Şimdi Ara

Araba almayı düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere yeni araba almayı düşünüyorum. Henüz kafamda tam bir düşünce yok kaç aydır araştırıyorum kafam çok karıştı bu nedenle yardım etmenizi istiyorum lütfen marka fanatikliği yapmayın.
    İstediğim araç kesinlikle otomatik olmalı dizel olmaı veya tüp taktırılabilmeli.
    Opel astra 2013 1.4 t düşünüyordum fakat onlara tüp olmuyormuş benden 1.6 115 lerine baktım onlar fena değil gibiydi hatta kafama en çok yatan şu an da o çünkü opeli kullandım biliyorum iyi bir marka.
    onun dışında daha farklı seçeneklere de bakıyorum.
    Honda civic
    Toyata auris
    Hyundai i30
    kia ceed belki olabilir fakat kia peugeot reno fiat v.b ... araçlar kalitesiz geldiğinden dolayı göz önünde bulundurmadım
    ford da istediğim araba yok

kısacası önceliğim
    1.6 opel
    honda civic
    auris yada i30

şeklindedir yardımcı olursanız sevinirim

• " ...lütfen marka fanatikliği yapmayın."

" ...kia peugeot reno fiat v.b ... araçlar kalitesiz geldiğinden dolayı göz önünde bulundurmadım "

Bize diyecek birşey bırakmamışsın. Yorumun kendi içerisinde yeterince çelişki barındırıyor zaten !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu1616 -- 20 Ağustos 2013; 11:27:01 >
  • Civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir baktımda en mantıklısı Honda Civic geldi tek geçerim honda ile keyfi yeter. Bir diğeride Toyota Auris oda keyifli araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 20 Ağustos 2013; 14:39:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

" ...lütfen marka fanatikliği yapmayın."

" ...kia peugeot reno fiat v.b ... araçlar kalitesiz geldiğinden dolayı göz önünde bulundurmadım "

Bize diyecek birşey bırakmamışsın. Yorumun kendi içerisinde yeterince çelişki barındırıyor zaten !!

hayır demek istediğim alman ve japon arabalarının diğer yazdığım arabalara göre daha kaliteli olduğu fiat pejo gibi bilindik bir şey değilmidir zaten.
  • opel honda chevrolet
  • anladığım kadarıyla hyundai i30 ile toyota aurisi eleyeceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Egea? Yardım bekliyorum!
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • auris al keyfine bak.
  • i30 veya ceed .
  • aurisin şanzımanı kötü diyorlar siz ne diyorsunuz
  • şıklarda en mantıklı, honda civic.

bence bmw e46..
  • Opel'in kasası o motora göre çok ağır. Civic-Auris-I30-Ceed sedan/HB tercihinize göre değerlendirilir.
  • önceki arabam astra 1.4t manuel idi. turboları çok tatlı gerçcekten ve yakıt olarakta üzmüyorlar. tüp taktıranlarda var. ama turbo almayacaksan o arabayı önermem helekiiii otomatik can alır kaldıramıyor kendisini
  • bütçe yok mu?
  • 2013 1.4t otomatik astra dediğine göre 45-50 dolaylarında olması gerekir.
  • 55 e kadar çıkabilirim 2. el de alabilirim şıklar dışında da önerebileceğiniz bir şey varsa otomatik ve en az 2012 olması kaydıyla onlara da bakarım teşekkür ediyorum bu arada hepinize
  • 316i 2007

• WV jetta ve pasatta var dsg onları tavsiye ederim aslında wv nin bütün arabalarını tavsiye ederim

• Auris veya i30 kesinlikle alınır. Ama arkadasımda i30 vardı çok memnun arabadan ve servislerden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.