Şimdi Ara

Araba Sürerken Önünüze Bakın YETER ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
2
Favori
8.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kedi ezmenin telefonla belki alakası olabilir ancak kedi bu ne yapacağı belli olmuyor.

Bir kere yavaşladım kedi geçsin diye geçmedi bende geri hızlanınca kedi de hızlandı. Frene abansam arkadan biri bindirebilir bende ezdim geçtim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezen adamın sürati ve o an sağında solunda araç olması bu konu için çok önemlidir Anayol’da 50 60 km/h İle giderken kedi köpek farketmez eğer direksiyonu kırarsan takla atarsın mecbursun ezmeye veya tali yolda 25-30 km/h İle giderken arkanda ve sağ arkanda araç varsa eğer durursan veya şerit değiştirirsen kaza yaparsın bunları göz önüne almalısın ancak tek başına 3 şeritli veya 2 şeritli veya tek şeritli yolda 25 30 km/h İle giderken kediyi ezersen bir katilsindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kedi beslemek sünnettir. Hz. Muhammed, Uhud seferinde, ordunun önüne yavrularını emziren bir kedi çıkınca, kedinin başına ezilmemesi için bir nöbetçi dikip koca bir orduyu o kedinin etrafından dolaştırmış. Ve seferden döndüğünde o nöbetçiden kediyi istemiş ve sahiplenerek adını Müezza koymuş

Şöyle ezdim böyle yaptım diyenlere sormak lazım. Siz mi haklısınız. Ezmeyen mi ?
    Hadi Müminler bunu da açıklayın
  • Bu konunun durduk yere gündemden düşürülmesi hakkında yöneticilerden açıklama bekliyorum. Dini veya siyasi olmayan bir konu, neyi ihlal ettik ?
  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    dikkat et belalı bir adama fırlatma,sonra o 25kuruşları tek tek..

ağarır bak saçların teeeek teeeek...

• em2018 E kullanıcısına yanıt
    o belalı adamın sen olamayacağı kesin. baksana burda bile fakesin :)
  • Araba kullananlar bilir, trafikte her an tetikte olmanız lazım gerek araçların gerek yayaların ne yapacağı belli olmuyor. Sen bırak 10 saniyeyi 3 4 saniye bile gözünü yoldan ayırsan suçlusun. nerdeyse 1.5 tonluk bir şeyi yönetiyorsun en ufak hatada geri dönülmez şeyler olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yharf -- 24 Kasım 2017; 14:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

günde 2 saat araç kullanıyorum. işe git gel sırasında. yola atlayanların haddi hesabı yok.günde önüme atlayan araba sayısı ortalama 40, motosiklet 25, insan görünümlü hayvanlar ile hayvanların toplamı 30, trafik lambaları 26(birkeresinde saydım), dönemeçler ortalama 40,engeller ortalama 30,bu süre zarfında araç kullanırken 15 civarı telefon araması ve 20 civarı whatsapp mesaj geliyor.

bazen tam 29. insana patlıyorum ne diye yola atlıyorsun diye. o da bana kaba insan diyor. bazılarına yol veriyorum podyumda yürür gibi tın tın yürüyo arabanın önünde arkadaşıyla sohbet ederek.

telefon mesajı ve wechat facebook gibi yerlerden de mesaj geldiği oluyor.arada polis durdurmaları falan da oluyo. bir keresinde kaldırımda köpek vardı uzaktan gördüm köpek durdu durdu durdu tam ben geçerken arabanın önüne atladı. bir keresinde kuş intihar etti arabanın ön camına küt diye vurdu. bizde insanız robot değilki herşeyi önceden bilip ona göre davranalım. ha telle oynama diyorsun mantıklı da günde 2 saat tel kullanmasan da olmuyo hacı millet krize giriyo niye cevap vermedin diye.

Dünyada bir çok kaza sadece telefona bakmak yüzünden oluyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.