Şimdi Ara

araba kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bir araç almayı planlıyorum fakat karar veremedim.ilk olaeak Düşündüğüm araçları sıralayayım dedim
    Ford focus ghia 1.6 tdci (araç iç sesinin çok fazla olduğunu söylüyorlar)

Opel astra 1.3 ctdi enjoy (göğüslük ve arka kasası kötü gösteriyor)

Renault Megane 2 1.5 dci (aracın güvenli olmadığı söyleniyor )

Citrörn c elyse ve Peugeot 301 birbirinin aynısı arabalar ve hiç tavsiye edilmiyor

Fluence 1.5 dci privilige (vites geçişlerinin katı olduğu söyleniyor )

Ek olarak bu araçlardan farklı olaraK veya bu araçlardan birisini öne çıkarır mısınız.kafam çok karışık her araçta bir sıkıntı olduğu söyleniyor fiyat aralığım 25 40 bin arasında büyük ihtimalle dizel az yakan konforlu full bir aile aracı istiyorum kasa tipi sedan olacak.

Benzinli olarak düşündüğüm araçlar arasında opel vectra 1.6 elegance var
    Jetta ve ya passatın uygun fiyatlı modelleri olabilir.

Şimdiden vereceğiniz cevaplardan dolayı teşekkür ederim.Açıkça belirtmek gerekirse araba konusunda hata yapmamak için uğraşıyorum sizlerden de elinizden gelen yardımı esirgemeyeceğini umuyorum

Tekrardan teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendiniz kullanıp karar verin saydıklarınız arasında en vasat otomobiller 301 ve elyse , Megane 2 doğal olarak fluence'dan daha zayııf bbir otomobil. tamamen birbirlerinden farklı kulvarlarda araçlar veriyorsunuz
  • Evet farklı araçlar anlıyorum ama hepsine binemem o yüzden buraya bir kpnu açtım cevabınız için sağolun

• Kendimce yorumlayayım:

Ford focus ghia 1.6 tdci (araç iç sesinin çok fazla olduğunu söylüyorlar): Ses konusunda şikayet fazla, ama teknik ölçümlerde 2-3 dB fazlalık var. Beni rahatsız etmemişti, kişiden kişiye değişir. Motor şahane, donanım -titanium ise- tatminkar.

Opel astra 1.3 ctdi enjoy (göğüslük ve arka kasası kötü gösteriyor): Muhtemelen eski kasa (H) kasadan bahsediyorsunuz. Kronik bir kaç arızası var, bilgisayara bağlatıp iyi bir kontrolden geçirtmek lazım. Performans çok kötü olmasa da ilk 3 vites biraz ağır. Ayrıca -bence- biraz demode kaldı.

Renault Megane 2 1.5 dci (aracın güvenli olmadığı söyleniyor ): Onu söyleyenlere selamımı iletin. Zamanında sınıfının en güvenli araçlarından biriydi, çıktığında da euroNCAP testinden 5 yıldızla ayrıldı. Fakat temizini bulmak çok zor. Az yakar, otomatik vitesi sorunlu deniyor. Ön takımın hassas olduğu söyleniyor. Limit düşükse alınabilir.

Citrörn c elyse ve Peugeot 301 birbirinin aynısı arabalar ve hiç tavsiye edilmiyor: Güvenlik olarak ele gelen bir yanları, testleri yok. Üçüncü dünya ülkesi araçları. Bence de bakmayın.

Fluence 1.5 dci privilige (vites geçişlerinin katı olduğu söyleniyor ): Katılık derken? Manuel 6 ilerisini kullandım. Şanzımanda bariz bir sorun yok. Sadece her Renault gibi debriyaj yukardan kavrar. 6 ilerinin bir esprisi yok. Benim 308, 120 km 5. viteste 2500 devir çeviriyor, Fluence de 6. viteste aynı devri yapıyor. Ne anladım ben 6. vitesten? Çok ferahtır, fakat ufak tefek kalite hataları var. Yol tutuş yeteneği, yüksekliğinden mütevellit Focus ile başedemez. Ama "Aman az yaksın, masrafı az olsun, tasarım önemsiz iş görsün, dolu olsun" diyenlerin seve seve bineceği bir araç. Benim gözümde Safkan Renault bile değil. Ama servis, motor ve yıl avantajı mevcut.

Sedan şartı işleri zorlaştırıyor, yoksa alternatifler mevcut. Bunların arasında mantık olarak ben Fluence'a yakın olurdum. Bunun sebebiyse daha düşük km ve yüksek yıl alabilirsiniz. Yoksa Focus derim.

• Evet sedan istememin en önemli yanı bagaj hacminin büyük olması yoksa yeni kasa ford focus lara bakıyordum bagaj hacmi 310 lt gibi olunca vazgeçtim .dediğiniz gibi opel astra yeni kasadan önceki kasa . Yorumunuz için teşekkürler

• yazdıkların arasından sana en uygunu fluence gibi duruyor
  • corolla dizel...
  • eğer bulabilirsen 2009 focus titanium x al . ben kullandım geçen sene kaza yaptım arabayı trafikten çıkarttılar. ama araba on numaraydı. ses dediğin gibi değil gayet sessiz bi araba . konforlu , 2. el temiz bulursan kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kınovkınaytkınayf -- 13 Mart 2015; 12:56:44 >
  • Focus

• fluence 1.5 dci privilage aracımız var 2010 model vites gecisleri benim polomdan cok cok daha rahat iki parmagınızla dahi vites gecirebilirsiniz,kim söylediyse yanlis söylemis bence
  • Bunlar arasında Focus alınır bence. Eniştemde 2005 model Focus var kıyıp satamadı, eve 2011 model ikinci bir Focus aldı.
  • Evet arkadaşlar focys titanium x ve fluence arasında kaldım focus iyi duruyor fiyat olarak da uygun fluence privilige modeller 40 binden başlıyor

• Corolla dizel diyen arkadaş 1.4 dizel yakıt performansı sürüşü konforu iyi mi

• İlan yayında değil ama ben buldum 32 750 lira araçta sunroof da var gayet de güzel fiyatları

• ucamayankarga kullanıcısına yanıt
    Sizce hangi paketi almalıyım dinamik busines authentiqe vb..

• kabas123 K kullanıcısına yanıt
    hocam diğer paketlerin opsiyonları hakkında pek bilgi sahibi değilim ama denk getirebilirseniz privilage en full olanı.bizde olan özellikler şunlar:yağmur sensörü,far sensörü,esp,park sensörü,hem ön hem arka kol dayama,bej deri koltuk,dijital klima,deri direksiyon,el freni ve vites topuzu(bej yine),yan ve arka cam perdeleri bildigim bunlar var daha olabilir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabas123

Corolla dizel diyen arkadaş 1.4 dizel yakıt performansı sürüşü konforu iyi mi

yakıt performansı focus dan iyidir
    tabi focus kadar ivlenemez.konforludur
  • Opel astra 1.3 ctdi enjoy nasıl dostlar ne dersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.