Şimdi Ara

ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nedir mantığı ? .. 2010 model daha 5600 km deki aracım evin önünde herzamanki yerinde,hiçbir yolu işgal etmeden binanın otoparkı sayılan alanda dururken yoldan geçen bi ... nin anahtar takmasının mantığı nedir ?

Sağ ön kapının yarısından başlayıp ; sağ arka kapı,benzin depo kapağı hatta sağ arka stop a kadar anahtarıla bi yol çizmiş bu hayvan..

Fotoğraf ;
     ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR

http://img19.imageshack.us/img19/48/23012011z.jpg

Şunuda söyleyim Etrafımda düşmanım olupda bu şekilde bişi yapıcak birisi yok,yoldan geçen birisi tarafından yapılmış.. Yakından bakıldığında anahtar olduğu kesin zaten burdan pek belli olmasada,bide anlamadığım şu hani tamam bi şerefsizlik yapıyosun belki benim arabamdan başka arabalarıda çizdin bu şekilde lan adam beyaz arabada çizilmezki.. Keşke çizerken görseydim diyorum o kişiyi keşke..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 1 Haziran 2013; 18:45:16 >

• Malesef ülkemize böyle insanlar var insan diyorum çünkü hayvanlara hakaret etmek istemiyorum.Bundaki amaç nedir bilmiyorum ama yazık yani durduk yere insanların alın terine zarar vermek çok basitçe ve alçakca birşey söylenecek çok şey var ama söylediğin zamanda değişecek çok birşey yok gene aynı davranışları sergilemeye devam ediyolar.
  • geçmiş olsun

cahil adam cok malesef

bunu yapan herşeyi yapar insan değil yani

çünkü öyle yetişiyor öyle görüyor

yol temizdir yediğini içtiğini yola atar

ışklar yanar sokakta gider kırar

çöpkutusu yerindedir ceker tekme atar yola iter

elindeki şişeyi çöpe atmaz yolda kırar

her türlü pisliği yapar ve bir okadarda korkaktır ki hep sinsi yapar

üzelerek yazıyorum türkiye de tarlası var birde benim yok onun var mantığyla yetişiyor böyleler

hep düşmanlık ayrımcılık pislik üzere bir beyin

ciziğe gelince polisajla gider gibi duruyor

meguiars varsa yakınında bir göster derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİTROUS666 -- 28 Ocak 2011; 17:52:56 >
  • Geçen bir arkadaşın arabasına çivi ile küfür yazmışlar sonuna da imza atmışlar. Yine bizim burada gördüm bir tane Opel Insignia nin ön kaputuna adam çivi ile M harfi kazımış, Artık kim hangi psikoloji ile yapıyor bilmiyorum ama
    böylelerini dayak manyağı yapacaksın.
  • Diyecek ne varki... Allah belalarını versin... Allahından bulsunlar... Bunlara öbür dünyada hakkımı helal edersem namert olayım, bir bir zorluklarla kazandığımız paralara alın terimize emeklerimize eğlene eğlene anahtarla anlık zarar veren bu allahsızlar varya, dünya hayatında yapacakları her işte başlarına bir bela gelsin, yolda düzgün yürümek nasip olmasın...

Soyunun uğradığı her yere felaketler insin bunların... Ömürleri yas tutacak kadar uzun olsun, dünya hayatının bütün afetlerini felaketlerini yaşasınlar sonsuza dek uyku haram olsun emek hırsızlarına... dostlarının ihanetini, sevdiklerinin nefretini, arkadaşlarının kalleşliklerini görsünler gök yüzünün ve yer yüzünün tüm kötülükelrini görsünler ! Duymadıkları acı felaket kalmasın ! Tüm sevdiklerinin ölümlerini görsünler !

O kadar acı çeksinler, o kadar berbat bir hayat sürsünler ki ölüm onlar için bir kurtuluş, en büyük zevk olsun !

• Valla yapıcak hiç bişey yok..Kendi kendimize sinirleniyoruz işte,şöyle bi düşündümde acaba bunu yaparken ne hissederek yapmıştır diye.. Dahada çok sinirlendim.

Çiziğe gelirsek boyatmak istemiyorum bide.. Birazdan Bauhause ye gidicem iyi bir ağır pasta öneriniz varmıdır ? Cila olarak Turtle wax plus ptfe ve polish olarak çbs belco kullanıyorum yani pastayla düzelebilirse,pasta sonrası parlatma imkanım var.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBadger
    Diyecek ne varki... Allah belalarını versin... Allahından bulsunlar... Bunlara öbür dünyada hakkımı helal edersem namert olayım, bir bir zorluklarla kazandığımız paralara alın terimize emeklerimize eğlene eğlene anahtarla anlık zarar veren bu allahsızlar varya, dünya hayatında yapacakları her işte başlarına bir bela gelsin, yolda düzgün yürümek nasip olmasın...

Soyunun uğradığı her yere felaketler insin bunların... Ömürleri yas tutacak kadar uzun olsun, dünya hayatının bütün afetlerini felaketlerini yaşasınlar sonsuza dek uyku haram olsun emek hırsızlarına... dostlarının ihanetini, sevdiklerinin nefretini, arkadaşlarının kalleşliklerini görsünler gök yüzünün ve yer yüzünün tüm kötülükelrini görsünler ! Duymadıkları acı felaket kalmasın ! Tüm sevdiklerinin ölümlerini görsünler !

O kadar acı çeksinler, o kadar berbat bir hayat sürsünler ki ölüm onlar için bir kurtuluş, en büyük zevk olsun !

Hocam sakin.. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanlar taksitle araba alıyorlar yazık bence , toplumda belirli bir nokataya gelememiş insanlar bunlar...

Bknz: Aşağılık kompleksi
  • geçmiş olsun.Çizik düzeltilebilir gibi duruyor ama can sıkıcı bir olay.
  • Çizende suç yok,onu çekip çıkartanda suç..
  • Geçmiş olsun hocam.
    Cehaletin sonucu ortaya çıkan hareketler bunlar zaten bu hızla gidersek daha kötü günler bekliyor bizi.
  • Geçmiş olsun, Bir insanın çalışıp emek emek para biriktiripte aldığı mala bu şekilde zarar veren bir ziyniyetin bana göre bırakın dayağı yaşamaya hakkı yoktur. Ama işte kanunlar nedense hep suçluları korur gibi işliyor.

Umarım bu ve bu tarz insanların ölümü ya yanarak, yada bir kamyon altında asfalta domates gibi yapışarak olur.
  • bu tür olayların mantığını bende hala çözebilmiş değilim ama sanırım bu insanların alın teri ile çalışıp çabalamak ne demek bunu bilmiyor sanırım
  • sırf bu yüzden sıfır araba almıyorum.. ve de arabamı çok özel bir yere gitmeyeceksem yıkatmıyorum ya da yıkamıyorum... çünkü yeni veya parlayan araçları daha çok çizmekteler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovitecRosso

Çizende suç yok,onu çekip çıkartanda suç..

• Bunlar babadan oğula nesil herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

sırf bu yüzden sıfır araba almıyorum.. ve de arabamı çok özel bir yere gitmeyeceksem yıkatmıyorum ya da yıkamıyorum... çünkü yeni veya parlayan araçları daha çok çizmekteler..

Aynen uyguluyorum. Nazar konusunda da ise yariyor :)
  • Bu çiziğin aynısından bende de var iki tane..

inşallah Allah bunları borç harç sıfır araba sahibi yapar da aldıkları ilk gün içi dolu polis otobüsüne arkadan çarparlar..
    O zaman hem cepleri yanar hem de soğuk terler dökerler..
  • quote:

sırf bu yüzden sıfır araba almıyorum.. ve de arabamı çok özel bir yere gitmeyeceksem yıkatmıyorum ya da yıkamıyorum... çünkü yeni veya parlayan araçları daha çok çizmekteler..

yıkamayla alakası yok ankara keçiören e misafirliğe gitmiştim oralarda park sıkıntısı fazla aracımda çok pis haldeydi ama şerefsiniz biri anahtarı takıp çizmiş aracımıda yolun kenarına herkesin eylediği gibi eylemiştim özellikle park sıkıntısı olan yerlerde bunu yapan şerefsizler çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

Aynen uyguluyorum. Nazar konusunda da ise yariyor :)

+1
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.