corsa enjoy 16 alasm cant 33 800
    1.4 aveo hb ltz 35000
    Valla hocam ben sizin yerinizde olsam maksmm 35 000 tl ye bunlardan birini terch ederdim bide buna mitsubishi coltu ekleyebilirsiniz. Hepsi dolu araclardir benznle maksmm 7 8 ltre arasi yakarsiniz.
    Hb ibizann fiyat avantaji var wagon ibiza bagaj acisindan ideal ici oldukca genis. Aveo iclerinden en mantiklisi bence tam dolu esp side var ici falan oldukca kaliteli. Colt ta iyidir az yakar klasik japondur sorunsuzdur kis sartlarinda sizi yolda birakmaz ici oldukca genistir. Bana sorarsanz ben ltz paketli aveo derim.

volkwogen jetta 1.6 fsi comfortline 61bin km 2006 model fiyat 30.000 lira diyor nasıl sizce?

Hocam eğer arabanin bi hatasi yoksa neden olmasin 2 elde ince eleyip sik dokumak gerek secici olmak gerek, ama doyle durumlarda var benm aracim 11 binde suan yaklasik 4000 km de ufak bi kaza atlattim ve aracimda camurluk sis fari ve far degisti servisin kasko sirketine faturasi 4000 tl uzeriydi simdi biri benim aracimin servis kayitlarini incelese alirken eminim migdesi bulanicaktir o rkami gorunce oysaki bi talihsiLik eseri olmus aracin yururunde mekaniginde asla bir sikinti yaratmamis bir kaza fakat satarken beni ziyadesiyle zorlayacaktir demem o ki boyle seylerinde ayrimina iyi varip ekspertizi iyi yapip mantikli bir ikinci el neden olmasin. Benim tercihim sizin kosullarinizda mutlaka sifir olurdu Size b sinifi hb fazlasiyla yeter sanirim ben oyle bir izlenime kapildim, 5 yil arkaniza bakmazsiniz. her ne olursa olsun ikinci el buyuk risk. Basinizdan gecen hadise ortada. İkinci elde mazda 3 u de bi yoklayin derim eger dusunurseniz kalitesi sabit donanimi cakili araclar gerckten uygun fiyata bu modelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

1' 4 comfline polo 33 400
    1.4 ibiza Style 32 800
    1.4 ibiza wagon 34 500
    1.4 corsa enjoy 16 alasm cant 33 800
    1.4 aveo hb ltz 35000
    Valla hocam ben sizin yerinizde olsam maksmm 35 000 tl ye bunlardan birini terch ederdim bide buna mitsubishi coltu ekleyebilirsiniz. Hepsi dolu araclardir benznle maksmm 7 8 ltre arasi yakarsiniz.
    Hb ibizann fiyat avantaji var wagon ibiza bagaj acisindan ideal ici oldukca genis. Aveo iclerinden en mantiklisi bence tam dolu esp side var ici falan oldukca kaliteli. Colt ta iyidir az yakar klasik japondur sorunsuzdur kis sartlarinda sizi yolda birakmaz ici oldukca genistir. Bana sorarsanz ben ltz paketli aveo derim.

volkwogen jetta 1.6 fsi comfortline 61bin km 2006 model fiyat 30.000 lira diyor nasıl sizce?

Hocam eğer arabanin bi hatasi yoksa neden olmasin 2 elde ince eleyip sik dokumak gerek secici olmak gerek, ama doyle durumlarda var benm aracim 11 binde suan yaklasik 4000 km de ufak bi kaza atlattim ve aracimda camurluk sis fari ve far degisti servisin kasko sirketine faturasi 4000 tl uzeriydi simdi biri benim aracimin servis kayitlarini incelese alirken eminim migdesi bulanicaktir o rkami gorunce oysaki bi talihsiLik eseri olmus aracin yururunde mekaniginde asla bir sikinti yaratmamis bir kaza fakat satarken beni ziyadesiyle zorlayacaktir demem o ki boyle seylerinde ayrimina iyi varip ekspertizi iyi yapip mantikli bir ikinci el neden olmasin. Benim tercihim sizin kosullarinizda mutlaka sifir olurdu Size b sinifi hb fazlasiyla yeter sanirim ben oyle bir izlenime kapildim, 5 yil arkaniza bakmazsiniz. her ne olursa olsun ikinci el buyuk risk. Basinizdan gecen hadise ortada. İkinci elde mazda 3 u de bi yoklayin derim eger dusunurseniz kalitesi sabit donanimi cakili araclar gerckten uygun fiyata bu modelde.

çok teşekkürler hocam...inşallah hayırlı kişilerle Rabbim karşılaştırsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: RusherRust

quote:

Orijinalden alıntı: elpaem

quote:

quote:

Ford alma ne alırsan al!

neden?

http://forum.donanimhaber.com/m_62526328/tm.htm

her fordda aynısı olcak mı illa ?

benimde başıma aynı şey geldi ama kimseye alma demiyorum ( renault )

Önemli olan aracın arızalanması değil. Her araç arızalanabilir.
    Önemli olan firmanın aracın arkasında durması ve müşteriyi mağdur etmemesi. Bu yüzden tavsiye etmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ford alma ne alırsan al!

neden?

Önemli olan firmanın aracın arkasında durması ve müşteriyi mağdur etmemesi. Bu yüzden tavsiye etmiyorum

hocam sizin olay hala sonuçlanmadımı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ford alma ne alırsan al!

neden?

Hayır sonuçlanmadı. Ford bize bir teklif sunmuştu. Biz şimdi davadan vazgeçip o teklifi kabul edecek gibi olduk ancak Ford verdiği o sözden de caymış gibi görünüyor.

Bu durumda mahkemeden başka bir seçenek kalmıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ford alma ne alırsan al!

neden?

Hayır sonuçlanmadı. Ford bize bir teklif sunmuştu. Biz şimdi davadan vazgeçip o teklifi kabul edecek gibi olduk ancak Ford verdiği o sözden de caymış gibi görünüyor.

hayırlısı inşallah hocam inşallah şu mübarek ayda olumlu bir şekilde halolunur...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ford alma ne alırsan al!

neden?

hayırlısı inşallah hocam inşallah şu mübarek ayda olumlu bir şekilde halolunur...

Sağol kardeşim. inşallah

• arkadaşlar ikinci el araba alacam ancak arabanın üstünde banka rehini var. taksitleri üstlenebilirmiyim banka muafakat verirmi ve verirse devir işlemi olurmu??
  • bende birşey soracam ama kimse cevap yazmıyor. her başlığa yazıyorum o yüzden ben rehinli bir araç almak üzereyim. aracın banka taksitlerini üstlenebilirmiyim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeryam62

arkadaşlar ikinci el araba alacam ancak arabanın üstünde banka rehini var. taksitleri üstlenebilirmiyim banka muafakat verirmi ve verirse devir işlemi olurmu??

hiç bulaşmayın, başınızı ağrıtmayın, başka araç bakın...derim.
  • alacağım kişi yabancı değil. güven tam ama 18 aylık borç var.. ve ben devri hemen alabilirmiyim diye merak ediyorum
  • Arkadaşlar banada yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ilk arabamı alıcam ancak arabamı aileme uygun olsun diyorum geniş hacimli hemde kullanımı rahat olan mpv sınıfı istiyorum bütçem 23 bin tl maksimum alabileceğim araç ancak bukadar olmalı ama uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istiyorum benim araştırdıklarımı belirtiyim sizde fikirlerinizi sunarsınız..

1- Nissan Note 1.6 Tekna
    2-Opel Meriva 1.6 Cosmo yada Enjoy
    3-Seat Altea Skyline

Şimdiden Herkese Teşekkürler.
  • tereddütsüz bunların arasından altea yı tercih ederdim...
  • Arkadas basligi oyle bi yazmissin ki bn para topluosun zannettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkani81

tereddütsüz bunların arasından altea yı tercih ederdim...

Alteayı bende çok beğeniyorum olumsuz düşünenler var araç hakkında bende teredütte kaldım araç hakkında bilginiz varsa hocam bi zahmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Arkadas basligi oyle bi yazmissin ki bn para topluosun zannettim

Valla ustam sen söyleyince farkettim ilk başta cidden öyle anlaşılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazbalas

quote:

Orijinalden alıntı: hakkani81

tereddütsüz bunların arasından altea yı tercih ederdim...

Alteayı bende çok beğeniyorum olumsuz düşünenler var araç hakkında bende teredütte kaldım araç hakkında bilginiz varsa hocam bi zahmet

hocam keşke yardımcı olabilseydim. altea yı pek tanımıyorum. forumda öven bikaç kişiye denk gelmiştim. önceden uzun süre seat cordoba signo 1.4 kullanmıştım. çok memnundum, araba kendini sevdirmişti.

seatların motor ve şanzıman vw. vw lerde motor şanzıman uyumu çok iyidir, keyif verir sürerken. ama seatın süspansiyonları farklıdır, oldukça serttir. altea yı incelemenizi test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

• Eyvallah hocam en mantıklısıda test sürüşü olacak sanırım seat bayisine uğruyayım bu ara hem deneyimlerimide paylaşırım..
    Arkadaşların belki işine yarar
  • 3. yü öneririm ve alırken dikkat etmek gerek sizin tanıdıgınız bir sanayiciye veya güvenilir sanayicilere göstermeden almayın derim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.