Şimdi Ara

araba kullanmak için boş alan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anadolu tarafında trafigin olmadıgı bir arsa veya arazı seklınde biryer arıyorum.Arkadaşıma araba kullanmayı öğretmek istiyorum. acaba boyle bıryer bilen varmı ? simdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araba Kullanmak İçin Boş Alanlar

Özellikle büyük şehirlerde araba sürmek, trafik sıkışıklığı ve park yeri bulma zorlukları nedeniyle zorlu bir deneyim olabilir. Ancak, uygun boş alanları bularak bu zorlukları aşabilir ve rahat bir sürüş deneyimi yaşayabilirsiniz.

İster yeni başlayan sürücüler ister deneyimli profesyoneller olun, boş alanlar, sürüş becerilerinizi geliştirmek ve güveninizi artırmak için mükemmel fırsatlar sunar. İşte Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde araba kullanmak için boş alanlar:

• Samsun: Samsun Atatürk Kültür Merkezi'nin arkasındaki boş alan, sürüş pratiği yapmak için idealdir.
    • Kocaeli: Kartepe'deki Kocaeli Fuar Alanı, hafta sonları araba sürmek için kullanılabilir.
    • Sakarya: Sakarya Üniversitesi'nin kampüsündeki geniş boş alanlar, sürüş becerilerinizi geliştirmek için kullanılabilir.
    • Konya: Konya Teknik Üniversitesi'nin kampüsündeki boş alanlar, yeni başlayan sürücüler için mükemmel bir seçimdir.
    • Denizli: Denizli Pamukkale Üniversitesi'nin kampüsündeki boş alanlar, araba kullanmak için güvenli ve müsaittir.

Boş alanlarda araba kullanırken şu ipuçlarını aklınızda bulundurun:

• Uygun hava koşullarını seçin.
    • Yavaş ve dikkatli sürün.
    • Engellere ve diğer araçlara dikkat edin.
    • Alkol veya uyuşturucu kullanmayın.
    • Bir yol arkadaşıyla birlikte sürün ve ipuçları alın.

Boş alanları kullanarak sürüş becerilerinizi geliştirmek ve trafikte daha güvende hissetmek, araba kullanma deneyiminizi önemli ölçüde iyileştirebilir. Keyifli ve güvenli sürüşler!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pendikte tepeören tarafında formula 1 pist alanı gibi birşey vardı sanırım giriş ücretsiz halamın oğlu oralarda rahatça kullanabiliyodu
  • Bugun sabah gelırken gordum kadıkoyde salı pazarının orda kullanıyorlardı. Ancak Acemıye ogretılecek yer degil cunku oldukca kucuk.

En ıyısı Gece Carrefourun otoparkında ogretmek
  • Evet en sağlıklısı dediğiniz gibi büyük alışveriş merkezlerinin otoparkları. Gece yada sabah erken saatler.

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Bugun sabah gelırken gordum kadıkoyde salı pazarının orda kullanıyorlardı. Ancak Acemıye ogretılecek yer degil cunku oldukca kucuk.

En ıyısı Gece Carrefourun otoparkında ogretmek

• Gece ara sokaklar yada pazar sabahı erken saatler (5-6) normal yollar bomboş. Yanında kullanan ve ehliyetli biri olsun öğreten.
  • pendikte f1 pisti ile ömerli ayrımının orada en az 6-7 adet sürücü kursu araba kullanma alanları var
    içeriye yollar tabelalar vb. gerçek trafiğe benzetmek için aksesuar koymuşlar belirtmeye gerek varmı bilmiyorum ama zaten trafiğe kapalı
    ben kardeşimi ve nişanlımı oraya getiriyorum içeride başka öğrenmeye çalışanlarda olduğu için bihayli öğretici oluyor millet birbirine bakıp gaza geliyor
  • sürücü kurslarının pistleri yokmu?

genelde cogu sehirde oluyor boyle yerler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: memisoglu

sürücü kurslarının pistleri yokmu?

genelde cogu sehirde oluyor boyle yerler

Sürücü kurslarının çoğu zaten şehir trafiğinde eğitim veriyor. Bildiğim kadarı ile önce 1-2 derste şehir içi ama seyrek bir yolda (istanbulda kamyonların geçtiği cendere yolunda) genel şeyleri öğretip, sonraki derslerde işlek, kalabalık caddelerde, ara sokaklarda kısaca heryerde eğitim veriyorlar.
  • evet olayı cozdum :P anadolu hisarı eskı gima otoparkı :D hadi gidelim diyecektim gitmeden kaza yapıyorduk :P zor atlattık valla :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.