Şimdi Ara

Araba konusunda çok kararsızım önerilerinizi istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

23 Yaşındayım ve ilk arabamı alacağım aile aracı olmasını istiyorum sportif taraftarı değilim araştırdım uzun bir süre fakat bir türlü sonuca ulaşamadım veya param yetmedi :D bütçem 19,500 tl Aklımdaki soruları yazıyım ben buraya

Honda ve Toyota sağlamdır diyorlar Honda Güzel gibi Honda 1.4 es ve 1.6 ies olarak 1.6 olan parama göre pek bulamadım temizmidir bilemedim çünki arabadan hiç anlamam 1.4 olanlar sayıca daha fazla var bütçeme göre ama diyolarki kasasına göre 1.4 ona yetmez diyorlar. birde otomatik manuel olayı var o ayrı bir karmaşa zaten.. ama ben senede 2 kez uzun yol onun haricinde işe gidip gelirim yani arabayı çok yoracak bir güzergahlarım olmayacak

Bunun haricinde aklımda oluşanları yazıyım

Opel Astra
    Opel Vectra uzay kasa diyorlar
    Wolkswagen Polo yeni kasa olanlar sanırım
    Wolkswagen Golf 4
    Honda Civic
    Ford Focus 1.6
    Ford Focus hetcback olan
    Skoda octavia iyi araba diyorlar ama parça, servis sorunu ve satış sorunu varmış sanırım

Aklımda bu modeller var bütçem de 19,500 tl fikir verirseniz öneri verirseniz birde km si hakkında bilgi verirseniz mesela astrada 200.000 km deki araba alınmaz vs. gibisinden sevinirim modeller hepsinin yaklaşık 1999 ile 2003 arası dır üstüne yetmiyor gücüm :)

• 1.6 aşağı motora bakma.parana gore temizini bulmaya calis.en az degisen en az km

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niye son zamanlarda 1.6 aşağısı motorlara kükreyenler üredi?
  • Hondanin 1.4 motoru sikinti yapmaz zaten sakin kullanacak birine benziyorsun. Tavsiyem temiz punto falan bak.daha yeni daha sorunsuz arac alirsin. Jazz var. Bulabilirsen temizini. B segmenti araclara yonel dostum..

• mitsu colt,daihatsu sirion, fiat punto gibi b segmenti temiz arabalara bak. c segmentinde fiat stilo çok iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Green Pears

niye son zamanlarda 1.6 aşağısı motorlara kükreyenler üredi?

Tutulmayan motorlara niye baksın abisi

• sametsaglam kullanıcısına yanıt
    al bi Megane 1 110hp 151 tork RTE 2000-2001 yeter.

• İlanlar için Teşekkür ederim Ankaradayım ama vecktra ya hasta oldum doğrusu bi arayıp kouşacağım yarın değecek arabaysa giderim olmadı

ve sanırım 1.6 dan düşük tercih etmesem iyi olur :) olduki tercih edersemde sanırım honda 1.4 alırım yavaş usul usul gitsin sıkıntı çıkmasın yeter :)

@CnkGrsy
  • Kardeş sana Sedan olarak Polo Classic 1.9 TDI comfortline-bulabilirsen highline öneriyorum.

Yok hb istiyorum dersen ki 23 Yaşındasın ufak araba isteyebilirsin sana polo 6n2 1.4 TDI 75 HP highline öneriyorum.

• sağolasın kardeşim ama arabayı dün aldım artk :) 20 000 e 2001 model ford focus 2.0 ghia 130 hp sedan
  • Arkasında opel yazan araçlardan birini tercih etmemenizi insanlık namina tavsiye ederim size eğer sorun arıza istemiyorsan.
    Honda Toyota iyidir kafani karistirma.

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

al bi Megane 1 110hp 151 tork RTE 2000-2001 yeter.

Sadece RTE yazdığı için bile almam o arabayı. Başka kombinasyon mu bulamamışlar?!?
  • volkman kullanıcısına yanıt
    RXT daha iyisini alın her şeyi siyasi amaçlı düşünmeyin plaka deil bu
  • Dip not:Bende nefret ederim ama araç tercihi yaparken bu bi kıstas deil.
  • Hocam honda civic 1.5 ex eg kasa dusunmezmisiniz sportif

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.