Bildirim
Araba Tavsiyeleriniz..?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İhtiyaçlarınız, öncelikleriniz, zevkniz v.s nedir
Dizel mi?, benzinli mi?
Donanım nasıl olsun?
onları bir yazın! ona göre tavsiye edelim!
-
Lada veda sedan beğendiysen ondan devam et madem memnundun -
quote:
Orijinalden alıntı: webcin
Dizel mi?, benzinli mi?
Donanım nasıl olsun?
araba eski olmasın mesela lada vega eskiydi ama kullanışlıydı.böyle bi araba lazıım bana.benzinli olursa iyi olur ama dizelde olur.siz herhangibi bir aracı tavsiye edin büyüklüğü veya küçüklüğü önemli deil.araba konforlu,kullanışlı olsun yeter 50 bini geçmesin. -
VW polo
VW passat
Honda civic
Toyota auris
Toyota corolla
Toyota avensis
Ford focus
Ford mondeo
Chevrolet cruise
Kia cerato
seç beğenbakalım! -
Hennessey Venom GT
Bundan ıyısını bulamazsınız 50.000 e kadar
>>>>>
HENNESSEY -
Bütçenin dışında hiçbiri belirleyici değil bu yazdıklarının!! Herkesin söylediği afaki kalacak.
quote:
Orijinalden alıntı: TRap_34
quote:
Dizel mi?, benzinli mi?
Donanım nasıl olsun?
araba eski olmasın mesela lada vega eskiydi ama kullanışlıydı.böyle bi araba lazıım bana.benzinli olursa iyi olur ama dizelde olur.siz herhangibi bir aracı tavsiye edin büyüklüğü veya küçüklüğü önemli deil.araba konforlu,kullanışlı olsun yeter 50 bini geçmesin.
-
50 bin tl ye araç mı yok vw,opel,ford bu arabaları tercih et -
Skoda superb alinir mis gibide binilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: TRap_34
quote:
Dizel mi?, benzinli mi?
Donanım nasıl olsun?
araba eski olmasın mesela lada vega eskiydi ama kullanışlıydı.böyle bi araba lazıım bana.benzinli olursa iyi olur ama dizelde olur.siz herhangibi bir aracı tavsiye edin büyüklüğü veya küçüklüğü önemli deil.araba konforlu,kullanışlı olsun yeter 50 bini geçmesin.
yanlıs mantık kriter belirlemelisiniz 50000 tl verceksiniz ne olursa olur dıyosunuz -
bence lada dan sonra her araba mercedes gelir sanırım. benim de bi ara unom vardı onu satıp laguna almıştım aynen dediğim gibi hissetmiştim...amaç nedir onu bilmek lazım yardım için -
tmm arkadaşlar size gerek kalmadı bi arkadşm skoda octavia sw kullanmıştı çok beğenmişti bende ondan alıcam.38.750 civarı fiyat. -
arkadaşı kullanmış memnun kalmış bu arkadaş da hiç bir beğeni kriteri olmadığından direk ondan alacakmış bize de gerek kalmamış...
bu ne ya , şaka mı ? -
Hesaba alıp cevap vermeyin benim gibi beyler kafa buluyor eleman! -
var diyosun bi ali cengiz oyunu... -
sakamısın arkadasım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 24 Ağustos 2010; 23:47:53 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X