Şimdi Ara

Araba+sigorta+kasko 50.000 tl bütçe ile b sınıf araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da belirttiğim gibi araç+kasko+sigorta için 50bin tl bütçe ayırdım.
    B sınıfı bir araç bakıyorum
    Hangi aracı tercih etmeliyim diğer b sınıflarından üstün olduğu ayrıştığı konu özelllik nedir tavsiye verirken bunlarıda yazarsanız sevinirim.
    Not: ilk arabam olacak araçtan anlamıyorum.

• aynen bende de durum aynı takipteyim .

hangi araca, kaç km, kac modele kadar bu para verilir?
    malûm piyasa saçma şuan 2020 de durum ne olur bilmiyorum.
  • Düzgün bir hyundai accent era veya blue olur o fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 22 Aralık 2019; 15:22:58 >
  • Alabileceğin tek eli yüzü düzgün araba, 2009-2012 kasa 1.4 dizel manuel fiestadır. 5 bin civarı hasar kayıtlı 3 parça boyalı 1 değişenli falan. Onun dışında bir de yeni kasa dizel yada benzinli aveo var eli yüzü düzgün olarak. Başka bir araba bakmana gerek yok, çünkü alamazsın.
  • ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    Era olur da blue zor bence hocam.
  • Fiat Punto 👍🏻

Sürtersin vurursun çarparsın ucuza halledilir.

Bakımları uygundur ucuza halledersin, başlangıç için kullanımı kolaydır.

City modunda Direksiyon çok yumuşaktır debriyajı yumuşaktır kolay kolay stop ettirmezsin alışınca.

B sınıfında en geniş araçtır bana göre. 1.90 boyundayım darlık yaşamadım kullandığım süre boyunca.

Aynaları geniştir sağı solu arkayı görmek kolaydır.

Görüş açıları iyidir.

Vites geçirmek kolaydır yumuşaktır geçiş aralıkları.

Kısaca başlangıç için iyi bir araçtır. Piyasası yoktu, fiat alınır mıydı bilmem neydi hiç düşünme.

84.000 kmde almıştım 2.5 sene sorunsuz kullandım 130.000 kmdeyken 1 hafta içinde de doğru fiyat politikası ile sattım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 22 Aralık 2019; 17:42:4 >
  • Witwickyyy kullanıcısına yanıt
    dizel mi benzin mi hocam bide hangi model ?
  • volkjn kullanıcısına yanıt
    hocam hiç dükük km yok yüksek kilometre dizel korkutuyor açıkcası
  • S.kar S kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2009 fire dynamic lpgli idi.

130.000 kmdeyken eylül sonu 38.000 liraya satmıştım.

Aşağıdaki gibi bir araç tercih edebilirsiniz. Pazarlıkla daha da düşer bence. Sitedeki fiyatlara çok takılmadan alıcı ile ciddi ciddi görüşüp güzel indirim yaptırabilirsiniz çünkü herkes farkında bir balon fiyat furyası olduğunun. Gerçekten satacak olan birini denklemek lazım.

79.000 KM'de 2009 MODEL FİAT PUNTO İlan No: 770472929

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witwickyyy -- 22 Aralık 2019; 17:56:16 >

• Pug 208, eğer performans beklentiniz yoksa 1.0 veya 1.2 benzinli modellerine bakabilirsiniz. Yakışıklı ve güzel bir araç...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.