Şimdi Ara

ARABA NİYE ANAHTARLA ÇİZİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
12.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NovitecRosso

Abimin eski arabasını çizmişlerdi..Gerizekalı çocuk ev adresini yazmış çiziklerle parasını aldık evelallah

Bu şaka mı???????

• araçları çizen onun bunun çocukları polise gittiğinde bişey yapamayız diyorlar kamera kaydı olsa gizli olduğu için delil sayılmaz eee biz çocugu gebertelim ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

araçları çizen onun bunun çocukları polise gittiğinde bişey yapamayız diyorlar kamera kaydı olsa gizli olduğu için delil sayılmaz eee biz çocugu gebertelim ozaman

Nasıl delil sayılmaz, gizil kamera olsa delil sayılmaz, kamera görünür yerdeyse bal gibi sayılır.
  • Genelde lokanta onune cekince ve lokantacinin musterisinin aracina yer kalmayinca ciziyorlar bende bir sefer bisiklet ile giderken bir sahinin arkasina carpmistim yani surttum sadece ve tofas amblemi yere dustu bugune kadar tek o araca zarar verdim hala vicdanim sizlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotflmao

quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

araçları çizen onun bunun çocukları polise gittiğinde bişey yapamayız diyorlar kamera kaydı olsa gizli olduğu için delil sayılmaz eee biz çocugu gebertelim ozaman

Nasıl delil sayılmaz, gizil kamera olsa delil sayılmaz, kamera görünür yerdeyse bal gibi sayılır.

o veletlerden biri arabamı çizdi hemde kaç kere akşam konu açıp fotoğrafı koyarım polis bana bişey yapamayız kamera olsada bişey olmaz kişiden habersiz çekildiği için sen çıkar çıkmaz arkandan oda çıkar dedi

• peki arkadaşlar hafif çizikler için neler yapılabilir. şu reklamlarda çıkan kalemler var onlar bi fayda sağlarmı?
  • 4 tane zibidi bi denk getirsem ... dayımın arabayı haşat ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macman827 -- 24 Ağustos 2011; 14:55:56 >
  • Benim 10 yasımda aracımı bile çizip duruyorlardı

Nefret ediyorum bu tiplerden. Hayvandan farkları yok benim gözümde.
  • Gelirken böyle bir olayla karşılaştım olay sanırım şöyle;

Adam arabanın içinde uyuyor sanırım birini bekliyor çocuk 17-18 yaşlarında birşey ile aracı çiziyor adamda bunu görünce doğal olarak çocuk tanınmaz hale gelmişti demek ki sadece biz kızmıyormuşuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nestea10 -- 24 Ağustos 2011; 17:37:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Gelirken böyle bir olayla karşılaştım olay sanırım şöyle;

Adam arabanın içinde uyuyor sanırım birini bekliyor çocuk 17-18 yaşlarında birşey ile aracı çiziyor adamda bunu görünce doğal olarak çocuk tanınmaz hale gelmişti demek ki sadece biz kızmıyormuşuz

Mutlaka "eğitim şart", "rehabilite etmek lazım", "daha çocuk" vs diyenler çıkacaktır.
    Ama benim pek hümanist olduğum söylenemez.
    Çok ciddi insan ayırırım.
    Hele ki böyle insan ziyanlarını.
    Gayet iyi olmuş çocuğa, umarım izlerini ömür boyu taşır!
  • bizim bir önceki aracın haştını çıkarttılar sırf onun için sattık.
  • Bir çok insanın korkulu rüyası hiç beklenmedik bir anda olabilir
  • Kompleks arkadaşım.

Hiç bir zaman araba alacak parası olmayıp da, binenlere allah daha çok versin diyebilen insan var. Bir de içi içini yiyen ezikler var, başkalarının üzüntüsüyle mutlu olan ezikler.
  • Yok arkadaş kendi garajın olmadan 0 araç alınmaz bunu anladım ben artık bu yazılanlardan.
  • Bizim eski arabaya da dadanmıştı bir şerefsiz. Ön kaputu rastgele yuvarlak çizgilerle bellemiş. Bagaj kapağına resim çizmiş.
    Ve daha arabanın bir sürü yerinde bu çiziklerden vardı.

Arabayı komple boyatmak zorunda kaldık. Birkaç ay sonra yine aynı olay.

İnsanların emeklerini beş paralık eden babası belli olmayanlar
  • Herkesin şikayet ettiği hep aynı tipler;

Sokakta akşama kadar işi gücü olmayıp milletin karısına kızına laf atanlar,

Bende olmayan şey onda nasıl olur mantığı,

Ve en önemlisi kaybedecek bişeyi olmayanlar. Bu üçünün birleşiminden birine bulaştığın anda sen zararlı çıkarsın. Hukuk Devletimizin kuralları o kadar

bağlayıcı ki adamlar senden önce karakoldan çıkıp bu sefer daha büyük zarar vermek için pusuya yatar.

Konuyu açan kişiye tekrar geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

Mutlaka "eğitim şart", "rehabilite etmek lazım", "daha çocuk" vs diyenler çıkacaktır.

Araç sahibi gayet güzel rehabilite etmiş işte..

• Bu cizenler disinda birde araba kapilarini bam diye acip yandaki arabayi cizenler var. Gercekten egitim seviyesi cok onemli.
  • Öncelikle bu konudan muzdarip olan herkese ben de dahil geçmiş olsun
    Ben araba çizmenin mantığını şöyle yorumluyorum :
    -Araba çok gösterişlidir çekemezler gelir bir ş. çizer
    -Arabanın sahibi çevrede veya apartmanda falan biriyle kavgalıdır çizer
    -Mahalledeki piçler çizer
    -Olmadık bir yere parketmiş bir aracı gelir biri çizer
    -Madde bağımlısı yaratığın biri zevkine çizer falan işte

Yani bunun gibi uzar gider.Arkadaş benim aracım 2007 beyaz Kangoo.Geçen sene İzmir Gaziemir de site içinde yukarıda bahsettiğim durumların hiçbiri olmamasına rağmen sol tarafından tahminimce taşla çizmişler.Bi taraflarına battı herhalde dedim.Allah tan pasta cila ile büyük kısmı çıktı ama biraz kaldı.İnanın bu devirde pahalı,son model,havalı bir arabaya binmek dert.Özel garajın olacak binip gezip tozacan sonra gelip yerine koyacan.Başka türlü oaraya buraya git parket çizdiler vurdular falan hepsi ayrı dert ...

• Maalesef bu tarz insanlardan(!) kaçış yok.

2 ay önce aracımı çizmişlerdi.

Bugün yine çizmişler

Sokakta dükkan ya da mobese gibi bişey yok.

Artık tek önlem aracı boyattıktan sonra plasti dip yaptırıcam komple.

Yazıklar olsun böylelerine.Durduk yere moralimizi bozuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.