Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ilan sahiplerinin etkilenmeleri normal. az önce gezerken gördüm. fiyat fena.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-hatasiz-70-000-km-de-tiptronik-59383301/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ilan sahiplerinin etkilenmeleri normal. az önce gezerken gördüm. fiyat fena.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-hatasiz-70-000-km-de-tiptronik-59383301/detay/

neredeyse 10 yaşına gelmiş bi araç.. bence fiyatlar çok yüksek hala
  • 2 yil once benzinli full 8 yasinda 307 yi 16 bin tl ye satmistim. Bu fiyatlar fazla. 2 ayda zor satmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanı satanı neden eleştiriyorsunuz ki .Milletimin başkalarının işlerine sürekli burnunu sokmak ve öğüt vermek gibi kötü bi huyu var .Bu gün alır ertesi günü satar sanane banane ..

arkadaşım
    aracınızın golf olması hemen satılacağı anlamına gelmez .Bu şans işidir biraz
    Plaka bir sorun olabilir
    Benzinli olması satışı geciktirecektir ama müşterisi vardır
  • biraz şans ve kısmet işi..
    ilk arabamı satamadım elimde patlamıştı, fiyatta da inat ettim..halbuki o zaman 500 tl ucuza versem arada geçen zamanda
    o açığı kapatırdım.zarırım çok oldu.
    2.cide tecrübe vardı tabi.300-500 ısrar etmedim.3 günde satıldı.
  • gnc
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentboz

2 yil once benzinli full 8 yasinda 307 yi 16 bin tl ye satmistim. Bu fiyatlar fazla. 2 ayda zor satmistim

Son yillarda piyasa abartti ya..

Arkadaslar kimse yanlis anlamasin da, benim de arabam var ve dogal olarak para kaybetmek istemem, ama su an ikinci el piyasasinda istenen fiyatlar tamamen sacmalik.

7-8 senelik ve 100 bin km yapmis arabalara hala sifir araba fiyatinin %50-60ini istiyoruz. Bence o arabanin degeri sifir arabanin %30-40 civari olmali. Neden mi, arabanin bir kere yari omru gitmistir ve bundan sonra tamir masraflari cikartmaya baslayacaktir, ve sonucta eski araba oldugu icin kullaniciya verecegi tatminiyet de farkli olacaktir.

Yarin fiyatlar dusse, hic de uzulmem. Para kaybedecegimi biliyorum, ama bu para kaybinin normal oldugunu dusunuyorum. Ben bu sene ikinci el bir araba aldim, 12 ay kullanip satmayi dusunuyorum ve ayni paraya satabilecegime de inaniyorum. Ama bana sorsaniz arabanin 3000TL deger kaybetmesi gerekiyor, ama kaybetmiyor iste hatta bu gidisle aldigimin uzerinde satma durumu da olabilir.

• gnc
  • golf de satılmıyorsa diğerlerinin vay haline
  • evet ya piyasa hep mezarcı dolmuş
  • Aracımın fiyatını 4.1 250 yaptım baya arayan oldu..Sağlam bir indirim (+400 tl) işi çözer.
  • 23800 de verdiler vermedim hoca bugün baya arayanlar var bakalım yarın verirmiyiz arabayı
  • piyasa durgun sanırım 2009 model toyota corolla dizel otomatik f1 vites comfort 33.000 km öğretmen arkadaş satılığa çıkardı 1 kişi aradı demişti. O da düşünme aşamasındaymış. Bu arada araçta en ufak boya yok. Arka koltukların yan bölümlerindeki poşetleri dahi duruyordu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

bende sizin gibi indirime gittim hadi hayırlısı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-acil-satilik-59468175/detay/

Hocam yukarıda linkte hata var yada ilanı sildiniz öyle kaldı.

İlanınız bu olsa gerek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acil-acil-satilik-59699574/detay/

Bende bir suredir Honda Civic 'e odaklandım. Sahibinden sitesinden 50 'ye yakın favori ilan ekledim 2 yada 3 tanesi satıldı 5 kadarı satıştan vazgeçti indirim yapanlarda 300- 500 TL. indiriyor. Piyasada hareket asgariye indi...

• Valla ne yalan söliym bu fiyatın altında dizel astralar var aynı ayarda.ancak bu aracın çok seveni çıkar alır.

Diğer unsur ise dönem.Yaz başlarında olsa daha çok arayanınız soranınız olrdu araç için ama şu dönem bekleme dönemi,yeni modeller çıksın 2.ellerin fiyatları düşsün diye beklenilen bi dönem.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.