Şimdi Ara

Araba farını evde kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık biraz garip oldu farkındayım. Böyle şeylerle uğraşmayı seviyorum ,aracımı. Farı sarardığı için yeni far aldım eski far şuan kenarda duruyor. Bende bunu odada ışık olarak kullanabilirim diye düşündüm. Ne dersiniz bu farı nasıl yakanilirim.h7 ampül var buna elektriği nasıl alırım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 12 Voltluk Adoptorun ucundan iki kablo cekip yapilir bence, ha evde ne yapacaksiniz onu anlamadim ama :D

• Lambader tarzinda bir sey olabilir. Direk isik olmaz. Degisik bir fikir.

Bu arada burda aciklamis arkadas.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102348814&p=1#102348814

+ Su forum bir adam olmadi. Olmuyorsa kapatin dukkani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 29 Kasım 2015; 21:22:14 >
  • furkantasdemir kullanıcısına yanıt
    Yanmiyor oyle ampul. Bizzat sis ampulune denedim. Nasil yanar bilemiyorum

• Ben de kazadan dolayı farın biri kırılınca diğerini de değiştirmek zorunda kalmıştım. Aklımdan geçiyordu böyle bir şey ama elektrikten anlamam.
    Düzenleme: evde ne yapacaksınız diyen arkadaşlara cevaben gece lambası niyetine kullanmayı düşüyorum ben. Parkların verdiği gibi bi ışık yeter bu durumda hatta amerikan park şeklinde olsa daha güzel olur. Öyle 25m aydınlatmasına gerek yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 29 Kasım 2015; 21:13:25 >
  • Aslında mantıklı. Düşünsenize park lambası gece film izlerken ,uzunları misafir var iken vs.

• Çok tarz olur :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba aküsü ne önerirsiniz...
    4 yıl önce açıldı
    Oto teyp evde kullanmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amperi yüksek bir 12v adaptör ile kullanabilirsiniz.

• araç ampülleri çok güclüdür. öyle çarşıda satılan dandirik adaptörlerle yanmaz. güçlü bir adaptör lazım. örneğin bilgisayarın power ı olabilir

eğer elinizde varsa yapabilirsiniz. sarı ve siyah renk sarı kabloları hepsini bir yere siyah kabloların hepsini bir yere toplarsanız sonra ampüle bağlarsanız olur.

edit: power dememim sebebi ucuz ve güçlü olması poweri çalıştırak için yeşül ve herhangi bir siyah kabloyu kısa devre yaptırmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 29 Kasım 2015; 21:39:12 >

• Hoş bir dekorla güzel bir görünüm elde edilebilir bence. Güzel fikir...
  • Tam tersini denemeyi düşünür müsünüz?
     Araba farını evde kullanmak

• Death arkadaş gerekli açıklamayı yapmış. Adaptör ile çalıştırmak için minimum 12v 30 amper adaptör gerekli. Pc poversupply ler daha ucuz olacaktır.

Çıplak ampulle pek etkili olacağını düşünüyorum fakat far ile birlikte far tavana bakacak şekilde gayet güzel olur.

• Astarı yüzünden pahalı bir arayış içine girmişsiniz.Adaptördü power suply idi uğraşmaya gerek yok.İlla, param çok su gibi elektrik harcamak istiyorsanız gidin 50-100 watt/220 volt halojen spot ampüllerinden alın.Mesela aşağıdaki gibi ;
    http://www.hepsiburada.com/cata-halojen-ampul-gu-5-3-mr-16-duy-220v-50w-gunisigi-p-HRMODMDL2146
    Power led ampulleri araştırmanızı öneririm.Ama akımı sınırlandırmazsanız ve iyi soğutucu kullanmazsanız ömürleri kısa olur.
  • Cakma xenonla evi pavyon havasina burundurme sansinizda var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farı bilmem ama eski dikiz aynaları evlerde kullanılırdı.özellikle ikinci katlarda , pencere dışına, sokak kapısını görecek şekilde monte ederek kapıyı çalanı ( ona gözükmeden)

görmeye yarardı.bir köy evindede yolu görecek şekilde ayarlanmış kamyon aynasına rastlamıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.