Bildirim
Araba Camı Buğu Önleyici Bez Videolu İncelemem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
hem ucuz hem işe yarıyor. -
wow -
ses seksi -
ilginç sonra bende alırım belki -
tşkler arabam yok ama 3 tane aldım.gozluk camıma ,banyo aynasına(banyodan cıkınca buğu icin) sürerim artık. -
arabanin yan camlari filmli acaba ise yararmi mobildeyim videoyu izleyemiyom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
tşkler arabam yok ama 3 tane aldım.gozluk camıma ,banyo aynasına(banyodan cıkınca buğu icin) sürerim artık.
banyo iyi fikirmiş bende deneyeyim. -
arabanız ne marka?buğu önleyen sistemler var artık?bezlemi ugraşicam allah aşkına. -
quote:
Orijinalden alıntı: İLLEGAL-01
arabanin yan camlari filmli acaba ise yararmi mobildeyim videoyu izleyemiyom
film üzerine denemedim ama işe yarayacağını düşünüyorum. -
Kaloriferi açın buğu çözülüyor zaten. -
bir süre sonra bu?unun geçti?i do?rudur ama beni rahatsyz eden ilk bu?u olu?umu. birkaç dakika sonra geçse de o aradaki görü? azalmasy benim oldukça sinirimi bozuyor. bu ürün bu?uyu hiç olu?turmady?y için ho?uma gitti. -
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Kaloriferi açın buğu çözülüyor zaten.
Yaaaaanii.kaloriferi acinca 1 2 dakikada cozuyor.normalde bez icin 72 saat demis.hadi sizin deyisinizle 1 ay gitti diyelim.5 tl lik bi bez yinede cok gereksiz.kaloriferi acsan 5 tl lik masraf cikartmaz araca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benim amacım masrafı düşürmek değil ki buğuyu oluşmadan engellemek. buğu önleyici ürünleri senelerdir kullanıyorum ve bu kullandığım aralarında en beğendiğim. size saçma geliyorsa zaten kullanmazsınız. beni geceleri o 1-2 dakika rahatsız ediyor. para konusunu madem açtınız bu rahatlık için 5 değil 15 lira olsa genede veririm.
(videoda bahsediyorum 3 aydan fazla süredir bu bezi kullanıyorum etkisi halen devam ediyor)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X