Şimdi Ara

araba kiralarken boş senete imza attım 6bintl masraf çıkarttılar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
14.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oldum bende yaklaşık 1,5 sene önce araç kiraladım sözleşmeye birleşik senet vardı tek bir kağıttı yani aracı aldığım gibi teslim ettim adamda baktı sağına soluna tamam dedi ve sözleşmeye birleşik olan senedi yırtıp bana verdi bende başkasının eline geçmesini önlemek amaçlı parçalayıp çöpe attım fakat sözleşme kiraladığım kişide kaldı bu sözleşme herhangi bir iş açarmı başıma adamla aramızda iyi bozmak istemiyom sözleşmeyi istediğimde bana fotokobisini veririm dedi birde sözleşmenin üzerinde ehliyet fotokobim var burda var olan bilgilerle adıma sahte senet düzenleyebilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GolfTR

arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oldum bende yaklaşık 1,5 sene önce araç kiraladım sözleşmeye birleşik senet vardı tek bir kağıttı yani aracı aldığım gibi teslim ettim adamda baktı sağına soluna tamam dedi ve sözleşmeye birleşik olan senedi yırtıp bana verdi bende başkasının eline geçmesini önlemek amaçlı parçalayıp çöpe attım fakat sözleşme kiraladığım kişide kaldı bu sözleşme herhangi bir iş açarmı başıma adamla aramızda iyi bozmak istemiyom sözleşmeyi istediğimde bana fotokobisini veririm dedi birde sözleşmenin üzerinde ehliyet fotokobim var burda var olan bilgilerle adıma sahte senet düzenleyebilirmi ?

Sözleşmenin kiralama şirketinde kalması gayet doğal. İlerde o araç ile ilgili bir suç işlendiği ortaya çıkarsa, bu da sizin aracı kiraladığınız zamana denk geliyorsa emniyete aracın sizin tarafınızdan kiralandığını o sözleşme ile ispat edecek.

Eğer suç işlemediyseniz korkulacak bir durum yok.

• topaz42 kullanıcısına yanıt
    sağolun bir suç işleme durumu yok benim korkum sözleşmedeki imzamı taklit ederek verdiğim bilgilerle sahte senet düzenleyebilirmi acaba diyeydi
  • Kurumsal bir yerden kiraladıysanız kolay kolay bir şey olmaz. Ayrıca imzanızı taklit etseler bile bu işi anlayacak uzmanlar var. Onlara ne deniyordu. Aklıma gelmedi şimdi. Kalemin kağıda uyguladığı ağırlığa kadar her şeyi biliyorlar.

Sıkıntı olmaz. Merak etmeyin.
  • topaz42 kullanıcısına yanıt
    sağolun adli tıp ı diyosunuz galiba kiraladığım yer merdiven altı bi yer değil 8 senedir bu işi yapan bi abimiz tanıyoruz zaten kendisinide o yüzdende ortada bişey yokken dolandırıcı muamelesi yapmak istemiyoz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.