Şimdi Ara

Araba Camı Buğu Önleyici Bez Videolu İncelemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• hem ucuz hem işe yarıyor.
  • wow
  • ses seksi
  • ilginç sonra bende alırım belki
  • tşkler arabam yok ama 3 tane aldım.gozluk camıma ,banyo aynasına(banyodan cıkınca buğu icin) sürerim artık.
  • arabanin yan camlari filmli acaba ise yararmi mobildeyim videoyu izleyemiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

tşkler arabam yok ama 3 tane aldım.gozluk camıma ,banyo aynasına(banyodan cıkınca buğu icin) sürerim artık.

banyo iyi fikirmiş bende deneyeyim.
  • arabanız ne marka?buğu önleyen sistemler var artık?bezlemi ugraşicam allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01

arabanin yan camlari filmli acaba ise yararmi mobildeyim videoyu izleyemiyom

film üzerine denemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum.
  • Kaloriferi açın buğu çözülüyor zaten.
  • bir süre sonra bu?unun geçti?i do?rudur ama beni rahatsyz eden ilk bu?u olu?umu. birkaç dakika sonra geçse de o aradaki görü? azalmasy benim oldukça sinirimi bozuyor. bu ürün bu?uyu hiç olu?turmady?y için ho?uma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kaloriferi açın buğu çözülüyor zaten.

Yaaaaanii.kaloriferi acinca 1 2 dakikada cozuyor.normalde bez icin 72 saat demis.hadi sizin deyisinizle 1 ay gitti diyelim.5 tl lik bi bez yinede cok gereksiz.kaloriferi acsan 5 tl lik masraf cikartmaz araca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim amacım masrafı düşürmek değil ki buğuyu oluşmadan engellemek. buğu önleyici ürünleri senelerdir kullanıyorum ve bu kullandığım aralarında en beğendiğim. size saçma geliyorsa zaten kullanmazsınız. beni geceleri o 1-2 dakika rahatsız ediyor. para konusunu madem açtınız bu rahatlık için 5 değil 15 lira olsa genede veririm.
    (videoda bahsediyorum 3 aydan fazla süredir bu bezi kullanıyorum etkisi halen devam ediyor)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.