Şimdi Ara

Araba yarışı tavsiyeniz var mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba yarışı oyun arıyorum saracak online olacak ücretli ücretsiz fark etmez öneriniz var mı arkadaşlar?

• The Crew, online olarak da keyiflidir. Eskilerden Split Second, online da pek adam bulamazsın yalnız tek kişilik bölümü oldukça heyecanlı.
  • Project cars direksiyon veya kol varsa keyifli oyundur..
  • Forza Horizon 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Project cars direksiyon veya kol varsa keyifli oyundur..

kol var hocam ama oyun zor diye yorumlar okudum zor mudur kontrolleri vs nasıl?
  • Project cars simulasyon yarış oyunu anlamında üst düzey bir oyun. Gamepad ile de olacak iş değil. Direksiyon seti yoksa oyundan keyif almak neredeyse imkansız. Her hava şartına , yol durumuna, aracın karakteristik özelliğine göre değişen sürüş deneyimi var. En ince ayarlarına kadar anlayıp bunları yapabilmeniz lazım.

Sonuçta kişisel zevk meselesi. Ben alışmak için çok uğraştım ama yapamadım, daral geldi bana keyif alamadım. Denedim-yanıldım. Anladım ki simulasyon yarış bana göre değil. Ben hız tutkunuyum, modifiye severim. Arabaya aidiyet hissiyatı olacak. Turbo, nitro vb olacak.

Tavsiye istemişsiniz. Ancak hangi türde yarış sevdiğinizi, beklentinizin ne olduğunu, daha önce oynadığınız oyunları da ekleyip detay verirseniz öneriler de o ölçüde sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Şahsen ben öyle pistmiş kuralmış simulasyonmuş sıkıya gelemem. Kendimden yola çıkarak eğer oynamadıysanız efsane need for speed serilerini öneririm. Underground, underground 2 , most wanted (2005) & carbon. Gerisi yalan. PS3/Xbox 360ınız varsa kesinlikle midnight club Los Angeles ı denemelisiniz.
    Driver San francisco da müthiş sürüş dinamiklerine , şahane kokpit kamerasına & aksiyona sahiptir. Daha güncel olarak the crew oldukça keyifli, açık dünya yarış kategoririsinde baya güzel bir oyun. Sürekli de güncelleniyor. Ücretli-ücretsiz eklentiler oluyor. Tek kişilik & online etkinlikler oluyor.
    Dediğim gibi olay sizin tarzınıza , neye ihtiyaç duyduğunuza bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 28 Aralık 2016; 17:0:59 >

• hocam o kadar ayrıntılı düşünmedim ama ben de pist tarzı pek sevmiyorum son çıkan nfs güzel gibi ama fiyatı cok pahalı. most wanted 2 oynadım bi ara bitirmeye yakınlaştım bıraktım.

nfs the run bitirmiştim bi ara o cok sarmıştı. daha sonra pek oynamadım ama fikir almak için konuyu açtım. cevabınız için teşekkür ederim

yani yarış oyunlarında sizin kadar bilgili değilim o sebeple ayrıntıları düşünememiş olabilirim. the crew'e bakayım bir.
  • nfs world
  • son cikan nfs yi origin indiriminden 50 tl ye aldim.
    yaris oyunu almadan once bende ciddi anlamda arastirma yaptim taaki forza horizon 3 ve nfs 15 arasindaki egzoz sesi karsilastirmasina denk gelene kadar, o anda nfs almaya karar verdim 10 saat filan oynadim gayet memnunum, optimizasyon ile alakali soruna denk gelmedim henuz insallah gelmem.
    SSD bazen gerekli olabiliyor oyun baslarken ve garajdan cikarken 1 2 dakika bekliyorum ve surus esnasinda 3 4 kere cevre 1 2 sn gec yuklendi anlik siyah ekran disinda baska bir sorunla karsilasmadim.
    Modifiye olarak da gayet genis bir yelpazeye sahip
    Tercih yapacaksan Forza Horizon 3 ve Need for Speed arasinda yapmalisin.
    Fiyat konusuna gelince Full Paket Forza 400 TL civarina geliyor NFS 50 TL

Kolay Gelsin
  • tfsiapollo kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam bu Forza Horizon 3 g2a.com'da ultimate edition olarak 258 lira benim ekran kartından 50 lira daha ucuz ama herkes cok övüyor. nfs yenisi olabilir bir fiyat araştırayım bakalım
  • Forza Horizon 3 ucuza alabileceğimiz site var mıdır arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.