Şimdi Ara

Araba teyibi yerine telefon kullanmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size saçma gelebilir ancak galaksi s3 telefonumun müthiş bir ses işlemcisi olduğunu farkettim, Sony telefonlar ile karşılaştırdım ve ses çıkışının çok kaliteli olduğunu farkettim. Bu telefonu köşeye atmaktansa arabamda teyp gibi kullanmak istiyorum. Bunu yapabilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araca şık bir kasa ve içinde dahili entegre amplisi olan bir kutuda monte edebilirseniz neden olmasin? Batarya yerine 4.8Vdc gerilim daha uzun sureli kullanim olabilir. acma kapama dugmesini dışarıya kutu uzerine almak gibi kullanimi kolaylastirici bir takim degisiklikler dusunulebilir.

• Kulaklık çıkışından ziyade bluetooth aktarım ile daha kaliteli bir ses alınabileceğini düşünerek bir başka alternatiften bahsedeyim.
    Ancak geçenlerde bir arkadaşın aracında JBL GTR7535 bluetooth amfi ile 4 komponent ve bir subwoofer bağlı araç teybini tamamen devre dışı bırakıp SONY Z3 telefona bağlı olarak sorunsuz çalışıyordu. Oldukça detaylı ve güçlü sound vardı.
    Biraz pahalı olmakla birlikte en efektif yöntemdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Kulaklık çıkışından ziyade bluetooth aktarım ile daha kaliteli bir ses alınabileceğini düşünerek bir başka alternatiften bahsedeyim.
    Ancak geçenlerde bir arkadaşın aracında JBL GTR7535 bluetooth amfi ile 4 komponent ve bir subwoofer bağlı araç teybini tamamen devre dışı bırakıp SONY Z3 telefona bağlı olarak sorunsuz çalışıyordu. Oldukça detaylı ve güçlü sound vardı.
    Biraz pahalı olmakla birlikte en efektif yöntemdir.

Yani Bluetooth konnektörü normal amfiye bağlayıp sesi kablosuz olarak aktaracam, istediğim komponentleri ve subwooferi kullanıcam yanlış anlamadıysam.
    Sesi normal amfiye bu konnektörle aktaracam, sesin kalitesinde düşme olurmuAraba teyibi yerine telefon kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 26 Ocak 2017; 11:12:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

Araca şık bir kasa ve içinde dahili entegre amplisi olan bir kutuda monte edebilirseniz neden olmasin? Batarya yerine 4.8Vdc gerilim daha uzun sureli kullanim olabilir. acma kapama dugmesini dışarıya kutu uzerine almak gibi kullanimi kolaylastirici bir takim degisiklikler dusunulebilir.

Telefonu hiç kapanmayacak şekilde takıcam, güzel bir kasa oturtup ekranını lcd ekranlar gibi dışa bakar vaziyette tutacam. Tek korkum aşırı ısınırda yanar diye.
  • niye yansin ki batarya takmayacaksın. guvenli olsun isterseniz islemci bolgesine termistor takılabilir.

• Gerçi oyun oynamıycaz. Hocam bana sıfırdan küçük çaplı bir sistem tavsiyesi yapabilirmisiniz. Kablosundan anfisine. Amfiye kadar kablo kullanılmayacak, blutoothla aktarmayı deniycem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp evde kullanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben en efektif sisteme örnek verdim bu yöntem de çalışor tabiki.

• HI-DEF-MAN kullanıcısına yanıt
    http://urun.n11.com/amplifikator/edison-ed-6004bt-2400w-bluetooth-lu-profesy-anfi-P71185143
    dahili blutoothlu olan ucuz anfide var. jbl çok para hocam bizi aşar.
  • JBL İle aynı işi yapıp 10 kat daha ucuz olması biraz işkillendirmiyor değil ama denenebilinir ne kaybedersin ki.

• Güzel fikir . Takip ediyorum konuyu yapabilirseniz fotoları bekliyorum konuya

• Bence, koyacağınız bluetooth adaptörünün ve amfinin kalitesi önemli. Kendim de oto ses sistemleri ile uzun süre ugraştım.

En azından logitech veya philips markanın bluetooth kitlerini tercih edin. Hatta bazı philips modellerin de optik çıkış bile vs mevcut. Araçta uygun voltajı sağladıktan sonra çalışacağı fikirindeyim.

Ayrıca s3 ün sesini beğendiğini söyleyen nadir kişilerden olarak gördüm sizi. Ben android sınıfında HTC One serisi ve LG G serisi bir kaç cihaz kullandım. Ancak yazın telefonum garantiye gitiğinde s3 elime geçtiğinde sonuçlarını hiç beğenmemiştim. :) zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.

Madem böyle yolda ilerliyorsunuz, daha profesyonel bakarak Audison Bit One - Ten serisi gibi ürünleri araçta kurulum yapıp. Hemde kısımı olarak aktif bir sistem kullanılıp başka sonuçlar alınabilinir. Örnekleri hem ülkemizde hem yurt dışında bol bol mevcut :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.