Şimdi Ara

Araba pazarı giriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar nasıp olursa pazar gunu aracımı altunizade pazarına goturmeyi düşünüyorum ücret nedir sabah kaçta gitmem gerek ve dikkat etmem gereken seyleri soylersenız sevınırım

• Sabah erkenden gidip ortalardan en güzel yeri kap. Fazla köşelerde kalma. Ümraniye oto pazarı 30 Liraydı. Altunizadede o fiyatlardadır. Tipini beğenmediğin adama satma arabayı, 100-200 lira pazarlığı yapan çingenelerlede muhattap olma.
  • Satmaya niyetliyseniz akşamdan gidip bırakın.

Galericiler öyle yapıyor.
  • araba pazarımı kaldı artık bu devirde. Malum siteye ilanı ver zaten alıcı seni buluyor. Pazar a satılmayan çöp diye tabir ettiğimiz araçlar gider genelde
  • İstanbulu bilmiyorumda Ankaradaki otopazarını galericiler parsellemiş ,sabah erkende gitsen bugün öncedende gitsen her tarafını zincir, tel , halat la çevirmişler, en kuytu köşeler boş kalmış, bide inşaatlar yüzünden iyice küçülmüş, o yüzden ne araç almaya nede araç satmaya gidileceğini düşünmüyorum, bazen gezmek için gidiyorum :)
  • pazarda araba satılmıyor çünkü otopazarları "açık oto galeri" gibi oldu, en iyisi internetten satmak...
    önce ilan verin hatta arabaya satılık yazısı yapıştırın belki görüp ilgilenen olur, biz yıllarca böyle yaptık...
    tüm bunlardan sonra 2-3 haftada satılmazsa pazara götürün...
  • Ümraniye'ye gittim geçenlerde, 30tl dediler, kapıdan geri döndüm.
  • Ne yazikki tum turkiye internet kullanamiyor. Herkesi kendiniz gibi gormeyin. Koyden bile kalkip oto pazarina gelen var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.