Şimdi Ara

Araba Kaloriferi Devirliyken Sıcak Düşünce Soğuk Üflüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, aracımda sabit devirde gidersem örneğin 3000 devirde kaloriferlerden sıcak hava üflüyor ancak şehir içinde dur kalk yapınca tekrar sabitleyene kadar soğuk hava üflüyor ve klimayı açsam da aynı. Bunun sebebi ne olabilir?

• Klima radyatörü dolmuş büyük ihtimalle antifrizsiz kullanılması sonucunda olur. Yüksek devirde daha fazla basınç olur. Yüksek basınçta su devri yapıyor düşük basınçtaki az devir yeterli devirdaim yapmıyor. Böyle bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Termostat arizasi.radyator onune karton koyup deneyin.eger duzelirse termostat acik kalmistir.

• klima motoru arızalandığı zaman soğuk için öyle yapmıştı bir aracım. klima motoru değişti.

yazın gaza basınca klima soğuk üflerdi ama gazdan ayağını çekince soğutmadan üflerdi havayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 25 Kasım 2024; 8:24:29 >
  • Ben de termostat arızası oldugunu düsünüyorum soğutma suyu sıcaklıgında bir problem var mı ? Hararete dikkat ettiniz mi

• momenty kullanıcısına yanıt

Ben de termostat diyorum.

Harareti kontrol edin.

Dur kalk trafikte yüksek, süratli giderken hararet düşüyorsa termostatin arızalı.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim hararet dur kalkta 90 dereceyken bu soğuk havalarda süratle giderken 75e falan düşüyor yüksek ihtimalle termostat arızası o zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • metehan28 M kullanıcısına yanıt
    evet termostat arızası veya yazlık tabir edilen erken açan yazlık termostat .

Çok basit olarak ustanız hem kontrol edebilir ,hem değiştirebilir hemde arıza termostat dışında ise size söyleyebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.