< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ARABA JANT ÇİZİLME SORUNU
-
-
-
Evet ya bizim mahalle çok dar benim arabamda çok geniş genellikle sıfır yanasiyorum hatta bazen kaldırıma bile çıkarmak zorunda kalıyorum ama bugün o jantın o hali moralimi çok bozdu:/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çift renk elmas kesim denilen jant CNC makinasında tamir ediliyor. Benzeri başıma geldi konusu da mevcut;
https://forum.donanimhaber.com/lastigi-kaldirima-surttum--144044146
Bir şey yaptırmadım. Lastiği 1 sene sonra değiştirdim janta işlem yaptırmadım. Bu şekilde kullanmaya devam ediyorum. Zamanla alışıyorsun.
-
-
ilk alaşım jantlı aracım stilo'nun jantı hem dışarı çıkık hem de sedefliydi. çizildiğinde öyle böyle değil korkunç belli ediyordu. ilk çizildiğinde çok üzülmüştüm. sonra farkettim ki araba janttan çok daha değerli.
istanbul'da sokaklar dar. her zaman kaldırıma sürterek parkederim bu yüzden. jantlardaki çizikler de umrumda olmaz. hiç dikkat etmem. jant çiziği aracın değerini düşürmez amam iyi sıfırlamayıp biraz dışarı parkettiğinde sana vuracak aracın çiziği değer kaybettirir.
salla gitsin yani.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X