Şimdi Ara

ARABA İLE KARADENİZ VE BATUM TURU NASIL YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğa sevdalısı bir gezgin olarak Türkiye’nin dört bir yanını yıllardır geziyorum. Doğasına ve kültürüne hayranlığımı gizleyemediğim Karadeniz tur notlarıma bakalım.
    Araba ile her gün bir yer gezerek çıktığımız bu turda Karadeniz yaylalarını, şelalelerini, doğasını, kültürünü, tarihini ve yöresel yemek ve lezzetlerin rotasını çizeceğim.

Büyük bir zevkle yaptığım bu gezi rotasını kilometre ve saat mesafeleri ile nerede ne yapılır? Hadi Başlayalım..

https://turluyorum.net/karadeniz-dogasi-ve-kulturuyle-araba-turu/

ARABA İLE KARADENİZ VE BATUM TURU NASIL YAPILIR?

• Ben de geçtiğimiz yaz otostop ve çadır ile yapmıştım Samsun'dan Batum'a kadar gerçekten çok güzel yerler var. Bir sonraki gidişinizde mutlaka Mençuna Şelalesi'ne uğramanızı tavsiye ederim. Fazla kişinin bilmediği bir doğa harikası bence. Patikada atılan her adıma değiyor. Bizim de şansımıza yağmurdan sonraki güne gelmişti ziyaretimiz, bu yüzden oldukça görkemliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalimAydogdu -- 10 Mayıs 2019; 12:13:50 >
  • SalimAydogdu kullanıcısına yanıt
    Evet Mençuna şelalesine gitmediğime bende çok pişman oldum sonradan. Resimlerini görünce kendime çok kızmıştım. Kısmet bir dahaki sefere inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABA İLE TÜRKİYE TURU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.