Şimdi Ara

ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • araç içi kamera alıp tespit edebilirsiniz
  • Hocam böyleleri varda bide bu çiziği hakedenler var hakikaten.

Örnek vereyim geçen gün yine arabamı çizgiye nizami bırakmışım aynalarım kapalı 4/4 lük parkettim yani. Sen gel Audi A6 benim şöför kapısına 0 yanaş hatta değerek bırakmış.Gittim uyardım böyle böyle diye tamam dedi anlaştık. Sitede hep abuk sabuk yerlere parketidyo upuzun arabayı beni deli ediyo. Benim yerimde başkası olsa boydan anahtarı takardı.
  • kahpelik parayla değil ya
  • Arac ici kamera mantikli ama gece berrak ceker mi??

Cizen gece yapiyor zaten.

İsin garip tarafi luks araclari cizmiyorlar.

• bunları yapanların çocuğunun akıl sağlığı yerinde değil zaten.
  • Doktor bunların poposuna değil kafasına vurmuş çıkarken anasını satıyım, bizim de çok arabamızı çizdiler zamanında.
  • Sırf bu yüzden dolayı arabayı yıkatmıyorum ,çok çok nadir yıkatıyorum .Araç pis olunca ilgisini çekmiyor bu kasıtlı yapan tiplerin bence.Ailem ve arkadaşlar laf atıyor ama varsın atsınlar.

Bu ülkede sıfır araç alıp binmek haram , benzini ,vergisi ,kaskosu yetmezmiş gibi bide bunlarda uğraşıyoruz.
  • ben bu başlığı açalı 2 seneye yakın olmuş neredeyse.. Hala bu tiplerden olduğunu görmek üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

ben bu başlığı açalı 2 seneye yakın olmuş neredeyse.. Hala bu tiplerden olduğunu görmek üzücü

Yepyeni tren seti Marmaray için alınanlardan daha 1000 km devirmeden taşladılar.
    Kaç kere gittiğim trenin camları taşlarla çatladı hatta bir seferinde cam patladı.
    Allah'tan camın önü boştu da kimse zarar görmedi.

Sonra çalıştığım bir istasyonda lavaboya ayna taktık sabah saat 9.00
    11.30 da ayna paramparça olmuştu.

Sonra lavabonun kendini kırdılar taş ile.

Yetmedi oluk borularını kırdılar.

Nasıl bir yaşam formu bunlar bilmiyorum

• Allah belalarını versin onun bunun çocukları sırf bu yüzden iyi araba almaktan çekiniyorum.
  • Sıfır aracın içine toz girmesin diye camı açmayacak kadar titiz ve özenen birisiyim. Aracıma zarar verilirken görsem öldürürdüm heralde onları

Sizleri çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun. O çizenlerinde araçları olacak bundan emin olun, yoldan geçerken takla atmış bir şekilde can verecekler adi herifler. Babası annesinin pazarlama müdürü bunlar böyle adamlar insanlar, canlılar. Küfür serbest olsaydı keşke
  • anasına rahmet okutmak için
  • Hocam ulkemizde o kadar serefsiz insanlar var ki ben bisiklet surerken cok korkarim yanlisliklada olsa birinin arabasini cizmeye o adam arabayi almak icin belki o kadar sikintiya girdi yemedi icmedi kenarda biriktirdi yazik gunah sizin aracinizin haline bakin bizim arabadada ilk sahibinden depo.kapagi boydan boya cizilmis boyamadan yeni cikan arka tampon dun bi baktim hayvanin teki oyle bir cizmis ki boyayi birakin alttaki plastik bile derinden cizilmis

• öncelikle bir suçun olup olmadığını düşün.
    hatalı park....vs?
    sonra arabaın tertemiz ve cilalı olup olmadığına bak.
    dikkat çeken aracı çiziyorlar.
    bunların haricinde, aracın başına bir iş gelirse canhını sıkma.
    sonuçta o bir mal.
    malının malı olma boşver.
    sokağa bıraktğın eşyaya mı üzüleceksin?
    ilk 2 maddeye dikkat et ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBadger

Diyecek ne varki... Allah belalarını versin... Allahından bulsunlar... Bunlara öbür dünyada hakkımı helal edersem namert olayım, bir bir zorluklarla kazandığımız paralara alın terimize emeklerimize eğlene eğlene anahtarla anlık zarar veren bu allahsızlar varya, dünya hayatında yapacakları her işte başlarına bir bela gelsin, yolda düzgün yürümek nasip olmasın...

Soyunun uğradığı her yere felaketler insin bunların... Ömürleri yas tutacak kadar uzun olsun, dünya hayatının bütün afetlerini felaketlerini yaşasınlar sonsuza dek uyku haram olsun emek hırsızlarına... dostlarının ihanetini, sevdiklerinin nefretini, arkadaşlarının kalleşliklerini görsünler gök yüzünün ve yer yüzünün tüm kötülükelrini görsünler ! Duymadıkları acı felaket kalmasın ! Tüm sevdiklerinin ölümlerini görsünler !

O kadar acı çeksinler, o kadar berbat bir hayat sürsünler ki ölüm onlar için bir kurtuluş, en büyük zevk olsun !

düşüncelerimi yazmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: duncan21

Sırf bu yüzden dolayı arabayı yıkatmıyorum ,çok çok nadir yıkatıyorum .Araç pis olunca ilgisini çekmiyor bu kasıtlı yapan tiplerin bence.Ailem ve arkadaşlar laf atıyor ama varsın atsınlar.

Bu ülkede sıfır araç alıp binmek haram , benzini ,vergisi ,kaskosu yetmezmiş gibi bide bunlarda uğraşıyoruz.

• Bu insanların anneleri bildiğiniz annelerden değil arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Diyecek ne varki... Allah belalarını versin... Allahından bulsunlar... Bunlara öbür dünyada hakkımı helal edersem namert olayım, bir bir zorluklarla kazandığımız paralara alın terimize emeklerimize eğlene eğlene anahtarla anlık zarar veren bu allahsızlar varya, dünya hayatında yapacakları her işte başlarına bir bela gelsin, yolda düzgün yürümek nasip olmasın...

Soyunun uğradığı her yere felaketler insin bunların... Ömürleri yas tutacak kadar uzun olsun, dünya hayatının bütün afetlerini felaketlerini yaşasınlar sonsuza dek uyku haram olsun emek hırsızlarına... dostlarının ihanetini, sevdiklerinin nefretini, arkadaşlarının kalleşliklerini görsünler gök yüzünün ve yer yüzünün tüm kötülükelrini görsünler ! Duymadıkları acı felaket kalmasın ! Tüm sevdiklerinin ölümlerini görsünler !

O kadar acı çeksinler, o kadar berbat bir hayat sürsünler ki ölüm onlar için bir kurtuluş, en büyük zevk olsun !

Adamcağız bunu 2,5sene önce hangi ruh haliyle yazmış bilmem ama okurken bütün servet düşmanlarının bu bedduaya maruz kalacağını hayal edip sadist bir zevk aldım şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick0

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

quote:

Adamcağız bunu 2,5sene önce hangi ruh haliyle yazmış bilmem ama okurken bütün servet düşmanlarının bu bedduaya maruz kalacağını hayal edip sadist bir zevk aldım şahsen

+1967

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.