Şimdi Ara

Araç Karşılaştırması Scenic vs C4 Picasso

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir ikinci el az kullanılmış Mpv lere bakıyorum
    İki alternatifim var
    Renault Scenic Gen3 Icon Edc 1.5 Dci ve Xenon paketi ile
    Citroen C4 Picasso 1.6 e-HDi Intensive Etg6 + Güvenlik +Teknoloji Paketi

iki araç fiyatları arasında yaklaşık bir 10.000 tl fark bulunmakra
    siz olsanız ne yapardınız? Nasıl bir öneriniz olur.?

• Renault artık scenic satmıyor bile. Ayrıca çok köyü tasarım olarak.

C4 picasso tavsiye ederim. Yeni kasa güzel ancak 5 Kişilik tercih edin. 7 Kişilik olan değil de 5 Kişilik tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleme imkanınız varsa dizel otomatik c-maxin gelişi yakın (makyajlı son kasa).

Bunun dışında c4 yeni kasa olacaksa daha iyi bir seçim olur iki araç içinde kasa güncelliği sebebiyle.
  • Yine zicip sivamissiniz troller...A arabasi ile b arabasi kyaslanarak akil isteniyo adam cikmis z araci tavsiye ediyor bizim milletin anlamasi nekadar kit arkadas..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim,
    Aslında C max a baktım sürüş güzel olsada iç genişlik ve fiyatlar hiç uygun değildi.
    aradaki 10.000 fark gözümde büyümüyor da değil.
  • Yolgezer80 kullanıcısına yanıt
    Bir ara tanıdığıma alınacak bir geniş aile aracı seçimi için bu modelleri incelemiştim,Picasso aklımızda en çok yer eden araçtı zira full denilen tabiri karşılıyordu donanım açısından,sonrasında aile aracı almaktan vazgeçtiler suvlara yöneldiler evvela büyük ihtimal Picassoyu tercih edeceklerdi,iki araç da fransız aracı birbirlerine yakın araçlar ,önünüze fiyat tekliflerini donanım karşılaştırmalarını alın hangisi içinize sinerse ona yönelin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolgezer80 kullanıcısına yanıt
    Fiyat avantajının Scenic ten yana olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan Edc ve Dci ikilisi çok başarılı. Her iki araç da kendi markalarının kaliteli araçları. Benim tercihim Scenic ten yana olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.