Şimdi Ara

Araba devamlı stop ediyor!!Lütfen Yardım Edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler anadaolu yakasına taşınma sebebiyle aracıma lpg taktırdım aracım 307 1.6.Araç otomatik vites araba dur kalklarda devamlı stop ediyo benzinde etmiodu şimdi ondada etmeye başladı sorunu nasıl çözebilirim?

• Abiciğim kit ne marka ve hangi servis taktı!
    Bu çok önemli hangi marka ve hangi servis size sahip çıkacak yada sahipsiz kalacaksınız bu çok önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

slm beyler anadaolu yakasına taşınma sebebiyle aracıma lpg taktırdım aracım 307 1.6.Araç otomatik vites araba dur kalklarda devamlı stop ediyo benzinde etmiodu şimdi ondada etmeye başladı sorunu nasıl çözebilirim?

Taktırdığınız yere gittiniz de ilgilenmediler mi? Bence çözerler bunu. İlgilenmezlerse tepkinizi ortaya koyun.
  • Öncelikle araba babamın babamla beraber gittik(ben 17 yaşındayım:D).marka zavoli adam 1500 ytl dedi sonra zavolini bi alt ürünü varmış 1400 ytl dedi. biz zavolide karar kıldık ama adam babama elimde kalmadımı bişeyler dedi ve kendi arabasını gösterdi bundan taktım diye babamın aklını çelmiş.babamda taktırttı.(marka italyanmış).araba geldi böle titreyerek çalışıodu ve devamlı stop ediodu.taktıttığımız yerdeki adamlar bujilerde sorun var demiş. peugeot nun servisine gittik.adamlar yok böle bişey dedi. babam gazcıya geri götürdü bağırdı flan biraz orda bilgisayarda ayar yaptılar.sonra çalışırken titreme gittik 1-2 gün stopta etmedi tekrar etmeye başladı. işlerde yoğun olduğu için babamda getiremedi adamlara öle duruo farklı bi servise mi götürelim?
    not:biraz karışık yazmış olabilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

Öncelikle araba babamın babamla beraber gittik(ben 17 yaşındayım:D).marka zavoli adam 1500 ytl dedi sonra zavolini bi alt ürünü varmış 1400 ytl dedi. biz zavolide karar kıldık ama adam babama elimde kalmadımı bişeyler dedi ve kendi arabasını gösterdi bundan taktım diye babamın aklını çelmiş.babamda taktırttı.(marka italyanmış).araba geldi böle titreyerek çalışıodu ve devamlı stop ediodu.taktıttığımız yerdeki adamlar bujilerde sorun var demiş. peugeot nun servisine gittik.adamlar yok böle bişey dedi. babam gazcıya geri götürdü bağırdı flan biraz orda bilgisayarda ayar yaptılar.sonra çalışırken titreme gittik 1-2 gün stopta etmedi tekrar etmeye başladı. işlerde yoğun olduğu için babamda getiremedi adamlara öle duruo farklı bi servise mi götürelim?
    not:biraz karışık yazmış olabilirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Babanız gidip biraz daha bağırsın Yapmaları lazım. Takarken, parayı alırken iyi.

• Bana,
    manifolda giren hortumların resmini çakip, buraya koyarmısın canım
    Büyük bir ihtimalle peugeot araca daha önce montaj yapmamış bir arkadaşa denk geldiniz, geçmiş olsun.
  • Allahtan yerli kit taktırmamış,yoksa yanmıştık.Ucuz etin yahnisi misali.
  • en kotu ihtimal baka bir servise gidicez napalim senin dedidigin olayi manifold lari cekemem ben:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Allahtan yerli kit taktırmamış,yoksa yanmıştık.Ucuz etin yahnisi misali.

Çok şekersin
  • Sn: Faruksevgili;
    Sizinde kısa bir süre içerisinde yerli kit montajına başlayacağını okumuştum,Allah utandırmasın.HAYIRLI İŞLER DİLERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

quote:

Orjinalden alıntı: Okifi

Allahtan yerli kit taktırmamış,yoksa yanmıştık.Ucuz etin yahnisi misali.

Çok şekersin

• @Okifi

işte bu yüzden acele etmedik, ve gerçek enjektör kullandık
    Utanmayacağımızdan emin olmak içinde iki yıla yakın süredir kullanıyor ve kullandırtıyoruz.

Bu yerli fiyatlarıyla rekabet edemeyeceğim karamsarlığına düştüğüm anda dün Atiker firmasından beni arayan bir yetkiliyle bu konuyu görüşürken kampanyalarının yılbaşına kadar olacağını ve yılbaşından sonra eski fiyata döneceklerini öğrenmem beni rahatlattı.
    Sevgi ile kalın
  • Sevgili üstadım;
    Ben servis değilim ve bu fiyat polikasından da anlamam.Ben zamanında 120X10 taksit olarak sivas ilinde montajımı yaptırmıştım ve bu güne kadar da çoktan kendisini amorti etti.Benim bildiğin sessiz çalışan valtek enjektörüdür benim sistemde takılı olan,siz ne kullanırsınız bilemem ama gerçek enjektör kullanıyorsanız bizimki herhalde sahtedir diye düşünüyorum.Birde firma ile olan görüşmeniz beni ilgilendirmez,şuan ben bu kiti kullanıyorum ve lpg ye zam gelmezse kullanmayada devam edeceğim.Saygılar sunar,yerli kitinizde birdaha başarılar dilerim.Her zaman demişimdir,yerli malı kullanalım diye.Bir araç daha alırsam onada yerli kit montajı yaptırırım,bu sizinkide olabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@Okifi

işte bu yüzden acele etmedik, ve gerçek enjektör kullandık
    Utanmayacağımızdan emin olmak içinde iki yıla yakın süredir kullanıyor ve kullandırtıyoruz.

Bu yerli fiyatlarıyla rekabet edemeyeceğim karamsarlığına düştüğüm anda dün Atiker firmasından beni arayan bir yetkiliyle bu konuyu görüşürken kampanyalarının yılbaşına kadar olacağını ve yılbaşından sonra eski fiyata döneceklerini öğrenmem beni rahatlattı.
    Sevgi ile kalın

• Küçük bir anlış anlamanın dışında temennileriniz için teşekkürler.
  • Çok merak ediyorum Faruk üstad...
    Atiker A.Ş den hangi şirket yetkilisi sizi telefonla aradı.Benim bildiğim sizin uzunca bir süredir 2a BRC bayiisi olduğunuz.Ve iyi de bilirim ki 2a A.Ş dışında TR deki tüm yerli ve ithal markalar Atiker ürünlerini aksam listelerinde bulundururlar.Burada benim anlamış olduğum "sizin takmadığınız atelyenize bile sokmadığınız bir markanın yetkilisi tarafından hem de telefon ile aranmanız ve bu markanın bayiisi olmadığınız halde şirket politikasından size bahsetmeleri epeyce midemi bulandırdı.Açıkçası yaptığınız ticaret etiğine aykırı diye düşünüyorum.Bu da benim kişisel görüşüm.İnsanların kişisel görüşlerini, içeriğinde hakaret,seviyesizlik,saygısızlık olmadığı halde mesajlarını silen mantığı da anlamış değilim.Acaba bildiğimiz emmi-dayı ilişkisi mi yürümekte bu forumda?
    Ve bu topicin başında adı geçen ithal marka ile nasıl 1 ilişki kurdunuz da yetkililerin sizi aramasına getirdiniz konuyu.Lütfen açıklayınız...

İyi günler...

• Arkadaşım,yakında kocaman bir BAN yiyecekmişin gibi geliyor.
    Foruma yeni üyesiniz herhalde,Bir girdiniz,pir girdiniz.Sağlıcakla kalın.

quote:

Orjinalden alıntı: mesutguvenc

Çok merak ediyorum Faruk üstad...
    Atiker A.Ş den hangi şirket yetkilisi sizi telefonla aradı.Benim bildiğim sizin uzunca bir süredir 2a BRC bayiisi olduğunuz.Ve iyi de bilirim ki 2a A.Ş dışında TR deki tüm yerli ve ithal markalar Atiker ürünlerini aksam listelerinde bulundururlar.Burada benim anlamış olduğum "sizin takmadığınız atelyenize bile sokmadığınız bir markanın yetkilisi tarafından hem de telefon ile aranmanız ve bu markanın bayiisi olmadığınız halde şirket politikasından size bahsetmeleri epeyce midemi bulandırdı.Açıkçası yaptığınız ticaret etiğine aykırı diye düşünüyorum.Bu da benim kişisel görüşüm.İnsanların kişisel görüşlerini, içeriğinde hakaret,seviyesizlik,saygısızlık olmadığı halde mesajlarını silen mantığı da anlamış değilim.Acaba bildiğimiz emmi-dayı ilişkisi mi yürümekte bu forumda?
    Ve bu topicin başında adı geçen ithal marka ile nasıl 1 ilişki kurdunuz da yetkililerin sizi aramasına getirdiniz konuyu.Lütfen açıklayınız...

İyi günler...

• katılıyorum hiç yakışmadı mesut bey
  • Arkadaşlar mesut bey forumlarda yeni değildir, sektördede eskidir,
    Ankarada Üstün otogazdaydı enson bir değişiklik yoksa :)
    Sadece başka nickle yazdığı ve pek yazmadığı için sizler hatırlıyamadınız.

@mesutgüvenç
    1- Ben sayın okifi ile konuştuğum için okifininde benimde niye böyle bir konuya değindiğimizi anlamamış olmanız normal.
    2- Biz burada mutlu kullanıcılar yaratmaya çalışıyoruz. Benim bayilerimde atiker takanlar var ve geçtiğimiz hafta atikerini söktürmeyi düşünen bir müşteriyi böyle birşeye gerek olmadığını ve bursada tomurcuk otoya selamımla gitmesi gerektiğini yazdım. Yazı hala duruyor orada.
    Bu topiklerde yazdığım başka bir yazı için atiker yetkilisi beni aradı ve konu kriz+kampanyalara geldi, bu noktada kampanyanın yılbaşında sona ereceği söylendi. Burada gerçekdışı birşeyi yazmıyacağım noktasında bana siz inanmasanızda inananlar vardır.
    3- Bu telefon görüşmesi sizin niye bu kadar dikkatinizi çekti, çok şaşırdım.
    4- Genelde pazar günleri PC den uzak kalmaya çalışıyorum silinen yazınızı ne gördüm ne haberim var. Belki üslûp olarak bir okuyucumuz şikayet etmiş olabilir. Sildirdiğim yazıyı sildirdim diyecek kadarda dürüstlüğümü topiğin müdavimleri iyi bilir.
    5- Etiklikten sözetmişiniz, merakınızı benimle PM den yada telefondan daha samimi ve detaylı öğrenebilirdiniz,
    6- Bana yapılan tenkid ve eleştiriler hep beni olgunlaştırmıştır. Yerli kitlerede benim yaptığım eleştirilerin onlarada bir faydası olduğunu düşünüyorum, Beni dilediğiniz kadar eleştirebilirsiniz, Ama bunu kırmadan yapın :)
    Çalışmalarınızda başarılar diliyorum size kızmış değilim aynı sektörde herzaman böyle şeyler olabilir.
    Sevgi ile kalın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.