Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyatlı ve sorunsuz olduktan sonra her araç kısa sürede satılır. Sizin aracınız 2004 vw golf 1.6 midline piyasası 20-23 arasıdır, 100 bin kmyi geçmiş olması, mavi renk ve benzinli olması satarken sıkıntı yaratır ama dediğim gibi fiyat uygun olduktan sonra her türlü satılır, bir de ek olarak alan kişi büyük ihtimalle lpg takacağı için 2 civarı masraf yapacağını düşünecektir. Birçok arkadaşın bahsettiği far ve jant konusunda da aynı fikirdeyim. Umarım en kısa süre satarsınız, kolay gelsin.
  • plaka değişim masrafı da var. bence 23500 -24000 yazarsan müşterisi artar.
    ederi de bence bu kadardır
  • 24900 fiyat istemişsin birde soruyorsun niye satılmıyor diye. almak isteyenlerden acaba merak ediyorum 23000 üzeri teklif veren var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

arkadaşlar ilanımı değiştirdim.yeni fotolar ekledim fiyatı indirdim hala istediğim sonuca varamadım.ile aracı bedava mı vermek lazım hala anlamış değilim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-temiz-araba-59138944/detay/

sahibinden.com ana sayfaya dopingli ilan ver. en fazla 2-3 güne istediğin fiyata starsın..100 tl..tecrübe ile sabittir..3 gün olmadan 10.000 kişi bakmıştı 80 küsur kişi favorisine eklemişti ve arayanda çoktu:)

• Aracınız dizel - otomatik olsaydı aynı gün satılırdı:)
  • plaka değişecek
    tüp yok
    rengi tercih edilen bir renk değil
    jantlar -bana göre tabi- çirkin
    farlar kararmış
    "yürüyen aksamını değiştirdim" ifadesi muğlak ve alıcı olsam kafamı karıştıracak bir ifade.

tüm bunları üst üste koyunca satılması zor.
  • aracınıza kaliteli bir tüp takıp binmeye devam edin derim çünkü bu arabalar ömürlük . ve de farlarınızı temizletin çok yorgun gösteriyor aracınız.

ayrıca sahibinden ilanlarına uyup fiyatlarınızı yükseltin.

ve sadece aracın bakımları tamdır filen yazın . onu bunu değiştirdim yazarsanız olmaz. 2 parça boyayı da yazın bu kadar.

ek olarak mesaj vs. atmayın gerçek alıcısıysanız telefon ile arayın deyin. böyle yaparsanız daha çok arayan olur.

siz millete takılmayın yok renk yok jant 1 kasa önceki golf her türlü satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 19 Eylül 2011; 12:13:44 >
  • Bu konuyu takipteyim, mesajım bulunsun diye yazıyorum, kimse üstüne alınmasin, lütfen.
    Saygılar.
  • satarsın dert etme....
  • gerçekten yardım etmek için yazan arkadaşlara tşk ederim.ama laf yetiştiren arkadaşlara da burdan sesleniyorum ben daha önce doğuda görev yapıyordum ikamettim orası olduğu için 04 oldu daha önce 20 plaka idi.gerçekten arabadan anlayan arkadaşlar gelir arabayı inceler o zaman niye bu fiyatı istediğimi anlarlar.piyasadaki golflerin çoğu kazalı ona göre fiyat veriyorlar.ha bir arkadaşın dediği gibi satılmasa atarım lpg üstüne 5 sene daha sürerim.
  • -FSI motor
    -LPG yok
    -Renk bozuk.
    -Resimler çok kötü

size tavsiyem

1) Fiyata 250 TL pazarlık koyun.Aklınızda bi fiyat vardır şu fiyattan aşağı olmaz diye onun üstüne 250 TL pazarlık ekleyin.
    2) Resimleri araç yıkandıktan hemen sonra mümkünse güneş tepede değilken (gölgede olabilir) biraz da artis pozlar olursa çok iyi olur.internetteki ilanların resimleri çok çok önemli.
    3) Jantlar arabayı göstermemiş.eski jantlarınız duruyorsa bence onları takın
    4) ilandaki yazını 2-3 punto daha yükseltin.biraz daha ayrıntılı açıklamalar yapmaya gayret gösterin.(ayrıntıları okurken mest olan insanlar var)
  • tsi motor
  • memur çantası sağlaması olmuş , teminatta göstermişsiniz ama olmaması garip gerçekten
  • yıkattırıp resim çekilmiş arabayla plakası gizli arabaya direk önyargılı yaklasırım... o yıkamacı kağıtları bende şöyle bir izlenim uyandırıyor : ya işte buraya resim koyduk araba temiz burda görüyorsunuzda normalde 6 ayda bir yıkatıyoruz hemen kirteliyoruz daha yıkkatırır yıkattırmaz resim çektik değenirimizi bilin...

birde bir vatandaş araba yeni yıkandı diye yazmıştı ilana ondan bir farkı yok bu işin. veya yeni detaylı temizlik yapıldı diye yazıyorlar ondanda korkacaksın. sanki ticari taksi veya şantiye aracımıydı bu detaylıya girdi daha önce ne haldeydi ? tozun toprağın içindemi gezdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 19 Eylül 2011; 13:16:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

yıkattırıp resim çekilmiş arabayla plakası gizli arabaya direk önyargılı yaklasırım... o yıkamacı kağıtları bende şöyle bir izlenim uyandırıyor : ya işte buraya resim koyduk araba temiz burda görüyorsunuzda normalde 6 ayda bir yıkatıyoruz hemen kirteliyoruz daha yıkkatırır yıkattırmaz resim çektik değenirimizi bilin...

birde bir vatandaş araba yeni yıkandı diye yazmıştı ilana ondan bir farkı yok bu işin. veya yeni detaylı temizlik yapıldı diye yazıyorlar ondanda korkacaksın. sanki ticari taksi veya şantiye aracımıydı bu detaylıya girdi daha önce ne haldeydi ? tozun toprağın içindemi gezdi ?

plakayı açık bıraktım ki isteyen sorgulatsın diye.arabamda kılıf vardı onu çıkardım koltuk kumaşları ister istemez biraz kirlenmişti. bende oto kuaföre götürdüm ondan sonrada foto çektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

tsi motor

Yok 3.0TDI motor.Kuzguna yavrusu şahin gözükürmüş
  • Bu aralar piyasa ölücülerin sanırım 30000 liralık ilana habire "27 var satar mısın?" veya "23000 liralık araç var takas edelim mi?" gibi mesajlar alıyorum.
  • evet piyasa hep mezarcı dolmuş.
  • piyasa kötü diyorum inandıramıyorum insanlarımızı. illa ss mi verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 19 Eylül 2011; 17:38:51 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.