Şimdi Ara

ARABA JANT ÇİZİLME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arabamın jantında ciddi çizikler mevcut bu çiziklere ne yapabilirim çizilmemesi için koruma vs satılıyormu? ARABA JANT ÇİZİLME SORUNU ARABA JANT ÇİZİLME SORUNU

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Jantı nasıl bu kadar çizdirdin
    Çok kaldırıma yakın falan mı park ediyorsun acaba
    Ben hiç denemedim ama jant koruyucular satiliyor. En azından jantın kenarlarini korur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet ya bizim mahalle çok dar benim arabamda çok geniş genellikle sıfır yanasiyorum hatta bazen kaldırıma bile çıkarmak zorunda kalıyorum ama bugün o jantın o hali moralimi çok bozdu:/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çift renk elmas kesim denilen jant CNC makinasında tamir ediliyor. Benzeri başıma geldi konusu da mevcut;

https://forum.donanimhaber.com/lastigi-kaldirima-surttum--144044146

Bir şey yaptırmadım. Lastiği 1 sene sonra değiştirdim janta işlem yaptırmadım. Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Zamanla alışıyorsun.

• Benim gibi sanayide işinde sağlam bir jantçı buluyorsunuz ve o çiziklerin hepsini hallediyor sıkıntısız. Sadece onarım yapar mı bilmem ama onarım + taze boya yenileme yaparsa ömürlük binersiniz. Bende aracımı alırken orjinal jantların kenarları hep çizikti, 2022 Eylül gibi gittim orjinal boyasına boyattım ve onarım yaptırdım. Sonra da 2024 Mayıs ayında rengini siyaha çevirttim orjinal renginden sıkıldım. Fotoğrafları ekliyorum;

Çizikli, yıpranmış, fabrikasyondan beri kullanılan hali bu

Onarılmış ve yeniden boyanmış hali

Buda renk değiştirdiğim zaman. Rengi değiştirirken boyanın üzerine yeni boya atmadıklarını tekrar sil baştan yaptıklarını söylediler yeni astarla birlikte. Doğru

Lastikçi değil bakın direk jantçı bulacaksınız. CNC tezgahı olan bir jantcı. Jant restorasyon olacak. Lastikçilerdeki jant onarım sadece yamukluk varsa düzeltme yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk alaşım jantlı aracım stilo'nun jantı hem dışarı çıkık hem de sedefliydi. çizildiğinde öyle böyle değil korkunç belli ediyordu. ilk çizildiğinde çok üzülmüştüm. sonra farkettim ki araba janttan çok daha değerli.

istanbul'da sokaklar dar. her zaman kaldırıma sürterek parkederim bu yüzden. jantlardaki çizikler de umrumda olmaz. hiç dikkat etmem. jant çiziği aracın değerini düşürmez amam iyi sıfırlamayıp biraz dışarı parkettiğinde sana vuracak aracın çiziği değer kaybettirir.

salla gitsin yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ MUAYENEDE KOLTUK SORUNU..!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.