Şimdi Ara

Araba Sürerken Önünüze Bakın YETER ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normal insana bile yol vermiyorum diyen tipler bile var, inşallah bana denk gelirsin ve de elinde telefonla oynuyor olursun. O telefonu guzel bir yerine monte ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaya geçidinde yayadan hızlı geçebilmek için gaza basan hayvanların yaşadığı ülkeden trafikten hayır mı gelir etraf mal dolu haydut dolu radarlar açık gezin yoksa kedi gibi pestilinizi çıkarırlar yenibosna eskici yaya geçidine bakın 10 sürücüden en az 4 tanesi gaza basıyor yol vermiyor hız kesmeyi geçtim..
  • Aynı şey benim de başıma geldi köpeğe tofaş anayolda çarptı gitti köpek can çekişirken arkasından gelen transit de onu ezdi geçti.

Diyecek bir şey bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

günde 2 saat araç kullanıyorum. işe git gel sırasında. yola atlayanların haddi hesabı yok.günde önüme atlayan araba sayısı ortalama 40, motosiklet 25, insan görünümlü hayvanlar ile hayvanların toplamı 30, trafik lambaları 26(birkeresinde saydım), dönemeçler ortalama 40,engeller ortalama 30,bu süre zarfında araç kullanırken 15 civarı telefon araması ve 20 civarı whatsapp mesaj geliyor.

bazen tam 29. insana patlıyorum ne diye yola atlıyorsun diye. o da bana kaba insan diyor. bazılarına yol veriyorum podyumda yürür gibi tın tın yürüyo arabanın önünde arkadaşıyla sohbet ederek.

telefon mesajı ve wechat facebook gibi yerlerden de mesaj geldiği oluyor.arada polis durdurmaları falan da oluyo. bir keresinde kaldırımda köpek vardı uzaktan gördüm köpek durdu durdu durdu tam ben geçerken arabanın önüne atladı. bir keresinde kuş intihar etti arabanın ön camına küt diye vurdu. bizde insanız robot değilki herşeyi önceden bilip ona göre davranalım. ha telle oynama diyorsun mantıklı da günde 2 saat tel kullanmasan da olmuyo hacı millet krize giriyo niye cevap vermedin diye.

Tamam haklı olabilirsiniz ama o kediyi görmeme imkanı 0 bile değil yani imkansızdı ve inanır mısın hiç hızını düşürmeden devam etti ezdi geçti. Benim asıl kızdığım bu çok ağladım yemin ederim içim gitti kedinin iki gözü fırlamış yerde can çekişirkenki halini görünce. Küreğe koydum hala canı çıkmamıştı yazık günah

• quote:

günde 2 saat araç kullanıyorum. işe git gel sırasında. yola atlayanların haddi hesabı yok.günde önüme atlayan araba sayısı ortalama 40, motosiklet 25, insan görünümlü hayvanlar ile hayvanların toplamı 30, trafik lambaları 26(birkeresinde saydım), dönemeçler ortalama 40,engeller ortalama 30,bu süre zarfında araç kullanırken 15 civarı telefon araması ve 20 civarı whatsapp mesaj geliyor.

bazen tam 29. insana patlıyorum ne diye yola atlıyorsun diye. o da bana kaba insan diyor. bazılarına yol veriyorum podyumda yürür gibi tın tın yürüyo arabanın önünde arkadaşıyla sohbet ederek.

telefon mesajı ve wechat facebook gibi yerlerden de mesaj geldiği oluyor.arada polis durdurmaları falan da oluyo. bir keresinde kaldırımda köpek vardı uzaktan gördüm köpek durdu durdu durdu tam ben geçerken arabanın önüne atladı. bir keresinde kuş intihar etti arabanın ön camına küt diye vurdu. bizde insanız robot değilki herşeyi önceden bilip ona göre davranalım. ha telle oynama diyorsun mantıklı da günde 2 saat tel kullanmasan da olmuyo hacı millet krize giriyo niye cevap vermedin diye.

Şu mesaja 10 tane artı gelmiş. Şaka gibi.

Trafikteysen telefonla konuşmayacaksın arkadaş. Mesaj da gelse, 10 defa art arda çalsa da trafikte ilerlerken telefonla ilgilenmeyeceksin. Çok istiyorsan kenara çekip halledeceksin işini.

• Emre D kullanıcısına yanıt
    evet doğrusu o ama teoride öyle oluyo. pratikte yürümüyo o iş kardeş.herkes herşeyin kurallar çerçevesinde ilerlemesini ister ama pratikte öyle olmuyor
  • Bazı adiler bilerek eziyor..Dilerim bir gün aynı olay kendi başlarına gelir.O zaman anlarlar.Zaten ezen şahıs insan olsa kediyi yoldan alır basıp gitmez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuwaTr

Alt tarafı kedi ne olacak arabaya zarar gelmesin de gerisi umrumda değil.

Sen de insanın hakettiği hiçbir davranış biçimini hak etmiyorsun şu dediğine göre. O kedinin tek bir tüyü kadar değeri yok senin gibi yaratıkların.
  • İstanbuldayim telefonla oynamadan yasanmaz

• Araba kullanırken mesaj yazma,okuma yada internetle uğraşma gibi, sonucu ağır olabilecek işlerle uğraşmamak lazım. İş icabı telefon görüşmesi yapacaksanız, artık birçok araçta bluetooth var. Olmayanlar içinde aparatları var. O da olmuyorsa bluetooth kulaklıklar var. En fazla 30 TL.

Empati yapmak gerek. Birisi sizin değer verdiğiniz bir cana, bu tarz bir durum sebebiyle zarar verse ne düşünür ne yaparsınız ?!
  • quote:

OOoo beyefendi çok önemli insan, arayan arayana haddi hesabı yok. Devletler arası ilişkilerde kilit rol. 1 aramaya cevap vermesin 3. dünya savaşı çıkar o kadar yani.

Sonra diyoruz ki bu ülkede bu trafik kazaları neden oluyo. Al işte genç, aklı başında, eğitimli insanların olduğunu düşündüğümüz DH de bu yoruma 14 beğeni geliyorsa ülkenin gerisini sen hesap et

• SpectreMain S kullanıcısına yanıt
    hayır hacı ben önemli insan değil kapitalist sistemin bir kölesiyim.bana bir telefon verdiler ve anında ulaşmak istiyorlar eğer cevap vermezsem trip atıyolar sonra işten bile atılabilirim.keyfimden cevap vermiyorum mecburiyetimden cevap veriyorum.10kişilik işi tek başına bana yaptırdıkları için 10kişiye gidecek aramada yine bana geliyo bu da önemli kişi olduğumdan değil amele kişi olduğumdan kaynaklanıyo.şimdi diyceksin madem amele olduğunun farkındasın o zaman niye devam ediyorsun.çünkü ev kiramı telefonlarımı arabamı mazotu interneti yüklü maaşımı uçak biletlerimi ve dahasını hepsini sahiplerim ödüyor bende onlara kölelik ediyorum.eğer kölelikten vazgeçersem bu sahip olduklarımdan da vazgeçerim mecburen bu düzene eyvallah diyorum.zira hayat zor biryer.

• Yaşam alanlarını işgal ettiğimiz hayvanları birde öldürüyoruz. Çok tehlikeli mahluklarız çok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakar mı hiç o. evladı.. işi vardır onun çok önemli, çomaristanda bi ihaleye yetişiyordur aynı zamanda telefonla metresiyle konuşuyordur. bunları yaparken eşi de evde ona bulgur pilavı yapıp köfte pişirir, çocuğu okuldan alır.
    umrunda mı sünger beyinli ahmağın ezilen kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

İstanbuldayim telefonla oynamadan yasanmaz

Bir gün öyle bir kaza yaparsın ki o telefonu ameliyat ile vucudunun bir noktasından çıkarmaya uğraşırlar.

Temenni etmiyorum yanlış anlama
  • Sen adam demişsin ama bunaşr insan dahi değil.İnan bana o kedinin binde biri kadar da değeri yok gözümde.
  • The@Thing kullanıcısına yanıt
    Ben kaza yapmam merak etme

• bende birkaç kez kedi ezilmesine denk geldim. mahalle daracık adam sanki sınava (başka kelime koyamıyorum forumdayız) yetişecekmiş gibi son hızla gidiyor. ölen hayvanlar şanslı yine kolu bacağı kırılanlar ne yapsın?
  • Bunlar insan değil. Sen görmediklerinden mi eziyorlar sanıyorsun? Umursamıyorlar.
    Ama köpek gördüklerinde dururlar. Neden peki biliyor musun? Hayır öldürmemek için değil, köpek cüsseli bir hayvan olduğu için ona çarparsa arabası zarar görceği için.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.