Şimdi Ara

araba takviye sistemi 12 volt.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar doğan marka arabam var ve haftada 1 kere kullanıyorum bazen hiç..malum kış ayındayız..arabam hep garajda,,fakat soğuktan akü zayıflıyor olsa gerek 1 hafta kalınca çalışmıyor..ama akü takviyesi yapınca çalışıyor.benim soruma gelince garajıma 12 volt luk bir adaptör taksam aküye paralel bağlasam sadece takviye için yani aracı çalıştırmak için kesinlikle akü şarj için değil...olurmu..hangi değerlerde adaptör veya güç kaynağı almam gerek..
    kaç volt
    kaç amper
    v.s

• voltaj olarak 12v kullanıcaksın amper olrakda 60 amper cıvarı kullanman lazım fakat 60 amperlık bı adaptor temın etmez cok zordur heralde bu ısın malıyetı cok fazla olur yenı aku alsan daha mantıklı olur

benım sana tavsıyem arabayı kullanmadığın zamanlarda akunun kablolarını cıkar
  • 60 Amperlik adaptör yeterli olmaz.Marş motorunun 1200--1400 watt civarında olduğuunu düşünürsek 100-150 Amper veren bir güç kaynağına ihtiyacınız olurki onu alacağınıza 5-10 tane 0 akü alabilirsiniz.
  • Servislerde Kullanılan bosch marka şeyler war onlardan alabılırsın ben biraz araştırıyım bulursam yardımcı olurum

buldum Linkini koyuorum pdf nin 11. sayfasında warlar fiyatlarını bilmiyorum cok pahalı diğildirler herhalde...

http://www.bosch-diagnostik.com/product_documents/aku_test/aku_F00Z9A1053.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaymen -- 2 Şubat 2010; 16:09:18 >
  • http://www.bosch-diagnostik.com/start/start.asp?reqid=3&ITEM=15&PID=bat_250 Şebekeden bağımsız akü takviyesi.(Sanırım içindede akü var)
  • Bununda Aküsü Bitebilir Tabi Şebekeden Şarj Olmuyorsa O servisteki bunun bir büyüyüydü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aracınızda kaçak yoksa ve akünüz sağlamsa 1 haftada akünüzün boşalmaması lazım öncelikle akünüzü ve aracınızı kontrol ettiriniz aracınızda kaçak varmı diye kontrol etmek isterseniz akünüzü tam şarj ettirdikten sonra aracınızı kullanmayacağınız hafta akünün kutup başını sökün çalıştıracağınız zaman tekrar takın aracınız çalışırsa kaçak vardır eğer çalışmazsa akünüz bitmiştir.
    Acil durumlarda aküyü takviye etmek için cihazlar var ama onlarında fiyatları bir akü fiyatına denk geliyor son kullanıcı için gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.