Şimdi Ara

araba sürmeyi öğrenmek ne kadar süre alır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım otomatik. trafiğe kapalı alanda sürerken gaz pedal kordinasyonunu tam yapamıyorum. 5 metre geride frene basıyorum virajı dönebilmek için tekrar gaza basmam gerekiyor. kalkarken ya gereğinden fazla ya da az gaza basıyorum . aracın sağ tarafı dışarı çıkacak gibi oluyor aracı soldan değilde sanki ortadan sürüyormuş gibi düşünüyorum. park zaten hak getire. a dan r ye alana kadar 5 dk geçiyor. bu ikinci günüm 1 saat pratik yaptım şuana kadar. bu araba sürme becerileri ne zamana tam oturur. trafikte sıkıntı çekmeden araba sürecek seviyeye gelirim?

• 1 haftada mesafe firen koordinasyonunu oturtmaya başlarsın, park olayı da 1 ay dan önce düzene girmez. Bu dediklerim araç sürme sürene göre kısalabilir de uzayabilir de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ana mesajda yazdiginiz hatalarin tamaminin farkina kendiniz vardiysaniz, dogru yoldasiniz; duzeltmeniz gereken her seyi biliyorsunuz, zaman ve pratige ihtiyaciniz var. Eger bu hatalarin siz hic farkinda olamiyor ve size ogreten birilerinin ifadeleriyle buraya yaziyorsaniz, o zaman ihtiyaciniz olan sure daha fazla olabilir. Hatalari kendinizin fark ettigini var sayarak, gunluk birkac saatten 1 haftada bunlarin cogunu giderebileceginiz ongorulebilir. Sonra da her seyi ogrendim havasina girmeden, temkinli sekilde trafige cikmaya baslar, birkac ayda becerilerinizi iyice oturtursunuz. Ne zaman bu ilk haftalardaki pur dikkat halinizi kaybeder ve her seyi ustaca bildiginize karar verirseniz, o zaman sizin icin gercek imtihan ve kaza riski baslayacak :)
  • Bende hiç otomatik araç kullanmadım 5 senedir Manuel araç kullanıyorum şirket aracı var al diyorlar almıyorum birşey olur diye

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç ne kadar eder
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.