Şimdi Ara

araba satmak bu kadar zor mu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bendeki golf 5 banchi hocam sizin kullandığınız arabayıda çok denedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Konforun iki katı golfte var derken? Baya abartılı olmuş. Astra'm golf 4 'ten 2004 model tam otomatik golf 4 ten birçok alanda daha konforlu.

hocam arabayı niye satıyorsun!
  • aracin kmsi yuksek, local boyasi var bi cok yerde, plakasi 04 ve 1.6 benzinli cok yakar. yani su krizde kimsenin almaya yanasmamasi normal.
  • Türkiye piyasası böyle olsa bile 2004 model, 100000km de bir arabaya 24.900 verilmez. Bu benim şahsi görüşüm, yanlış anlamayın. Ben de araba bakıyorum, otomatik vites, tercihen dizel, olmadı LPG li, 70.000 km den düşük arabalara... Şu sıralar Honda City yi düşünüyordum. 2008 2009 model olanlara. Hem km si düşük hemde yaşı 7 değil 2 veya 3 civarında. Sizin arabaya bakınca şok oldum vw golf için bu kadar yüksek fiyatlar istenmiş genel olarak..

Örnek 1

2008 model 39.000 km de ve üstelik otomatik. Ayrıca 21.000 TL yani 4000 tl daha ucuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-honda-city-55890945/mega-foto/

Örnek 2

2008 model 32.000km de otomatik vites ve fiyatı 21.750 TL yani 3250tl daha ucuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-konforunu-honda-city-elite-ile-yasamak-isteyenler-icin-57571095/detay/

Şimdi bu örnekleri karalama veya kötü amaçla yazmadım bunu belirtmek isterim. Bir alıcı olarak neleri aradığım hakkında fikriniz olsun istedim. Donanımlarına fazla dikkat etmedim zaten örnek amacıyla yazdım. Şimdi ben bu araçlar dururken neden 105.000km de ve 7 yaşında bir araba alayım ki? Yani sırf vw diye bu kadar para verilmez. İnanın golflere baktım otomatik olanlarının 20 yaşındakilerine bile 10.000 TL fiyat yazmışlar. Anlamak mümkün değil.

Bu arada bir zamanlar kaba daire olarak aldığımız evi yaptırırken veresiye aldığımız kum için (durumumuz pek iyi değildi) sonradan fiyatlardaki artışı öne sürüp fazladan para istediklerinde babam kızıp altın tozu mu vardı içinde diyerek tepki vermişti. O aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestamit -- 19 Eylül 2011; 0:29:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: habibi2121

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Babam ilanı görse 24 e verir der geçerdi Merak ettiğimden soruyorum kaça olur en son? Belki alıcı oluruz. Donanım olarak ne var?

ilanda benim irtibat telim var yarın ararsınız bilgi veririm.

Babamı ikna edemedim malesef. Adam golf almam diye tutturuyor Tartıştık
  • Herkes birşey yazmış, benim de önerilerim olacak. Birincisi fiyat biraz yüksek görünüyor. O konuda bir düzenleme yapabilirsiniz. İkincisi ise ilan açıklamalarını biraz daha geliştirebilirsiniz.

"memur arabası çok temiz kullandım.sadece iki yerinde sürtmeden dolayı lokal boya vardır. istanbul trafiğinde normaldir.onun dışında hiç birşeyi yoktur.isteyen istediği yere gösterebilir.4 lastik ve yürüyen aksamını iki ay önce değiştirdim.alacak olan gönül rahatlığı ile binebilir.alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. not indirim yaptım" şeklinde yazmışsınız.

Volkswagen Golf 1.6 Midline

Standart donanıma ek olarak 16" alüminyum alaşım jantları bulunmaktadır.

Aracımın kilometresi orijinaldir, 4 lastiği de yenidir, ağır bakımları yeni yaptırılmıştır. Aracın iki yerinde ufak çaplı sürtmeden dolayı lokal boya vardır.

İstanbul'da memur olarak görev yaptığımdan araç tarafımca bakımları aksatılmadan, çok temiz kullanılmıştır.

Bunlara ek olarak aracın neden Ağrı plakalı olduğunu da bu olan şey çok normalmiş gibi yazarsanız bir problem olmaz diye düşünüyorum. Son olarak da, hemen satmak istiyorsanız internet piyasası neyse 250TL aşağısını yazın yeter.

• aracın o km si ne kadar?
    24900 istiyorsun. araç benzinli lpg siz binilmez.
    1500 tl de lpg masrafı var. etti 26400 . şahsen 8 yaşında manuel bir arabaya 26500 vermem.
    fiyat yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kestamit

Türkiye piyasası böyle olsa bile 2004 model, 100000km de bir arabaya 24.900 verilmez. Bu benim şahsi görüşüm, yanlış anlamayın. Ben de araba bakıyorum, otomatik vites, tercihen dizel, olmadı LPG li, 70.000 km den düşük arabalara... Şu sıralar Honda City yi düşünüyordum. 2008 2009 model olanlara. Hem km si düşük hemde yaşı 7 değil 2 veya 3 civarında. Sizin arabaya bakınca şok oldum vw golf için bu kadar yüksek fiyatlar istenmiş genel olarak..

Örnek 1

2008 model 39.000 km de ve üstelik otomatik. Ayrıca 21.000 TL yani 4000 tl daha ucuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-sahibinden-temiz-honda-city-55890945/mega-foto/

Örnek 2

2008 model 32.000km de otomatik vites ve fiyatı 21.750 TL yani 3250tl daha ucuz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-otomatik-konforunu-honda-city-elite-ile-yasamak-isteyenler-icin-57571095/detay/

Şimdi bu örnekleri karalama veya kötü amaçla yazmadım bunu belirtmek isterim. Bir alıcı olarak neleri aradığım hakkında fikriniz olsun istedim. Donanımlarına fazla dikkat etmedim zaten örnek amacıyla yazdım. Şimdi ben bu araçlar dururken neden 105.000km de ve 7 yaşında bir araba alayım ki? Yani sırf vw diye bu kadar para verilmez. İnanın golflere baktım otomatik olanlarının 20 yaşındakilerine bile 10.000 TL fiyat yazmışlar. Anlamak mümkün değil.

Bu arada bir zamanlar kaba daire olarak aldığımız evi yaptırırken veresiye aldığımız kum için (durumumuz pek iyi değildi) sonradan fiyatlardaki artışı öne sürüp fazladan para istediklerinde babam kızıp altın tozu mu vardı içinde diyerek tepki vermişti. O aklıma geldi

B sınıfı araç ama city. Golf c sınıfı

• 2006 MODEL GOLF 1.6 MİDLİNE

Yıl: 2006
    Km: 95000
    Fiyat: 22.500 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-model-golf-1-6-midline-57669261/detay/
  • Benzinliyse zor.Benzin istasyonunda benden başka benzin alan yok.Herkes tüpe veya dizele gidiyor.
  • quote:

quote:

Türkiye piyasası böyle olsa bile 2004 model, 100000km de bir arabaya 24.900 verilmez. Bu benim şahsi görüşüm, yanlış anlamayın. Ben de araba bakıyorum, otomatik vites, tercihen dizel, olmadı LPG li, 70.000 km den düşük arabalara... Şu sıralar Honda City yi düşünüyordum. 2008 2009 model olanlara. Hem km si düşük hemde yaşı 7 değil 2 veya 3 civarında. Sizin arabaya bakınca şok oldum vw golf için bu kadar yüksek fiyatlar istenmiş genel olarak..

Örnek 1

Örnek 2

City C sınıfı yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kestamit -- 19 Eylül 2011; 0:56:16 >

• quote:

quote:

quote:

Örnek 1

Örnek 2

City C sınıfı yazıyor.

O siteye bakarsakta linea d sınıfı. Civic c sınıfıdır hondada.

• Peki B yerine C sınıfı olması nasıl bir avantaj sağlıyor? Bilmediğimden soruyorum.
  • fiyatı 22000tl lere çekersen arayanların aracı isteyenlerin çok olacağını göreceksin.
  • aracın ön farları oldukça kararmış. sanırım devamlı farlar açık aracınızı kullandınız bu da ister istemez insanlarda kuşku uyandırabilir birde diğer arkadaşlarında dediği gibi plakanın 04 olması nedeniyle ister istemez terör olayları nedenlerden polis çevirmesi vs gibi şeylerden ürküyor olabilir insanlar saçma diyebilirsiniz ama gerçek bu
    en iyisi aracınızı 34 plakaya çevirmeniz daha iyi olacaktır
  • bence araca istenen fiyat çok değil bu aracın ederi nedir diye bana soracak olsanız alıcı için 23-24 arası satıcı için 24-25 arası iyi fiyatdır derim.
    dolaysıyla arkadaşın pazarlık payınında olduğundan yola çıkarak bence istediği fiyat normal. arabada çok kötü görünmüyor kmde normal ağır kaza vesairede yok plaka veya far olayınında işi etkilediğini düşünmüyorum.
    bir tek tahmin geliyor aklıma.
    insanlar 5 kasa golfü 2005 ten sonra çıktı diye biliyor bu nedenle sahibindende aramayı 2005 i seçerek yaparak olabiliyorlardır.(sadece tahmin)
  • Satici olsam o arabayi 24 bin TLden asagi vermem. Musteri olsam sizin arabaya bakmam bile.

Garip bir durum iste... Ama bence satilir.

Ev arkadasim satilik bir Golften bahsetmisti, 2001 model ve LPG'li 22 bin TL. Kilometresini bilmiyorum.

Istediginiz miktarda siz de haklisiniz... Ama ozellikle Golf isteyenler haricinde kimse bu arabalara bakmaz. Araba eskidikce masrafi artacak ve VW parcasi uzuz olarak bilinen bir marka degil.

Ben gelecek sene sifir araba almak istiyorum, arabayi dogrudan takasta kullanacam. Bayi benim istedigim degerin 1000TL altinda versin, hemen veririm arabayi.
  • fiyat biraz çok gibi sizin aracın ve bu aracın alıcısı illa lpg istiyor bu büyük bir etken olabilir. mesela sizin araçtan daha ucuz ve lpgli 1000 km de daha az fiyatı 24000 tl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-lpg-li-masrafsiz-sahibinden-beyaz-golf-59202014/detay/
    "ama bunda 5 parça boya varmış bende 2 parça boya var" diyebilirsin saygı duyarım

bide bu var ama galeriden olduğu için yorum yapmıyorum pert bile olabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-model-golf-1-6-midline-57669261/detay/

• araba satmakta şans işi. arkadaş 2010 benzinli toyoto corollasını satlığıa çıkardı, ilk hafta içerisinde satacağına çok eminde. araba bu hafta gider, bir kaç güne veriririm arabayı havasında idi. arabasıda temiz, bir çamurlukta boya var. arabayı 1 aydan uzun sürede satana kadar göbeği çatladı. 2010 model corollanın geç satılması bana göre beyaz olmasıydı. yani insanlar o kadar para verip şirket aracı rengi olan toyotayı almak istemediler bence.

senin aracında pek tercih edilen renk değil, tercih edilmeme sebebi bu olabilir.

alınca plaka değiştirmek gerek insanlar uğraşmak istemiyor olabilir.
  • 8 yaşında,C sınıfı,hatchback kasa,100.000 km devirmiş,1.6 sade eski bir motor,tutulmamış bir renk,donanımı zayıf,"hatasız" olmayan,LPG sistemi takılmamış benzinli bir otomobili bu fiyattan satamazsınız.Alıcı gözüyle bu araç sizin değil de,siz alacakmış gibi düşünmeye çalışın.Kuzguna yavrusu şahin gözükür,sizin satmaya gerçekten niyetiniz varsa fiyatını indirmelisiniz,o paraya o modelde 1.6 Passat alınıp satılıyor Golften her açıdan çok üstün olarak.

Sahibinden ilanlarındaki sazan avcılarının fiyatlarına bakarak fiyat belirliyorsanız,sıra yeni araç almaya geldiğinde bu foruma bu defa "araba almak bu kadar mı zor" şeklinde konu açacaksınız...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.