Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de 2005 getz var km si de düşük ama 1 aydır satamadım arayan oldu ama düzgün alıcı çıkmadı
  • Araba satmak gerçekten zor. Alıcı yok. Mezarcı çok.
  • Aslında güzel araç bence kıymetini bilin aracınızın.Piyasada ki çoğu araç o konforda değil.Fakat sanırım sizde dizele geçmek istiyorsunuz o yüzden LPG pek mantıklı gelmiyor anladığım kadarıyla.LPG ye çok uyumlu motoru var aracınızın.Olmadı biraz kırın fiyatı.
  • banchi_doğan arkadaşımızın Golfüde bizi şaşırtmıştı. Yalnız o otomatikti ondan ağır gider dedik. Fakat bu manuel tek eksiği Lpg olabilir benzin fiyatlarından dolayı.

Yada milletin abarttığı kadar Golfün piyasası yok. Sıradan bir C sınıfı araçla eşit. Fiyatta bence yüksek değil. 2001 Golflere istiyorlar o parayı.

Ayrıca her Golfünü satan neden Dizel Astra alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

banchi_doğan arkadaşımızın Golfüde bizi şaşırtmıştı. Yalnız o otomatikti ondan ağır gider dedik. Fakat bu manuel tek eksiği Lpg olabilir benzin fiyatlarından dolayı.

Yada milletin abarttığı kadar Golfün piyasası yok. Sıradan bir C sınıfı araçla eşit. Fiyatta bence yüksek değil. 2001 Golflere istiyorlar o parayı.

Ayrıca her Golfünü satan neden Dizel Astra alıyor

Güzel soru bende merak ettim hocam şimdi.

Plaka, farların kötü görünümünden başka olumsuz etken yok ilanda. LPG taktırılınca daha kolay satılır elbet.

Ancak benim araç otomatikti 88 bin km idi 5 parça boyalıydı (kaput tavan ve 3 kapıda boya yoktu. Çamurluklar ve tamponlarda boya vardı) .

Ve Pasific donanımlıydı bu araçtan daha boş ve bir eski kasası. 22.750 ye 15 20 kişi aramış 3 4 kişide mesaj atmıştı.
    Otomatiğe daha çok bakıyor sanki millet..

• komşumuz aynısını aldı 2006 yılında hem de full+full ne ararsan var 36 bine aldı.Sen 2004 model Boş arabayı 24 bine koymusun Sence satabilirmisin o arabayı...
  • lewel123: Arkadaşın arabasının fiyatı gayet uygun. Pazarlıkla 24 .300'e verir sanıyorum ki normal fiyatta budur.
  • Ağrı plakalı olması sıkıntılı. İnsanların aklına kaçak benzin, köy yolları, bunlara bağlı sıkıntılar gelebilir. Bu konu ile ilgili açıklama yapmanız da sizin için olumlu olur. Bir de LPG'li olsa 23.5-24 bine rahat satılırdı. Sizin için hayırlısı olsun:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

komşumuz aynısını aldı 2006 yılında hem de full+full ne ararsan var 36 bine aldı.Sen 2004 model Boş arabayı 24 bine koymusun Sence satabilirmisin o arabayı...

2006 yılı diyorsunuz sizin zamandan ve araba fiyatlarından haberiniz yok herhalde.
  • Babam ilanı görse 24 e verir der geçerdi Merak ettiğimden soruyorum kaça olur en son? Belki alıcı oluruz. Donanım olarak ne var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

quote:

komşumuz aynısını aldı 2006 yılında hem de full+full ne ararsan var 36 bine aldı.Sen 2004 model Boş arabayı 24 bine koymusun Sence satabilirmisin o arabayı...

2006 yılı diyorsunuz sizin zamandan ve araba fiyatlarından haberiniz yok herhalde.

İlandaki araba 2004 model olduguga göre O arabayı 30 bine filan almışlardır.Bide boş versiyonu yani full olsa hadi neyse..
  • Jantlar bana itici geldi. Bir sürü satılık golf olduğu için çoğu insan Jant'ı görünce direk elemiştir aracı.

Ayrıca bana parlatılmış , pasta cila atılmış yalayıp yutulmuş arabalarda itici geliyor ilanlarda.

Sanki galerici havası veriyor. Mesela siz lastikleri bile parlatmışsınız. sanki ilandaki resimler ile göz boyamaya çalışıyormuş hissi alıyorum.

en iyisi kirli değilde orta halli bir resim benim için artı. tabi içi temiz ve düzenli olacak.

Öneri için yazdım. umarım yanlış anlamadınız beni.
  • fiyat bence normal sayılır. 04 olması insanları ürkütüyor olabilir, yerinizde olsam eğer uzun süre müşteri bulamazsanız aracı eşiniz, babanız vb üzerine yapar plakayı 34'e çevirir öyle satardım.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

quote:

İlandaki araba 2004 model olduguga göre O arabayı 30 bine filan almışlardır.Bide boş versiyonu yani full olsa hadi neyse..

2003 yılında 150 bin euro'ya alınan bmw 7.45 2. elde 30 bin euro'ya satılıyor, sizin mantığınıza göre araç bedava sayılır o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FX35 -- 18 Eylül 2011; 23:06:15 >

• millette para yokki ayda 1000 tl ödeyebilen herkes kredi ile araç alıyor yoksa bakıyorumda etrafımmdakilere 8 10 arabası olan apartmanlarda sıfır km passatlar fluancelar dolu 15 20 den aşağı apartmanın otoparkı boş olan yok ama hepsi o km
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Babam ilanı görse 24 e verir der geçerdi Merak ettiğimden soruyorum kaça olur en son? Belki alıcı oluruz. Donanım olarak ne var?

ilanda benim irtibat telim var yarın ararsınız bilgi veririm.
  • Hocam indirim yaptım demişsinizde indirimden önceki hali 25'ti şimdi 24,900

Kilometre insanlara fazla gibi geliyor o km'ye daha düşük fiyat bekliyorlar.

Birde araçta tüp olmadığı için bence eliyor olabilirler.
  • bir hatada ben söylim: o yıkamacı kağıtlarını hemen yok edip, yeniden foto çektirin. öyle araç aman aman da temiz durmasın. o yıkamacı kağıtları o kadar itici ki araç alanlar için. süslenip, püslenip, kırmızı rujunu da kalın kalın sürmüş yeni gelin gibi. aslında pek arabaya bakmam ama işte sattığım için yıkattım der gibi. galericiden, araba alım satımı yapandan bu araç der gibi...
    bi de golfler ikinci elde çok da iyi değildir vw abartısına rağmen. ikinci elde bora ve lpg uyumlu bir eski kasa jetta iyidir. klasik sedan muhabbeti yüzünden. o fiyatlarda hb arayanların ilk tercihi vw olmuyor pek.
  • kendi adıma diyorum eğer günde yaptığım kilometre artmasaydı asla bu arabayı satmazdım.çünkü konforu çok iyi.allah kısmet ederse alacağım araba olan astra 1.3 dizeldeki konforun iki katı golfda var.tüp takarsam zaten satmam en az 3 sene kullanırım.
  • Konforun iki katı golfte var derken? Baya abartılı olmuş. Astra'm golf 4 'ten 2004 model tam otomatik golf 4 ten birçok alanda daha konforlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.