Şimdi Ara

Araba tavsiyesi... (öğrenci) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok feci halde GP 'ye takmış bulunmaktayım ; önerilerde bulunan arkadaşlara gerçekten çok çok teşekkür ediyorum , Final dönemi olduğu için herkese tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayın.. Finaller biter bitmez bu işin üstüne daha bir yoğunlaşacağım.. Büyük ihtimal 1.3 dizel olması MTV 'sinin az olması , pek sorunlu olmaması GP 'ye karşı olan isteğimi arttırdı. Hayırlısı artık...
  • arkadaş cordoba demiş bence cordoba düşünmelisin
  • GP güzel araba. Madem hoşuna da gidiyor hiç düşünme...
    Ne alırsan al hayırlı olsun...

quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

Çok feci halde GP 'ye takmış bulunmaktayım ; önerilerde bulunan arkadaşlara gerçekten çok çok teşekkür ediyorum , Final dönemi olduğu için herkese tek tek cevap veremedim kusuruma bakmayın.. Finaller biter bitmez bu işin üstüne daha bir yoğunlaşacağım.. Büyük ihtimal 1.3 dizel olması MTV 'sinin az olması , pek sorunlu olmaması GP 'ye karşı olan isteğimi arttırdı. Hayırlısı artık...
  • Cordoba yada ibiza bulursan temiz onlarıda düşün.Öğrencisin servise ayırıcak vaktin çok olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Oha yav, adaletmi buda ben daha dersleri anlayamıyorum adam anlayabiliyor ve 10.000 ytl para biriktiriyor. Şans işte off off...

Örnek al işte :)

c4timer GP yi iyi araştır uzun süre kullananların yorumlarını oku öyle al.
  • bence tdi bir araç sana çok iyi gider.Hem hesaplıdır az yakar çok basar. 1.9 tdi polo classic iyi bir seçim gibi duruyor.
    http://www.sahibinden.com/130000_km_de_2001_model_polo_classic_tdiWQQaXQQ5170134WQQpXQQdisplayitem

vergi oranlarına bakman için tablo koydum oradan bakabilirsin.Hatta yazının tamamını okumanı tavsiye ederim.
     Araba tavsiyesi... (öğrenci)

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7983586&yazarid=82

• 2005 ford fiesta dizel kullandim.
    izmir. balikesir. tokat. bircok kez de ankara yaptim.
    motor sesine alisiyorsun. kullanimi cok pratik ve eglenceli. arka koltuk diz mesafesi iyi.
    yakiti da cok ekonomik. tavsiye derim.
  • benim tercihim fiat stilo olurdu.
    http://www.araba.com/935258.html
    ama sen grande puntoya takmışsın arkadaşımda var grande punto gerçekten çok güzel bi araba tavsiye ederim.
  • Bende GP kullanan bir öğrenciyim yanlız benimki benzinli.. 20.000 ytl'ye 2006 model dizel grande punto bulmak mümkün.. Ancak eski puntolara da bir göz atabilirsin çünkü yakıtta gerçekten çok tutumlu..Grandeye göre 100 km de 1 lt daha az motorin tükettiği söyleniyor..
  • kardeş fusion tdci yi seçeneklerinin arasına kat. aradığın fiyat aralığında. Fiestadan daha fazla genç işi.
  • Ben sana farklı bir öneride bulunayım.Anladığım kadarı ile okulun bitmesine 1-2 yıl kalmış.Bence önce okulu bitir derece yaptığına görede iyi bir işe girersin daha yüksek bir bütce ile iyi bir araba alırsın.Ayrıca yapmış olduğun dereceden ve tutumundan dolayıda tebrik ederim.
  • corsa cdtı hem uafak tyefek park sorunu yok hemde az yakar uzun yola gelır senı uzmez vede facayada cok yatkın abartmazsan.
  • Yok dostum alınma sakın. Şakadan takılmışlar

Karar verdinmi ne alacağına?
  • Önerilerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Sulphur

Yok dostum alınma sakın. Şakadan takılmışlar

Karar verdinmi ne alacağına?

Babam geldi , ankara 'ya , bakıyoruz birlikte ; şu an için 1.3 dizel GP ( en az dynamic ) ya da Stilo (lpgli) düşünüyoruz ; temiz 1 adet bulduğumuzda , hiç düşünmeden alıcaz gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

quote:

Orjinalden alıntı: 10ur_1

alfa 156 öğrenciyken kullanıyodum aşk hayatım baya hareketliydi alfam olmadığı zamanlara oranla....

yani arabana bakıodu kızlar öylemi?

farketmezhiçbiriyle evlenmedim
  • bence stiloya okadar para verme aynı motor mareada var git marea al. bence daha klas araba.
  • yaw herkes tutturmuş pug sorunlu pug sorunlu neresi sorunlu allah aşkına bi pug bölümüne girin bakın

yada her kafanızı çevirdiginiz yerde 106-206-307-407 ler cirit atıyor bu kadar adam bi habermi pug danda biniyor

ki HDİ motor pug un en büyük başarılarındandır

20.000 ytl paran varsa al bi 206 HDİ nereye gidersen git araba yakmıyor adeta görünüm olarakda çok güzeldir genç işidir ufak modifiyelere uygundur

16 jant angel xenon far larla süper bir araban olur
  • 2001 Astra 1.6 16V Elegance modelini şiddetle tavsiye ederim.
    hem bol ikinci eli rahat, opel gibi türkiyede tutulmuş bir markaya sahip, aradığın her özellik (4 CD çalar gbi) sahip.
    ve en önemlisi tavsiye edilen araçlardan daha kaliteli
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.